Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezidentykowany obiekt latający !!! |
Dnia 13.10.2004 o godzinie 3:01 na niebie pojawił sie dziwny punkt który szybko leciał i zmieniał kolory , jeżeli ktoś widział proszę o dopisanie swoich zauważeń , sugestii. P0ZdR0 ~d(-_-)b~ KiLeR ------------------------------------------------------------------------------------------------ Add (+) www.4lomza.pl Generated by : KiLeR ® 13.10.2004 03:04 ------------------------------------------------------------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezidentykowany obiekt latający !!! |
Albo Ty antycypujesz albo zegar kłamie. Pisałeś to 2.52, pytając o zjawisko, które wydarzyło się 9 minut później:))) Przykro mi, ale ja o tej porze najczęściej śpię. Nie zauważyłam nic. Pozdrawiam
|
|
A jednak to zegar na Forum 13 minut się późni.
|
|
Qrde :(( Szkoda, że nie wiedziałem. Położyłem się o 5.40, ale do głowy by mi nie przyszło, że w Łomży na "żywo" mogę zobaczyć "Dzień Niepodległości" ! ADALL
|
|
No cóż... ja nic takiego nie widziałem ... ale pamiętam jak mój dziadek mi opowiadał... jak to w kiedyśnych czasach starożytni wysokogórscy górale holenderscy mieli bliskie spotkanie podobno nawet IV stopnia... ale nie jest to do końca udowodnione gdyż poziom metanolu w ich krwi przekraczał dozwolone normy unijne określone w rozporzadzeniu 2914. pozdrawiam z bezkresnych połaci czasoprzestrzeni!! trooynik niekoniecznie sieciowy... c3po
|
|
ja nic nie zobaczyłem bo spałem :):) i śniłem o ...:):) ale wątpie ze to było by ufo !! jak ja byłem u babci w wakcje nie daleko Augustowa to zobaczyłem o 22 jakis obiekt spadający kuty bardzo jasno świecił i nie wiem co to było ale watpie ze to UFO !!! :):)
|
|
Przypomina mi się Jakub Wędrowycz i pryta truskawkowa. :)))))) Egzorcysta amator napędzany bimbrem na pewno by coś na to poradził... :))))) Polecam lekturę. Autror - Andrzej Pilipiuk. 4 części przygód Jakuba. pozdr. Kasia
|
|
KiLeR,...a coś ty palił wczoraj wieczorem? ;-) ...a tak w ogóle,to może lepiej zadzwoń do "Strefy 11"? :-)
|
|
Agent Mulder całe 358 odcinków poświęcił żeby udowodnic że kosmici istnieją a wy teraz śmiecie wątpić? Kiler prawda jest gdzies tam
|
|
nie dowiary !! ja lubie Archiwum X :))))))) moze w Łomży jeden odcinek Archiwum X nakręco ??? bedzie odlot !
|
|
Szybko leciał i zmieniał kolory? To napewno był latający kameleon z turbonapędem :-D ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Tak to na pewno było UCHO
|
|
te a moze ty widziales biale myszy
|