sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niezidentykowany obiekt latający !!!

Dnia 13.10.2004 o godzinie 3:01 na niebie pojawił sie dziwny punkt który szybko leciał i zmieniał kolory , jeżeli ktoś widział proszę o dopisanie swoich zauważeń , sugestii.

P0ZdR0
~d(-_-)b~

KiLeR

------------------------------------------------------------------------------------------------
Add (+)
www.4lomza.pl

Generated by : KiLeR ®
13.10.2004
03:04
------------------------------------------------------------------------------------------------

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niezidentykowany obiekt latający !!!

Albo Ty antycypujesz albo zegar kłamie. Pisałeś to 2.52, pytając o zjawisko, które wydarzyło się 9 minut później:))) Przykro mi, ale ja o tej porze najczęściej śpię. Nie zauważyłam nic.

Pozdrawiam

A jednak to zegar na Forum 13 minut się późni.

Qrde :(( Szkoda, że nie wiedziałem. Położyłem się o 5.40, ale do głowy by mi nie przyszło, że w Łomży na "żywo" mogę zobaczyć "Dzień Niepodległości" !

ADALL

No cóż... ja nic takiego nie widziałem ... ale pamiętam jak mój dziadek mi opowiadał... jak to w kiedyśnych czasach starożytni wysokogórscy górale holenderscy mieli bliskie spotkanie podobno nawet IV stopnia... ale nie jest to do końca udowodnione gdyż poziom metanolu w ich krwi przekraczał dozwolone normy unijne określone w rozporzadzeniu 2914.

pozdrawiam z bezkresnych połaci czasoprzestrzeni!!

trooynik niekoniecznie sieciowy... c3po

ja nic nie zobaczyłem bo spałem :):) i śniłem o ...:):) ale wątpie ze to było by ufo !! jak ja byłem u babci w wakcje nie daleko Augustowa to zobaczyłem o 22 jakis obiekt spadający kuty bardzo jasno świecił i nie wiem co to było ale watpie ze to UFO !!! :):)

Przypomina mi się Jakub Wędrowycz i pryta truskawkowa. :)))))) Egzorcysta amator napędzany bimbrem na pewno by coś na to poradził... :))))) Polecam lekturę. Autror - Andrzej Pilipiuk. 4 części przygód Jakuba.

pozdr.
Kasia

KiLeR,...a coś ty palił wczoraj wieczorem? ;-)
...a tak w ogóle,to może lepiej zadzwoń do "Strefy 11"? :-)

Agent Mulder całe 358 odcinków poświęcił żeby udowodnic że kosmici istnieją a wy teraz śmiecie wątpić?
Kiler prawda jest gdzies tam

nie dowiary !! ja lubie Archiwum X :))))))) moze w Łomży jeden odcinek Archiwum X nakręco ??? bedzie odlot !

Szybko leciał i zmieniał kolory? To napewno był latający kameleon z turbonapędem :-D

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Tak to na pewno było UCHO

te a moze ty widziales biale myszy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org