Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS wygrywa a stadion rozpada sie.Kiedy bedzie nowy ? |
Mamy pytanie kiedy zbudujo albo chociarz wyremontują stadion ???????? W np. Grajewie to chociarze remontuja stadion ogradzajo i tp...a ŁKS teraz jest Mistrzem wygrywa mecze na własnym stadionie ale czemu nie moze byc dlanich troche wygodniej bo napewno na takim starym stadionie to do bani.To Mam Pytanie do władz Kiedy bedzie wyremontowany stadion albo nowy(ale tego to sie nie doczekam) ?? kasa_Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS wygrywa a stadion rozpada sie.Kiedy bedzie nowy ? |
Hmmmm na początek naucz się pisać, a pytania kieruj do ratusza bo tutaj oni nie zaglądają :P . Z tego co mi wiadomo to stadion ma być przebudowywany, ale kiedy to nie wiem. --------------------------------------------------- Jak zwykle pozdrawiam
|
|
Jakbym pracował w ratuszu i zobaczył podanie z takimi bykami, to bym petenta wyśmiał.
|
|
nie zbudójo bo piniendzy pewnie niemajo (hehe:-)
|
|
W grudniu ma być ogłoszony przetarg na przebudowe lub zburzenie starego i wtym miejscu wybudowanie nowego stadionu. Prace mają w marcu ruszyć. Z tego co mówią działacze klubu to stadion ma mieć 4-5 tysięcy krzesełek, część trybun zadaszenie, sanitariaty, stanowiska komentatorskie, sztnie pod trybunami. Jak starczy pieniędzy to ma być zrobiona podgrzewana murawa i ewentualnie oświetlenie. Ale co z tego wszystkiego wyjdzie? Zobaczymy za rok! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Tak jak napisał mój poprzednik: w zimie ma być rozstrzygnięty przetarg. Co do pojemności to słyszałem że ma ona wynosić nawet 8 tysięcy. A co do murawy i oświetlenia to CHYBA dopiero jakby w Łomży miała grać Młodzieżowa Reprezentacja Polski. POzdr. www.lks.lomza.tk Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.
|
|
Stadionu nowego to sie niespodziewajcie, ale bedzie jego renowacja wnajblizszym czasie bo sa nato przeznaczone srodki w przyszlym budrzecie miasta. Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
ty a po co zaraz caly stadion remontowac wystarczy ze posieją nowo murawe na boisku i dla zawodnikuw styknie toc oni nie przychodzo tam zeby popatrzec sie na swuj stadio tylko po to aby wygrac mecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |