sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WCIĄŻ NARZEKAJA......

Nie rozumiem dlaczego wiekszość formuowiczów narzeka...Ktoś zaproponuje temat i od razu negartywne teksty...Nic Wam się nie podoba,wszystko Wam przeszkadza,wymyślacie tylko co więcej,z kim się pokłucić,kogo wyzwać itp. Zauważcie również strony dobre naszego miasta i tego co w nim się dzieje!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WCIĄŻ NARZEKAJA......

No w Łomży dużo sie dzieje !!!!!!!!

Najbardziej sie dzieje ale nagatywne żeczy sie dzieją ale sa i dobre !

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

tak jest na forum i tyle :P

Polacy to narod, ktory po prostu musi narzekac, nie dziw sie temu :)

No właśnie. Już pomijam wspaniałe autostrady, służbę zdrowia i najlepsze na świecie szkolnictwo, ale bartez, ptysiu, dj'e i (kiedyś) peja to mało? Dzięki nim właśnie jest wesoło. Oni nawet jak narzekają, to mi łzy ze śmiechu lecą :)
Pozdrawiam.

taaa...adamus ma rację... Brygada RR jest nieoceniona... hehehe :)

skąd wiedziałam że nikt mnie nie poprze....Forum chyba nie jest po to żeby się naśmiewać ale zwrucić uwagę na coś na co nikt nie zwraca,a co przydało by się zmienić!!!Śmiech nikomu nie zaszkodził ale trochę powagi:))))

"ZAKRECONA" ma racje!!!! nic tylko nazekanie ale sa tez wyjatki :P (pozdrawiam wyjatki) :D

PoZdRooOOoooo

wiesz co zakręcona...zarzuciłaś ten temat chyba tylko po to ,by ponażekać na to,że inni nażekają...
...poczytaj samą siebie.

"ale zwrucić uwagę na coś na co nikt nie zwraca,"

Problem w tym, że zazwyczaj zwraca się tu uwagę na to, na co inni zwracali już uwagę czasem nawet kilka razy.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Spytam, dlaczego mieliby nie narzekać? Czy jest już tak dobrze, żeby tylko kląskać z zachwytu? Pamiętam tę obiecaną drugą Japonię, w której rzekomo mieliśmy się znaleźć. A gdzie jesteśmy? W dżungli. Jeszcze krok do powrotu na drzewa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org