Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DJ na wesele |
Witam, poszukuję DJ`a na wesele, proszę o jakieś propozycje i namiary. Szczęśliwego Nowego Roku !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DJ na wesele |
606 837 545 -jego numer polecam tego DJ'a , to jest DJ Łukasz, imie Andrzej. Pozdrawiam
|
|
o matko znowu temat Dj na wesele , ile mozna o tym pisać !!!!!!!!!
|
|
|
slyszalem ze jednym z lepszych grajacych po weselach jest dj puffy podobno swietnie prowadzi oczepiny pelny ubaw profesjonalizm w kazdym calu i najlepsze kawalki disco polo
|
|
widze, ze komus na tyle zal dupe sciska, ze zaklada nowego uzytkownika i prostacka zabawe uskutecznia na forum. to ja pomoge: do tego spiewam i tancze. plote, wyszywam i garnki lepie. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Sławek Ch. 602803239, polecam , grał na moim weselu, wszystkim moim gościom bardzo podobał się jego styl prowadzenia zabawy, a muzyka...puści każdą jaką chcesz.
|
|
puffy puffy tylko puffy szalona zabawa do rana
|
|
a z tym lepieniem i wyszywaniem to tylko reklame sobie robisz wiec bedziesz tez rozchwytywany na wesela kurpiowskie kaszubskie łowickie
|
|
Polecam Sławka na prawdę dobry DJ !!! jeśli ktoś nie chce DJ może wporzyczyc sprzęt 660 669 766 ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
Oj nie bierz Dj-a na wesele bo będziesz płakać do końca życia. Znam już takich.
|
|
heh wiesz jak jest zespół który udaje że śpiewa to to samo co DJ :D ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
Pod tym numerem znajdziesz wszystko czego oczekujesz 506297060
|
|
również polecam Sławka, grał na moim weselu i impreza była przednia
|
|
dokładnie ...też polecam Sławka sprawdzony!!! naprawdę warto !
|
|
co fakt to fakt Sławek Chrostowski zna sie na tej robocie i śmiało mozna go polecić :) Do czołowych wodzirejów w Łomży można dopisać też Sławka Wiśniewskiego i Krzyśka Cieślińskiego. Dobry w fachu jest też Maciek Listowski Pozdrowienia
|
|
Pan Sławek Chrostowski jak rowniez Krzysztof Cieśliński udana impreza sprawdzeni DJ. polecam
|
|
Jeżeli ma to być udana impreza , to tylko z Krzysiem Cieślińskim, to wspaniały DJ i wodzirej w jednej osobie. Polecam wszystkim zainteresowanym.
|
|
Wszystkie pochlebne posty o DJ Sławomirze Chrostowskich chyba zostały napisane przez niego samego. Skuszona przeczytanymi opiniami zatrudniłam go na swoje wesele i innym odradzam. Pan jest nie miły i arogancki, bez uprzedzenia bierze ze sobą \"pomocnika\" puszcza przeciętną muzykę itd., itd. NIE POLECAM!
|
|
Nicka, nie chcę bronić Sławka Chrostowskiego bo nie mam pojęcia z czym Ci podpadl ale nie wiem czy wiesz, że byl pewien DJ z Suwalk, przez szacunek nie wymienię nazwiska, który właśnie nie brał \"pomocnika\" i wracając z wesela zasnął za kierownicą i jest już na tamtym świecie Tylko tyle w tym temacie ... Miłej niedzieli ....
|
|
DJ Y@CO http://djnawesele.lomza.pl PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
A ty harcerzyk skoncz z ta reklama tylko dlatego ze zrobiles ta nawiasem mówiąc denna stronę
|
|
A ty ptaki ptakom sam jesteś tym didżejem?
|
|
Shirley - denna bo miała być na tym szablonie konkretnym. Tak chciał Jacek. Gratka - nie ja, znajomy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |