Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dopalacze w Łomży |
Co myslicie o otwarciu takiego sklepu w naszym mieście?? jaka by była reakcja ludności na taki sklep. wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dopalacze w Łomży |
jeszcze tego kur es twa brakowalo
|
|
tak jak szybko by sie pojawil tak samo szybko by zniknal... zepsul by interes kilku osobom... i te osoby by sie pozbyly problemu :)
|
|
Ohoho a to czemóż ? W większych miastach są te sklepy i jakoś funkcjonują?Ale cóz w Łomży to zawsze 100lat za murzynami ;-)) Najlepiej to żeby zniknęły wszelkie monopolowe i bary z % bo to jest tak naprawde problem?!
|
|
to moze jeszcze zalegalizujmy twarde narkotyki jak w holandii?? skoro mamy byc ,,100lat za murzynami ;-))"
|
|
Myślę że to nic złego ten kto chce to pali pije i używa odżywek przecież nikt nikogo do czegoś nie zmusza każdy ma swój rozum i decyduje o tym co jest dobre a co złe :) NIE MA TAKIEJ SIŁY BY NAM PALIĆ ZABRONILI MY TE TOPY WCIĄŻ KRUSZYMY TAK OD WIELU LAT...
|
|
proste kazdy ma swoj rozum ale to beda palic dzieci narkotyki to gowno tak samo czy handlujesz i czy bierzesz wypaczaja czlowieka i pozbawiaja uczuc i taka jest prawda................ wiem to pod kazdym wzgledem........................sam palilem i wciagalem i nne rzeczy tez robilem to jest hujnia i jak podejmujecie decyzje to niemyslcie o sobie tylko podejmijcie ja np. myslac o swoich rzeczach.................
|
|
Właściciel takiego sklepiku by sie bogacił w oczach :) jestem za jak cholera ,uliczni dilerzy by dostali ostro po dupie z racji tego kurde no wogle jestem za legalizacja. ;]
|
|
no właśnie ale jeżeli organy ścigania przejma odpowiednia kontrolę nad tym wszystko bedzie ok gówniarze będą się panicznie bali surowych kar !! wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
to jest ostry badziew palilem to i nie polecam tego komu kolwiek ostro pluca bola po tym i wyczytalem ze po tym ma sie chaluny iwec wole normalne zilko jarac hehe
|
|
to jest ostry badziew palilem to i nie polecam tego komu kolwiek ostro płuca bola po tym i wyczytalem ze po tym ma sie chaluny wec wole normalne ziulko jarac hehe
|
|
ja tez niepolecam...................................
|
|
madziusmadzius, w Holandii twarde narkotyki nie są zalegalizowane. Tak naprawdę marihuana też nie jest legalna, tylko jej posiadanie nie jest ścigane przez prawo - i na tej luce wszystko się opiera. Ja jestem takiemu sklepowi przeciwny. Po pierwsze denerwuje mnie pewność siebie i bezczelność ludzi zajmujących się tym - wiedzą, że wszyscy wiedzą o co chodzi a udają głupich. Po drugie, szczerze wątpię, że jest przestrzegany wymóg pełnoletności kupujących. Po trzecie - nie ma dokładnych badań nad tymi środkami (to przecież nie trawa, a chemiczne substytuty) i ich wpływu na zdrowie nie da się w pełni przewidzieć.
|
|
wiecie jakie moje zdanie na ten temat?? wole juz zapalic jointa niz palic jakies hu.jostwo z tego sklepu. apropos polecam legalbuds.com :]]]
|
|
A jak sądzicie ... komu zależy na tym żeby narkotyki nie były legalne? przeciesz jak ktoś nie chce to nie bierze a jak chce to kupuje zaje**scie drogo :) Ktoś tam na jakimś wyższym stołku mocno trzyma się zebami zeby nic takiego nie przeszło bo to jest niewyobrazalny zysk dla tych ****w w czarnych garnitórkach...pomyslci jak by były narkotyki legalne to wszystkie "gangi" popadały by jak muchy bo nie miały by sie z czego utrzymać, A jak Państwo by poprostu to wszystko opodatkowało to był by też ogromny zysk dla kraju tak jak z fajek czy wódy :) ;]
|
|
Wiele tych co pali maryśkę sięga po twarde narkotyki.Marihuana będzie tak jak i inne narkotyki ale jak nie będą legalne będzie mniej mniej zgonów.Maarcin a co do tego ,że przez marychę nikt nie umiera to gów.no prawda jak będzie otumaniony trochę to może i z balkonu skoczyc itp.Palacz papierosów też nie umiera z przedawkowania tylko na raka.
|
|
dla mnie narkomany i cpuny niech biorą i niech padają.Ich wybór wiedzą co to jest john40
|
|
Nie byłbym zwolennikiem takiego sklepu, ale myślę , że utrzymałby się w Łomży. lowca_snow napisał: "tak jak szybko by sie pojawil tak samo szybko by zniknal... zepsul by interes kilku osobom... i te osoby by sie pozbyly problemu :)" Myślę , że trochę przekolorowałeś możliwości łomżyńskiej gangsterki ;)
|
|
Masz racje taki typku szczyt mozliwosci naszej "lomzynskiej gangsterki" to odkrecic kolo od malucha lub w 20stu kogos skopac:). Notabene taki sklep jest juz w bialymstoku na lipowej.
|
|
Dokładnie ;)
|
|
"Łomżyńska gangsterka" hehe dobre! Co do ich możliwości Kola święta racja, w pełni się zgadzam:)
|
|
Kola gangsterka w łomży to była ale 10 lat wstecz teraz niema nic:) tylko dzieci co myślą że są Bóg wie kim w łomży:) do do sklepu to nie dla mnie takie dopalacze, potrafie wyjść na parkiet i się dobrze bawić nawet bez browarka, kawa czy 2 i browarki to jak coś są moje dopalacze:) ale jak już ktoś bierze od dawna te dopalacze do potrzebuje czegoś mocniejszego:P
|
|
już niedługo całe te dopalacze będą nielegalne w Polsce już jest ustawa wstępna:P
|
|
Czy ja wiem? Mam wrażenie, że jednak nie będą zdelegalizowane. Po pierwsze to nie takie proste, a po drugie część osób w Rządzie zastanawia się czy jest delegalizować dopalacze.
|
|
chihiro ma racje.Trzeba być idiotą ,aby otworzyć "W TEJ CHWILI" taki sklep gdziekolwiek.Niby prawo zezwala na takie "cuś" ,ale już są tworzone ustawy by temu przeciwdziałać (czyt. zamknięcie lokali). Pozdrawiam.
|
|
I stare Dziadki by napewno zapadli :D
|
|
Z dwojga zlego , czyli kupowania dragow od dilerow i kolekcjonowania heh tego czegos w sklepach dopalacze.com wole ta druga opcje... przynajmniej troche spadna obroty dilerom smierci.
|
|
Dawajcie dopalaczeee ;D Przecież to tylko do klasera będzie;]
|
|
Gratuluje właścicielowi pomysłu na biznes ,ale czy w lomzy wypali czas pokaze mysle ze znajda sie amatorzy tych wynalazkow Osobiscie nie polecam !! pozostanmy przy naturze ::live is business , business is live
|
|
No i jak tam ruch pierwszego dnia?
|
|
co na tych półkach i po ile? W Moim Mieszkaniu Które Nie Jest Moje Budzę Się Spokojnie...;]
|
|
był ktoś na otwarciu tego sklepu ?
|
|
Jak juz pisal ktos wczesniej bierzmy z natury to co najlepsze, a jak chcecie sie naspawac chemią to kupcie se tubke butaprenu i torbke do kompletu zreszto wiekszosc ćpunów pewnie wie jak tego używac bo od tego zaczynala.
|
|
tylko natura
|
|
Mamy już i drugi punk sprzedaży dopalaczy.
|
|
jak slabe jest prawo skoro lame je buchem easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Dopalacze są do użytku właśnego,palisz i masz ********.Nabijasz faje wodną i lecisz.. Jest to sklep taki sam jak monopolowy tyle że nie z napojem ale z dymem. Pełno społeczniaków w naszym mieście,a frajerów jeszcze więcej../ehh Łomża Pomysłowo.
|
|
jedno wielkie gufno , chyba raczej wypalacze mozgó , ale co tam deklom dekli i tak to jósz bardziej nie zaszkodzi http://www.youtube.com/watch?v=UKKW0sK_ITA Tempiem głópote na foróm
|
|
ćpuny do gazu
|
|
TO JEST małe miasto i niema problemu cię znaleść więc radzę byś wysoko ubespieczył działalność jak i siebie . Licz się z tym, albo olej ? to twoje dupsko!
|
|
a tak z ciekawości, gdzie w Łomży sa punkty dopalaczy ? nie będę brał tego szajsu, ale chętniw bym polukał, co i za ile :) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
jeden na ulicy Maja 3, a drugi gdzie jest ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
ten drugi chyba jest na słowackiego, tak mi się wydaje że tak nazywa się ta ulica .. jak dobrze pamiętam w tym właśnie lokalu był jeszcze niedawno sklep za 5zł czy coś w tym stylu ...
|
|
zawsze było zapotrzebowanie na środki odurzające i zawsze będzie. kiedyś ludzie odurzali się w celach rytualnych (kontakt z bogiem) teraz odurzają się dla przyjemności. Jeden lubi wypić, drugi zapalić, a trzeci załadować se strzykawe
|
|
wolał bym zarobic zwykłykm dilerom niz "dopalaczowcom" niech sami sobie to jarają a nie wciskają badziew ludziom
|
|
no jest na słowackiego tam gdzie kiedyć "wszystko za 5 zł"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |