sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory najlepszego internauty na forum- moja kandydatura mrs.

Na forum zaglądam od ok. roku prawie co dzień. Rzadko zabieram głos, tym niemniej chcialabym podzielić się z opinią, iż (przeważnie) najciekawsze i najwartościowsze tematy i opinie pisze mrs. Dodatkowo Jego wypowiedzi pisane sa przeważnie soczystą, poprawną polszczyzną co osbiście bardzo sobie cenię. Dlatego proponuję Jego kandydature na najlepszego internaute dajacego tematy i opinie. Liczę, że pojawią się też inne kandydatury.

Pozdrawiam wszystkich

PS. Osobiście nie znam mrs.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory najlepszego internauty na forum- moja kandydatura mrs.

Ja Terz biore udział w tych wyborach.A co tylko wam chodzi z to Polszczyzno ??jak ktos z wści to nie umie pisac a Łomża to wieść to ja nie umiem pisac i DjNaPrI i MrS i wiele innych Wsioków Z Łomzy zgrabny tyłeczek i duży biust to co moze zaoferowac ....BUHAHAHAHA

<Jedziemy Po Zioło>

Łatwiej chyba będzie wybrać króla kasztanów forum 4lomza... Kandydaci sami aż przebierają nóżkami i klepią bez sensu w klawiatury...
Myśle, że powszechnie wiadomo o kogo chodzi...

madaman: ja podobnie jak Ty raczej czytam posty niz je komentuje i zgadzam sie z Twoja opinia ze wypowiedzi Mr.S sa na poziomie :)))
pozdrooo Mr.S ! ! !

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

Moją kandydaturą na najlepszego internautę na forum jest - a w zasadzie są: Zbych i rzadko tu zaglądający obecnie XtraVert.
Są to moje typy w kategorii logicznych, trzymających się tematu wypowiedzi.

Pozdrawiam

T i g e r

Bedac jednym z tych mniej wtajemniczonych w te lokalne 'obyczje', nie wiem co wplynelo na inicjacje tego watku. Jednak kiedy juz jest, to tez moglbym chetnie oddac moj skromny glos na tego MrS (czy jak mu tam), ale pod jednym warunkiem - ze pomoze administratorom tej strony poprawic jej 'performance', bo znow 4lomza chodzi w zolwim tempie.
A to dlatego poniewaz MrS 'chwalil sie' niegdys ze jest specem w tych sprawach ...:)
Pozdrawiam, wychu

Go LKS!

Cześć.

madaman i Virginia: dzięki za słowa uznania. Zawsze staram się, aby moje wypowiedzi były logiczne, a przede wszystkim poprawne pod względem językowym. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Wychu: "performance" strony nie zależy od ludzi ją tworzących. Nie mają wpływu na działanie łącza, które dzierżawią. Z pewnego źródła wiem, że sytuacja się poprawi, pozostaje nam tylko czekać. Osobiście mam podstawę, aby uważać się za specjalistę w tej sprawie, jednak nie mam żadnego wpływu na działanie 4lomza...

Ja proponuję kandydaturę tz, XtraVert'a i DaSto.

Pozdrawiam

Wychu PS: Działanie strony zależy w dużej mierze od ilości internautów, którzy ją odwiedzają... W przypadku 4lomza jest to kilkaset tysięcy odwiedzin miesięcznie...

hmm...a wieniec dla zwyciezcy bedzie z czego, ze tak sie zaciekawie?:)))

°°°°°°°°°°
... evaa ...

MrS,
Oczywiscie, zgadzam sie z Twoimi spostrzezeniami, ze tak ogolnie biorac to wlasciwie admins czy tworcy tej strony nie maja bezposredniego wplywu na performance czy dzialanie ich strony, podlkreslajac: bezposredniego - bo na pewno maga, albo przynajmniej powinni, wywierac nacisk na tych, ktorzy sa za to odpowiedzialni, czyli tzw. ISP (Internet Service Providers).
wychu

Trzymajmy kciuki za LKS!

Niech bedzie Głosuje na MrS.A kto na mnie zagłosuje ???????????????????
wiecej kandydatów nie mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<Jedziemy Po Zioło>

Wychu nie zgadzam się z tobą, bo MrS nie jest osobą bezstronnoł a Admin właśnie taki powinien być.

mój głos na DaSto za ciekawe i pełne przemyśleń teksty oraz głos na XtraVert'a za bardzo trafne spostrzeżenia.

Ave

Evaa wieniec??? Kuty ze stali, aby nie mogli się podnieść pod ciężarem obowiązku zwycięzcy.

"weszlam" na forum za czasow jego swietnosci, ktora juz niechybnie minela, ze wzgledow wiadomych (albo i nie). Nie mniej jednak wtedy toczyly sie tu starannie wywazone gadki, nie liczac wybrykow panow z LPR, ktorzy nawolywali do tego i owego (bywalcy wiedza o co chodzi) - ale to kwestia zapomniana - dlatego tez, z osob ktore dotrwaly do dnia dzisiejszego w stanie "nienaruszonym", i ktore bardzo milo wspominam, oraz nadal czytam proponuje XtraVert, TZ, no i rowniez osobe ktora pojawila sie na forum z tesknoty za krajem ojczystym - DaSto. Ode mnie - To wszystko w tym temacie;)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wychu: ISP oferuje określoną przepustowość. Przy tej liczbie użytkowników może się zdarzyć, że zajmą całe pasmo...

AMik: ja nie jestem adminem, jeśli to sugerowałeś ;-)

Pozdrawiam

ODAJE GŁOS NA MRS ON JEST TU NAJLEPSZY
NAJLEPJEJ SIE WYPOWIADA.
POZDRO MRS

?????????????????????????????????? Daj Bozia zdrowie.... Pop******ilo was?? A ja głosuje na siebie! Ja tu jestem najlepszy!!

sura zniżając sie do Twojego pozimu napisze. Cie chyba popi...iło ja tu jestem najlepszy Ty je... ch.. . A zaraz po mnie ZBYCH ;)

A gdzie namnie głos nie widze ??? JA siebie wybieram !!!

<Jedziemy Po Zioło>

mrs
Burak! zwykły buraczysko !!!!!!!!!!!!
Do wora z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zx

Ja podobnie jak Tiger: Zbych i XtraVert

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Siemka wam Ja wybieram : Zbych i XtraVert .A z Dj.Desk ty chłopie jesteś krótko na forum i robisz błędy ale piszesz o byle czym  zmień charakter pisma i pisz oczymś pożarnym a nie jak PEJA . Pozdro ALL 

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

A ja myślę ,że jednak raczej wszyscy jesteście poniekąd w błędzie...

graboś jak poniekąd doszedłęś do tak zawiłych wniosków?

Wojna trojańska też była skutkiem wybierania ( najpiękniejszej bogini). Lepiej, więc na naszym forum uszanujmy zasadę, że wszyscy są jednakowo dobrzy.
Pozdrawiam

właśnie to miałem na myśli

A Wam co ??? - Gorzej ?? Dzieci w Afryce głodują, a oni igrzyska sobie fundują :(((

ADALL

MrS,
Wracajac to tej sprawy 'przepustowsci', to mowisz, ze: "jaka placa - taka praca" (... czy cos w tym rodzaju)?
A tak mimochodem to zuwazylem, ze jesli tylko sie napomknie cos na ten temat, to (o dziwo) 'performance' tej strony juz sie poprawia(?). Ciekawe. Czyzby panowie/panie z ISP zwracali uwage na te nasze 'reklamacje' skladane na lonie tego forum?
No coz, postep, obojetnie w jaki sposob osiagniety, trzeba doceniac. Albo, wedlug miejscowego przyslowia: "don't look a gift horse in the mouth" (nie zagladaj w zeby koniowi ktorego otrzymales w prezencie).
Pozdrawiam, wychu

XtraVert, XtraVert, XtraVert - to mój kandydat.

Pozdrawiam, szczególnie Kefasa ;-)
grover

Zośka, Zośka, Zośka!! Kto wogóle wpadł na tak kretyński pomysł jak wybory najlepszego internauty... najlepszego pod jakim względem?? Bujnej czupryny czy idealnie ogolonych nóg??

Freek

Ja głosuje na człowieka o nicku "heniek".

I zrobiła się awantura. Chyba o to madaman chodziło , by poróżnić nasze grono. Sporo jest osób piszących ciekawie , a wybór jest sprawą subiektywną.

Uważam, że tu nie chodziło o poróżnienie, a niechybnie tak się stało. Myślę, że dobrze, iż ten temat został podjęty, ale trochę w złą stronę poszedł.

Sądzę, że dobrze byłoby wymienić (co już w sumie zostało zrobione) kilka osób celem ich wyróżnienia za to, że szanują język używając go właściwie i za to, że mądrymi i ciekawymi opiniamii dzielą się z innymi. Warto to zrobić nawet tylko po to, aby nadal trzymali ten poziom. Bo przecież to miłe jak ktoś doceni dobre rzeczy.

A może ten temat także wywoła pewne przemyślenia u osób, które piszą - no nie bójmy się tego słowa - głupoty.

Pozdrowienia dla wszystkich, którzy myślą nad tym co piszą :)))

*Jasta*

Witam wszystkich szanownych Państwa!
Z reguły czytam wszystkie co ciekawsze posty na tym forum i przyznać muszę, że jest nie wielu co piszą coś z sensem.
Kilkoro z Państwa, a szczególnie tych co nie mają większego pojęcia o sprawach społecznych, problemach ze swego środowiska czy o polityce często zmieniają nicki. Dużo jest wpisów jednorazowych, nieprzemyślanych i napisanych z mocnym akcentem emocji, zwłaszcza tych negatywnych.
Tacy ludzie raczej nie mają posłuchu społecznego, a chcąc zwrócić na siebie uwagę, zmieniają nicki.
Niektórzy zaś jak np. Mrs, czy Czesław, Henio bądź Evaa są osobami, które chcą coś ciekawego wnieść na to forum.

Głos swój oddałbym na MRS ponieważ jest to człowiek posiadający określone, wyrobione zdanie na konkretny temat. Jego wypowiedzi są spójne, zwięzłe i zrozumiałe dla ogółu.

Głos swój oddałbym również na osobę o nicku Czesław. Ten człowiek poraz kolejny publikuje tutaj, na tym forum ciekawy cykl pt. Powróćmy nad Narew.

Wiem, że większa część osób odwiedzających to forum zreguły go czyta, zaś żadko, sporadycznie się wypowiada tak jak ja w tej chwili.

A to dlatego tylko, że jacyć DJ`eje faszerują to forum miernotą, na którą nie warto czasami i odpowiadać.

Pozdrawiam

Sorki za orki!

z reguły
rzadko
jacyś

Przepraszam jeszcze raz ale wszystko to przez tą klawiaturkę, co czasami nad nią kufel piwa z pianą spoczywa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org