Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakładanie anteny satelitarnej |
Kto w Łomży zakłada anteny satelitarne ? Gdzie? I za ile?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakładanie anteny satelitarnej |
z tego co slyszlam chlopak ktory pracuje w cyfrze czy cyfrowym na pl niepodleglosci zaklada tez prywatnie. Jesli chodzi za ile to nie wiem
|
|
U Ksepki na starym dworcu, nie wiem za ile ale podobno drogo jejejejeje:)
|
|
15 minut i samemu ustawisz... ;]
|
|
kiedyś zadzwoniłam do nich,a oni mi że ustawinie anteny,ZAZNACZAM SAMO USTAWIENIE ,bez montażu kosztuje,70zł.SZOK
|
|
przeciez ustawienie i montaz nie jest trudny kazdy to potrafi troche checi...
|
|
nie kazdy a ty kochana sama ustawialas i monowalas?
|
|
Pewnie , że nie trudno. Instrukcja zaczyna się tak: pożycz od sąsiada wiertarkę i zobacz jak ustawione są inne anteny. Trzeba obserwować poziom sygnału na dekoderze.
|
|
Polecam firma TECHNIK Łomża ul. Kwiatowa 2a. Łomżanin
|
|
Ludzie co to za filozofia powiesić antene i ją ustawić?????? Każdy może to zrobić. Trzeba tylko chcieć.
|
|
Z tego co mi wiadomo to nie takie proste... Duzo zalezy od tego gdzie chcesz zamontowac antene. Mi montowali z zakladu pod czarnym kotem i wszystko bylo ok i z tego co sie orintowalem to najtaniej mieli...
|
|
mam telefon do gościa który montuje anteny,zakładał to u mnie i zrobił to fachowo 660 075 832 Marcin,co to ceny montażu można się dogadać
|
|
fachowiec każdy zrobi fachowo. popatrz na anteny sąsiadów i sam ustaw podobnie . pożycz dekoder jeśli nie masz ustawionych kanałów i tam widzisz poziom sygnału. w lewo prawo i sam ustawisz-naprawdę nic trudnego bigi2004
|
|
madziusmadzius maz instalowal bo to nie filozofia, bez przesady juz wam w rece do tyłków przyrosły
|
|
Autor: Niunia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-11-08 19:39 przeciez ustawienie i montaz nie jest trudny kazdy to potrafi troche checi... wiesz zrozumialam ze skoro nie jest takie trudne ze sama to zalozylas
|
|
Zakładanie takiej anteny wydaje się dość proste, ale co, jeśli trzeba zrobić calą instalację na większą liczbę telewizorów? To wtedy może się wydawać nieco trudniejsze. Na szczęście jest taka opcja, jak skorzystanie z firmy http://profsat.pl/telewizja-satelitarna/ która na co dzień takimi rzeczami się zajmuje i która wie, jak odpowiednio do wszystkiego podejść.
|
|
Chyba TROLL rekordzista bo odkopał temat sprzed 10 lat.
|
|
Że admin nie kasuje tego k.u.r.e.s.t.w.a
|
|
Brak blokowania linkow firm odsylajacych poza Lomze z roznymi reklamami, oglnie reklamodwacy niemysla ze im ktos z daleko przyjdzie po te ich uslugi, ale zapychaja fora z daleka od ich miejsca dzialania swoimi uslugami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |