Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
golasy na boisku he he he :-) |
Już dawno w Łomży nie było tak ciekawego meczu :-) http://www.dziennik.pl/multimedia/article250960/Wydarzenia_Polsatu_Golasy_na_boisku.html Pozdrawiam. grover
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: golasy na boisku he he he :-) |
hehe nom w TV leciało;]
|
|
skurwysyny hahahaha Pomysłowo.
|
|
haha odje**li numer!!!
|
|
ja wiem czy taki ciekawy... zeby to jakies ponętne samice latały a tu chopy ... bleee
|
|
;-) pokazali naszą Polską piłkę od strony ''kuchni'' ?
|
|
heheh oj chłopaki po prostu naoglądali się reklamy snikersa a tu już fanatyczni kibice Łksu (13-16 lat ) zaczęli ich gonić...... Do prawdziwych Kibiców nic nie mam. ;)
|
|
Może to byli goście ze spółdzielni , by zrobić reklamę na całą Polskę klubowi Perspektywa?
|
|
X*X Ty buraku ! Bo nie wiem jak Cie okreslic czemu obrazasz ludzi których nie znasz i nie masz o nich pojecia ! Jestes denny coraz bardziej z kazdym swoim koleinym wpisem i prosze nie odpisuj do mnie bo nie chce mi sie z Tobą gadac Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ta nie wiedział kto tam był a krzywy ryj otwiera. Znasz ich że tak mówisz? "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
znam..... pozrywaliście już wszystkie plakaty i szmaty po ostatnim plakatowaniu ??? ;)
|
|
jak nie to już was tu niema... burdel robicie a niema komu sprzątać później. Ta wasza szmata jeszcze do niedawna resztki jej wisiały na płocie koło stokrotki... ;)
|
|
Te chlopak, skoro brzydko nazywasz tych chlopakow i nie uwazasz ich za prawdziwych kibicow ŁKSu, to powiedz mi kim ty jestes i gdzie sa ci prawdziwi wielcy kibice ŁKSu, ze na ostatnim meczu było na stadionie wszystkich ludzi tylko 300! Prosze zastanowic sie na przyszlosc nad swoja wypowiedzia i do kogo kierowana ona jest.
|
|
są dwa rodzaje kibiców.. normalny kibic (kocha piłkę, jest spokojny, nie wyzywa innych na meczu zachowuje się kulturalnie tak jak u naszych zagranicznych sąsiadów po prostu kibicuje drużynie itd..) i jest drugi gatunek niby pseudo kibic (najgłośniej drze mordę , afiszuje się na każdym kroku faszystowskimi hasłami.. swastyki,ojki i inne dziadostwo wymalowuje na blokach, (pomijając ładne graffiti ŁKS ) niby to wszystko dla jego klubu, oczywiście ustawki nie są złe grunt aby się napierdalać, liczy sie tylko w większej grupie... akurat was nie oceniam bo was nie znam.. oceniam przypadki które znam i często widzę.. i jakoś te kibicowanie młodych ludzi idzie w ogóle w inna stronę.... i każda drużyna w Polsce ma ten sam problem ;)
|
|
popie.rdolilo sie pod kopulami po "green street hooligans" i "footbal factory" wkurwejebane durnie !!
|
|
"Na czele no są, tak: LEGIA, ARKA, LECH, LECHIA, ŚLĄSK, WISŁA. A tak poza tym tak inne kluby to tak są w mniejszej tak roli. Tylko bardzo liczące się, sześć klubów".
|
|
Ja bym jeszcze Craxe dorzucił. A Ty *X*X* nie zupełnie masz rację. Wyobrażasz sobie mecz w ciszy bez dpingu dla drużyny. Może jeszcze różańce na stadion... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
no i oto mi właśnie chodzi ;) wzięli byście po różańcu hehehe ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |