Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UKS TECHNIK zprasza na mecz 3ligi koszykówki |
Zapraszam wszystkich sympatyków koszykówki na mecz o mistrzostwo 3ligi. UKS TECHNIK LOMZA - KLIMART BIALYSTOK w piątek 17.10.2008 godzina 19:30 hala przy ulicy Rybaki ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UKS TECHNIK zprasza na mecz 3ligi koszykówki |
Jakbym był w Łomży to chętnie bym Was zobaczył,ale niestety.Obowiązki Mam nadzieję ,że ten sezon bedzie dużo lepszy dla koszykówki seniorskiej w Łomży i pokusicie się o baraże. Życzę Wam samych sukcesów i mam nadzieje że zagramy razem na drugoligowym parkiecie. Powodzenia chłopaki pozdr Hate it or love it
|
|
po ile bilety??
|
|
W terminarzu III ligi napisane jest, że TECHNIK gra na hali sportowej w Piątnicy o 19.30 w piątki.
|
|
Mi się wydaje, że wstęp jest za darmo, a mecze rozgrywane są w przysłowiowej "BUDOWLANCE". Ciekawy jestem frekwencji, gdyż jest to jedna z niewielu dyscyplin uprawianych w Łomży, która się rozwija. Mam nadzieję, że nie będę sam. Pzdr.
|
|
Wstęp jest za darmo a w terminarzu wystąpił błąd. Mecze są rozgrywane w Łomzy przy ulicy Rybaki.
|
|
a wiecie może gdzie w tv można obejrzeć mecze 1 ligi kosza bo w polsacie sport już chyba nie puszczają??
|
|
Meczyki lecą w tvp sport wczwartki
|
|
jak dobrze zrozumiałem to chodzi o rozgrywki na najwyższym szczeblu Dominet Bank Ekstraliga.?to najbliższy mecz sobota godz.20.00 Energa Czarni Słupsk- PGE Turów Zgorzelec. tak jak Kolega wyżej napisał na tvp sport.
|
|
Mecz już jutro z "KLIMARTEM" BIAŁYSTOK. To mocny przeciwnik, ale wierzmy też w TECHNIKA. Chłopaki, pokażcie, co potraficie!!! 3mam kciuki!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |