Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOW GRA ONLINE !!!!!!!!!!!! |
WOW czy ktos z lomzy lub okolic gra na onlajnie co ! potrzebna pomoc ZACZELEM nie dawno i z angielskim krucho !!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOW GRA ONLINE !!!!!!!!!!!! |
Ja pisałem o tym na tym forum wejdź w szukaj i znajdź darmowe serwer world of warcraft
|
|
masz kłopoty z Q czy ogólnie nad całą grą ja długi czas grałem i jak coś to chętnie pomogę:)
|
|
ja gram na walhali na darmowym serwerze morze znasz tam kogos co z ludzi z kim mozna by bylo sie dogadac co P@wcio
|
|
cyon wiesz jak samemu trudno w tygodniu moze kumplowi podlonczo a tak to sam pykam
|
|
Ja już nie pykam ale nie problem znaleźć ludzi co się znają ja znalazłem na tym forum więc na pewno ktoś ci pomoże. Masz tu kilka serwerów z mojego wcześniejszego tematu http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=65594&t=65594
|
|
powiedz z czym masz problemy to ci pomogę, nie w sensie fizycznym bo ja na globalu gram ale rad ci mogę udzielić WoW ^^
|
|
brawo x360. a jeb.nemu piratowi naruto nie pomagajcie. nie dosc ze za gre (czyjas prace) nie placi to jeszcze za darmola pomocy hce. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
smietanie we lbie sie po przewracalo pare itemow mi broni i armora lepszego i zeby pogadac bylo z kim bylo koleszka narazie nie moze bo mu internet zablokowali a nie dlugo na rajdy i do gildi jakies by sie weszlo
|
|
jak by ktos chcial mi pomoc to w grze moj elf to ZAKALA a smietana to ma chyba same gorsze dni !Q!!!!!!!
|
|
nazwa z wirtualnego swiata nie odbiega zbytnio od zeczywistosci jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |