Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dieta kulturystyczna |
Zbliża sie kolejny sezon w "ćwiczeniu" i zastanawiam się nad dietą i daniami smacznymi i bogatymi w białka ktos kto sie troche zna pisac propozycje takich dań
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dieta kulturystyczna |
Pierś Kurczka Z Chudym Twarogiem Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Zajrzyj na jakieś forum kulturystyczne. Ja korzystam z sfd.pl I nie szukaj tylko dań bogatych w białko, węgle też są ważne :)
|
|
na sfd juz sporo szukałem ale nic konkretnego na innych forach kulturystycznych zresztą też mi chodzi głównie o białko węgle to żaden problem czekam na jakies konkretne odpowiedzi
|
|
Na sfd nic konkretnego nie bylo? hehehe To zajrzyj tam jeszcze raz i szukaj do skutku wlasnie tam. Idea warta krwi
|
|
KFD najlepsze :P a najlepsza potrawa ryż + kurczak i do tego ostry sos jakis .
|
|
witam,ja np.jem duza tunczyka,rozne salatki.
|
|
Tuńczyk, jajka, owoce, warzywa smażone na oliwie, białko serwatkowe , orzechy itd itd. Mam pewną dietę na 4 tygodnie,ale nie mam jej na komputerze . Jak zrobię zdjęcie to mogę Ci je przesłać na pocztę. PS: Kupię obciążenie na sztangę.
|
|
CyberMass daj poczte bo troche tego mam
|
|
duvall jakbyś mógł to i mi prześlij gruby92-14@o2.pl "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
puść tez na moją czerkan@wp.pl dzieki jest ryzyko jest zabawa
|
|
mój mail to gwiezdnywiesiek@tlen.pl bede wdzięczny za wiadomosc pzdr.
|
|
Polecam lekture, dieta jest skuteczna wtedy, kiedy podczas jej ukladania dobrze rozlozone sa proporcje (B / T / WW), a od tego zaleza rozne czynniki(wiek, staz, cel, waga, wzrost itd.). takze jak ktos wyzej pisal, poczytajcie na sfd jak sie uklada diete ;p. pzdro
|
|
Moge komus ulozyc za 3 dyszki na konto ;))))))
|
|
taaa za 3 dyszki to ja ci moge ułożyc co z tego ze ktos ułoży jak dieta sie nie sprawdzo lepiej te 30 zł na witaminki wydac
|
|
Hehehe ja za piątaka ułoże diete :D .
|
|
hah cwaniaczki;-]
|
|
heh zal cybermass, widac ze sezonowiec, cos wczesnie zaczynasz w tym roku, do nastepnych wakacji jeszcze sporo czasu
|
|
koleżko zebys wiedział ile ćwicze to wcale bys nie pisał ze jestem sezonowcem bo ćwicze juz 3 lata ale bez zadnej specjalnej diety wczesniej polegałem tylko na suplach i jeszcze raz powtarzam ze nie jestem sezonowcem i mam pewne doświdczenie w tej dziedzinie a żal to słowo głównie używane przez dzieci i cioty
|
|
A co do cwiczen to zestaw wakacyjny biceps-klata, klata-biceps :)
|
|
raczej biceps-klatka klatka-biceps :)
|
|
centrum suplementacji. poszukaj na guglach
|
|
juz znalazłem to o co mi chodziło więc temat mozna uznac za zamknięty
|
|
skoro uwazasz siebie za takiego obeznanego w temacie, to powinienes umiec napisac diete lub przynajmniej miec najlmiejsze pojecie o niej, ze musi byc dostosowana pod ciebie, a nie jakas z internetu 'dzialajaca na wszystkich' pzdro i polecam dodac wiecej cwiczen niz tylko zestaw dyskotekowy(klata bic barki)
|
|
koleżko bica to ja nie musze robic bo od kiedy pamiętam był juz ok 2 cm/ 2 tygodnie to chyba nie pierwszy lepszy wynik no nie? łap juz od dawna nie cwicze bo jestem zadowolony ze swoich 43 cm niby nie duzo ale mi styka a o diecie to tak jak juz mówiłem nigdy sie w to nie bawiłem od niedawna mnie naszło od kiedy mam stagnacje napisz swoje wyniki chętnie porównam pzdr. no i co do tego obeznania to coś tam o tym wiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |