Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Admina |
Adminie, dlaczego kasujesz moje posty? Czyżby interwencja ZuzannyK czyt. KK? Żaden z nich nie nawoływał do nienawiści rasowych czy też religijnych, nie łamał prawa, w przeciwieństwie do innych, którzy nawołują do nienawiści rasowej (czytaj np. posty o Czeczenach, Żydach - dot. Kontaktów, itp). Raczej powinieneś kasować posty niejakiej (-kiego) ZuzannaK, który zatruwa to forum, siejąc nienawiść do myślących inaczej niż on sam. Dodam, że cenzura została wiele lat temu zniesiona, a na dole każdego nowego tematu jest napisane: Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy. Ponadto przypominam Ci że: PROWADZENIE STRON PUBLICYSTYCZNYCH JEST W ZGODZIE z Art. 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ 1 - Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. 2 - Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. ponadto Art. 31.3 Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Admina |
nie bylo w nich nienawisci...byly po prostu glupie:) pewnie dlatego ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a moze tak:) nie przypadaly kazdemu w gusta:) pozdrawiam:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Admin kasuje posty po interwencji smutnego cenzorka, który najchętniej przefiltrowałby wszystko przez połę sutanny. Jednak nie można narzekać na admina. Na 4lomza można dość swobodnie się wypowiadać, a twierdzę tak pomimo, że moje posty są także usuwane. Zgadzam się z "dragunow"-em, że brak jest konsekwencji w stosowaniu tej cenzury. Posty o treściach antyklerykalnych spotykają się z większą restrykcją, choć nie zawierają treści łamiących prawo naciskając boleśnie jedynie na odciski księży. Natomiast świętuszenie ciemnogrodzian i brunatnych kato-narodowców typu Pol-Pot, nadające się do cytowania wprost do prokuratorskiego aktu oskarżenia, są ostatnio jedynie kosmetycznie przycinane. Rada do "dragunow": nie twórz postów zawierających wyłącznie przedruk z innych żródeł, bo to niezgodne z regulaminem. Takie posty admin często wycina, na pewno nie na chwałę bożą...a na życzenie czarnej, przewodniej siły.... Cenzura, brak wolności wyboru prowadzą do totalitaryzmu, dziś katolickiego. rudy błazen z druhem
|
|
paplik - już pisałem kiedyś, że taki Goebbels przy tobie mógłby się schować... Może niedługo dowiemy się od ciebie, że cerkwie w Moskwie i Kijowie nie były burzone na polecenie komunistów tylko przez tych "złych" i "niedobrych" polskich katolików...
|
|
Tak szczerze to zasmiecasz tylko forum tymi pierdolami. Wez najlepiej wkladaj je do jednego tematu i wydaje mi sie ze bedzie spoko.
|
|
W Moskwie to nie, ale na Kresach Wschodnich przed II Wojną " "niedobrzy" polscy katolicy" rżnęli starocerkiewnych, podobnie zresztą jak gromili, palili Żydów..... Strzeliłeś sobie w stopę....boli kato-pajacu? Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła. rudy błazen z druhem
|
|
boli kato-pajacu?[/] Chyba ciebie coś zabolało skoro się tak słownie zagotowałeś. Pisz dalej te swoje śmieszne wywody, przynajmniej jest się z kogo pośmiać.
|
|
Tylko odpłaciłem wg katolickiej reguły: "ząb za ząb oko za oko". Jesteś "kato-pajacem" skoro zarzucasz komuś kłamstwo podając przykład obalający twoją tezę. Poczytaj: Prześladowania religijne prawosławnych w II RP [1] Autor tekstu: Paweł Borecki Akcja burzenia prawosławnych cerkwi na południowym Podlasiu i Chełmszczyźnie wiosną i latem 1938 roku stanowi jedną z najciemniejszych kart w dziejach II Rzeczypospolitej, pomimo tego jest wciąż praktycznie nieznaną opinii publicznej. Ta bezprawna praktyka nie była wydarzeniem incydentalnym. Wyrastała w filozofii polityki wyznaniowej okresu międzywojennego, ściśle powiązanej z polityką narodowościową. Stanowiła konsekwencję konfesyjnego charakteru państwa polskiego w latach 1918-1939 oraz stereotypów prowadzących do utożsamienia religii z narodowością. Znalazła przy tym podatny grunt w konfrontacyjnej postawie Kościoła katolickiego wobec Prawosławia. itd., itp.,........ Trudno wydobyć kogoś z ciemnogrodu... rudy błazen z druhem
|
|
Ty nie wydobywaj nikogo z "ciemnogrodu" tylko poszukaj lepiej dobrego psychiatryka dla siebie...
|
|
paplik: ale kogo to k... interesuje? weź idź na jakieś forum antyklerykałów i tam się produkuj, bo tutaj najzwyczajniej rzygać się chce przez te twoje wypociny... naprawdę udaj się do jakiegoś psychiatry i może znajdź sobie jakieś zajęcie, bo mam wrażenie, że usilnie próbujesz nawrócić całe forum przeciw wierze katolickiej i spędzasz na pisaniu tych bzdur sporoo czasu... gówno cię obchodzi kto w co wierzy i do kogo się modli... jeden wierzy w Trójcę Świętą, drugi w Allaha, a trzeci w pieniądz, ale co cię to interesuje psia końcówo??? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hmmm to admin żyje ? ;)
|
|
Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą. Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd.... Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność.. Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Takczysiak i Paplik to ta sama osoba z tego co tu widze. Wiec kto tu w koncu jest zaklamany. Ty wez idz chlopaku sie przebadaj u psychiatry albo pier..linj kilka razy lbem w sciane bo masz jakies rozdwojenie jaźni.
|
|
"Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... " boli to co najwyżej ciebie tyłek jak się kąpiesz z tatą... "Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą." a tu wyraźnie nikt cię nie chce, więc powiem krótko i niegrzecznie: wypierdalaj... "Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd..." ośmieszasz sam siebie tylko i wyłącznie... dragunow, paplik, takczysiak i **** wie pod jakimi nickami jeszcze się ukrywasz... LECZ się, dobrze radzę! "Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność" czerpiesz satysfakcję z tego? może czytasz to i walisz przy tym gruchę? uważaj: ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |