piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Admina

Adminie, dlaczego kasujesz moje posty?
Czyżby interwencja ZuzannyK czyt. KK?
Żaden z nich nie nawoływał do nienawiści rasowych czy też religijnych, nie łamał prawa, w przeciwieństwie do innych, którzy nawołują do nienawiści rasowej (czytaj np. posty o Czeczenach, Żydach - dot. Kontaktów, itp).
Raczej powinieneś kasować posty niejakiej (-kiego) ZuzannaK, który zatruwa to forum, siejąc nienawiść do myślących inaczej niż on sam.
Dodam, że cenzura została wiele lat temu zniesiona, a na dole każdego nowego tematu jest napisane:
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
Ponadto przypominam Ci że:
PROWADZENIE STRON PUBLICYSTYCZNYCH JEST W ZGODZIE z Art. 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ
1 - Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2 - Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.
ponadto Art. 31.3
Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Admina

nie bylo w nich nienawisci...byly po prostu glupie:) pewnie dlatego

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

a moze tak:) nie przypadaly kazdemu w gusta:)

pozdrawiam:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Admin kasuje posty po interwencji smutnego cenzorka, który najchętniej przefiltrowałby wszystko przez połę sutanny. Jednak nie można narzekać na admina. Na 4lomza można dość swobodnie się wypowiadać, a twierdzę tak pomimo, że moje posty są także usuwane. Zgadzam się z "dragunow"-em, że brak jest konsekwencji w stosowaniu tej cenzury. Posty o treściach antyklerykalnych spotykają się z większą restrykcją, choć nie zawierają treści łamiących prawo naciskając boleśnie jedynie na odciski księży. Natomiast świętuszenie ciemnogrodzian i brunatnych kato-narodowców typu Pol-Pot, nadające się do cytowania wprost do prokuratorskiego aktu oskarżenia, są ostatnio jedynie kosmetycznie przycinane.
Rada do "dragunow": nie twórz postów zawierających wyłącznie przedruk z innych żródeł, bo to niezgodne z regulaminem. Takie posty admin często wycina, na pewno nie na chwałę bożą...a na życzenie czarnej, przewodniej siły....

Cenzura, brak wolności wyboru prowadzą do totalitaryzmu, dziś katolickiego.

rudy błazen z druhem

paplik - już pisałem kiedyś, że taki Goebbels przy tobie mógłby się schować...

Może niedługo dowiemy się od ciebie, że cerkwie w Moskwie i Kijowie nie były burzone na polecenie komunistów tylko przez tych "złych" i "niedobrych" polskich katolików...

Tak szczerze to zasmiecasz tylko forum tymi pierdolami. Wez najlepiej wkladaj je do jednego tematu i wydaje mi sie ze bedzie spoko.

W Moskwie to nie, ale na Kresach Wschodnich przed II Wojną " "niedobrzy" polscy katolicy" rżnęli starocerkiewnych, podobnie zresztą jak gromili, palili Żydów..... Strzeliłeś sobie w stopę....boli kato-pajacu?

Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła.

rudy błazen z druhem

boli kato-pajacu?[/]

Chyba ciebie coś zabolało skoro się tak słownie zagotowałeś.

Pisz dalej te swoje śmieszne wywody, przynajmniej jest się z kogo pośmiać.

Tylko odpłaciłem wg katolickiej reguły: "ząb za ząb oko za oko". Jesteś "kato-pajacem" skoro zarzucasz komuś kłamstwo podając przykład obalający twoją tezę. Poczytaj:

Prześladowania religijne prawosławnych w II RP [1]
Autor tekstu: Paweł Borecki

Akcja burzenia prawosławnych cerkwi na południowym Podlasiu i Chełmszczyźnie wiosną i latem 1938 roku stanowi jedną z najciemniejszych kart w dziejach II Rzeczypospolitej, pomimo tego jest wciąż praktycznie nieznaną opinii publicznej. Ta bezprawna praktyka nie była wydarzeniem incydentalnym. Wyrastała w filozofii polityki wyznaniowej okresu międzywojennego, ściśle powiązanej z polityką narodowościową. Stanowiła konsekwencję konfesyjnego charakteru państwa polskiego w latach 1918-1939 oraz stereotypów prowadzących do utożsamienia religii z narodowością. Znalazła przy tym podatny grunt w konfrontacyjnej postawie Kościoła katolickiego wobec Prawosławia.

itd., itp.,........

Trudno wydobyć kogoś z ciemnogrodu...

rudy błazen z druhem

Ty nie wydobywaj nikogo z "ciemnogrodu" tylko poszukaj lepiej dobrego psychiatryka dla siebie...

paplik: ale kogo to k... interesuje?

weź idź na jakieś forum antyklerykałów i tam się produkuj, bo tutaj najzwyczajniej rzygać się chce przez te twoje wypociny...

naprawdę udaj się do jakiegoś psychiatry i może znajdź sobie jakieś zajęcie, bo mam wrażenie, że usilnie próbujesz nawrócić całe forum przeciw wierze katolickiej i spędzasz na pisaniu tych bzdur sporoo czasu...

gówno cię obchodzi kto w co wierzy i do kogo się modli...
jeden wierzy w Trójcę Świętą, drugi w Allaha, a trzeci w pieniądz, ale co cię to interesuje psia końcówo???

---------------------------------------------------------------------------------------------------

hmmm to admin żyje ?

;)

Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą. Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd.... Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność..

Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła.

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Takczysiak i Paplik to ta sama osoba z tego co tu widze. Wiec kto tu w koncu jest zaklamany. Ty wez idz chlopaku sie przebadaj u psychiatry albo pier..linj kilka razy lbem w sciane bo masz jakies rozdwojenie jaźni.

"Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... "

boli to co najwyżej ciebie tyłek jak się kąpiesz z tatą...

"Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą."

a tu wyraźnie nikt cię nie chce, więc powiem krótko i niegrzecznie: wypierdalaj...

"Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd..."

ośmieszasz sam siebie tylko i wyłącznie... dragunow, paplik, takczysiak i **** wie pod jakimi nickami jeszcze się ukrywasz... LECZ się, dobrze radzę!

"Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność"

czerpiesz satysfakcję z tego? może czytasz to i walisz przy tym gruchę?
uważaj:

;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org