piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GAZ

Gdzie najlepiej i w miare cenowo założyć gaz w kole??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: GAZ

najlepiej w kole

nula b. inteligentna odpowiedź, pozdrów rodziców :)

a co do tematu to jedź do Piątnicy do KUBUSIA, jak jedziesz od strony Łomży nowym mostem to na samym końcu w lewo i za jakieś 60m jest ich warsztat, znajdziesz. Albo MAC-ROB na senatorskiej

Najlepiej w Piatnicy w simplex gaz Nowoprojektowana 1 sam u tego goscia zakładalem i jezdze juz z 2 miesiace i zadnego problemu z gazem polecam gość naprawde dobrze zakłada .Odradzam kubusia bo ten to moze zakładac do roweru gaz .Byłem także na senatorskiej to jak zostalem przyjety to podziękowałem gosć wyskoczył do mnie że nie ma czasu narazie na założenie gazu mi nie jest koniec pociągowym i idz do kogo innego

Kubuś to może se zakładac gaz w rowerze a nie samochodzie .u mojego brata założył to gaz rozpierdzielił mu cały silnik.Od samego początku zaczal strzelać a potem taki strzał był aż wyrwało korek od wlewu oleju i pogieło zawory i silnik do remontu.A co fajniejsz jak pojechal do niego to przyszedł gość z Zambrowa u którego zakładał gaz Kubuś w BMW po dojechaniu gosc do zambrowa gość odstawił samochód do garażu i BMW spłoneło mu w garażu

Z tego co się orientuje to bardzo dużo moich znajomych zakładało gaz u Kubusia i każdy jest zadowolony i nigdy nie było takiej sytuacji żeby się komuś samochód spalił a Ty jak nie masz pojęcia to nie pi...rdol głupot. ja polecam Kubusia. a jak tobie nie pasuje to nie zakładaj u niego.

maciek,Twoja inteligencja nie zrozumiała mojej,także pozdrawiam rodziców i nianię,lol

zakladałem gaz w auto gaz kubuś polecam wszystkim jestem bardzo zadowolony ja i wielu moich znajomych kturzy tam zakładali instalacje naprawde polecam szybko tanio i dobrze

Radził bym Ci sie wybrac na Nowoprojektowana w Piątnicy Simplexgaz. Cena zapewne bedzie taka sama jak w innuch zakladach, ale pozniej nie bedziesz miec problemów z serwisowaniem lub gwarancyjnymi naprawami chłopak jest kompetentny i fachowy. Co do Kubusia to raczej niepolecam stasznie duzo problemów z servisowaniem i naprawami w czasie trwania gwarancji. Gdy tylko zajechalem to slyszalem: nie mamy komputera, nie mozemy podlaczyc zostaw samochód za 2 godziny bedzie gotowe a tak naprawde zrobiony byl za 8 godzin.

Do przedmówców wyżej kolego jak ja nie mam pojęcia to ty jesteś pikuś przy tym sam na własnej skórze się przekonałem jak Kubuś zakłada te gazy nikomu nie polecam .Samochód przed wizytą u Kubusia chodził cacy po wizycie u Kubusia szrot został silnik do remontu cały

tylko i wyłącznie SIMPEXGAZ w Piątnicy ;) bardzooo polecam

andrzej bogucki jarnuty

ja nie powiem zlego słowa na auto gaz kubuś a jak ktos jezdzi szrotami to niech na złom prowadzą a nie instalacje zakladają bo co ma korek od oleju do gazu na nowogrodzkiej jest szrot to se nowy silnik kup i wtedy niech instalacje zakładaa nie bzdury wypisuje ja kiedy nie zajade to od reki mam zrobione wszystko jeszcze nawet kawkę gorąco se wypije

polecam gosci na ul. pawiej w lomzy.

Dziękuję za odpowiedzi :) Jak coś wybiorę dam znać. Najpierw muszę odwiedzić te warsztaty i dopytać się co i jak.

ptyszard chyba ty masz szrota nie powiedziałbym ze 2 letni samochód to szrot .Kubus to może se zakładac gaz ale do roweru

Żal słów na ten temat. Przede wszystkim jeśli kogoś stać na porządne auto a nie stać na paliwo to niech se kupi szrota, zaoszczędzi sporo. Przede wszystkim trzymamy auto 2 do 3 lat, więc przy przebiegu poniżej 90 000km rocznie się to nie opłaci i nie wraca, bo koszty utrzymania na gazie są wiadomo większe + instalacja i założenie, do tego problemy zimą z paleniem (zależy kto zakładał), zakładałem raz i tego żałuję więc nie polecam punktu na Alei Legionów przed stacją benzynową Pryma. Na nowej instalacji było ok, palił około 7 litrów na setkę, po przeglądzie technicznym który obowiązuje w ramach gwarancji jak fachowiec wyregulował, wyszło 15 litrów, szkoda słów, sam to zrobiłem lepiej, lecz od tamtej pory żadnego gazu, jak wspomniałem stać na auto to i na paliwo. W Anglii gaz kosztuje już prawie to samo co paliwo, "więc załóż pan gaz".

Konsul2 cos ci sie popirdzielilo z tym przebiegiem . "Przede wszystkim trzymamy auto 2 do 3 lat, więc przy przebiegu poniżej 90 000km rocznie się to nie opłaci i nie wraca".(wydaje mi sie ze powinno byc 9000km rocznie) Instalacja gazowa wartosci 2000zł zwraca sie poprzejechaniu 22000km.

a jak kilka razy zakładałem gaz u kumpla który pracował na senatorskiej i nigdy nie miałem problemów z instalacją ani serwisem, jak chcesz to dam ci telefon na e-mail.

Ja dzis zakladalem gaz na senatorskiej wczesniej tam zakladalem gaz do poloneza przez 3 lata zrobilem z 30tys km potem do omegi i na na gazie zrobilem 40tys km nigdy nie bylo żadnych problemów,wyregulowali od reki zawsze mili i wytłumaczą co i jak podkreślę,że w omedze gaz miałem zwykły za 1500zł,a wiec reasumując polecam Mac-Rob

A jesli o Kubusiu ludzie pisza takie rzeczy to musimy byc w tym troche prawdy...

A ja polecam zalozenie gazu sekwencyjnego w siedlacach. Od panow w siedlcach uczylo sie wielu specjalistow z lomzy i z tamtad posiadaja certyfikaty.
W mac rob zalozenie gazu w sekwencji kosztuje 2500 a tam 1850.
Wiec liczac ze do siedlec jest 130 kilometrow, to sie i tak oplacą gaz w 3 do 6 godzin. Nigdy nie mialem problemow z instalacjami od nich.

Dzrt76 a ceny tych sekwenci które podałeś to na ile cylindrów?

na gazie to se mozesz jajka usmazyc ;P

na 4 cylindry

Kolego na 4 sekwencja to kosztuje w Łomży 2000zł nie wiem skad twoje kosmiczne ceny. Masz racje co do tego ze w siedlcach sa prawdziwi fachowcy ale to troche zadaleko od Łomży.

Witam wszystkich zagazowanych i tych co mają zamiar zagazowac auta.
Z tego co wyczytałem z forum to ewidentnie teksty chorobliwie zazdrosnej
konkurencji.
Panowie jeśli narzekacie na brak klientów, to nie obsypujcie fałszywymi oskarżeniami innych warsztatów.
Ja zakładałem instalacje w piątnicy u Kubusia w dwóch autach. Moge przyznac ze sprawują sie swietnie, auta jeżdzą juz na gazie 2 lata i nie było broblemów z instalacjami.
Serwis i przeglądy odbywają się szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie.

Przy zmianie auta napewno nie bede szukał nikogo innego, pozostane przy sprawdzonym zakładzie, czyli Auto Gaz Kubuś

Pozdrawiam wszystkich z tego zakładu i osoby które to czytają.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org