piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10 przykazań idealnego mężą

1.
Żona jest mężowi aniołem stróżem, który broni go od wszystkiego złego.
2.
Mąż nie śmie przedkładać nikogo innego nad żonę i ma ją słuchać we wszystkim.
3.
Przed ślubem powinien wszystkie swoje grzechy żonie wyznać.
4.
Jeżeli żona chce się bawić, mąż nie powinien jej tego bronić, ale dać jej dużo pieniędzy, żeby się dobrze bawiła.
5.
Mąż nie powinien robić żonie uwag, jeżeli mu obiad nie smakuje, choćby to było naprawdę niedobre, powinien chwalić, bo lepiej żołądek zepsuć niż żonę obrazić.
6.
Nie wolno żonie zabraniać strojów, aby nie tylko tobie się podobała, ale i ludziom.
7.
Mąż powinien żonie przyjąć pokojówkę i kucharkę.
8.
Mąż nie powinien wymagać, aby żona sama dzieci chwała, ale przyjąć niankę, bo oddając wszystek czas dzieciom, nie mogłaby męża pilnować.
9.
Gdyby mąż znalazł jakiś bilecik pisany do żony albo czyja fotografię, nie powinien robić żonie wymówek, ale cieszyć się, że innym podoba się jego żona.
10.
Mąż nie powinien żonie robić żadnych wyrzutów, lecz być jej wdzięcznym, że dzięki niej nie został starym kawalerem, ale najszczęśliwszym i godnym zazdrości małżonkiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10 przykazań idealnego mężą

hahaha mysle że te przykazania trzeba wprowadzić w życie jakąś ustawą w Konstytucji czy coś :D

11. Żona powinna traktować męża jak psa!!!
Czyli nakarmić i na noc wypuszczać:D:D:Dhehe

bigi2004

nic w tym twoim poscie nie ma ciekawego (to do ulci) beznadzieja

Słusznie, jak stwierdził CyberMass to jest mega beznadzieja, ale ciekawe co jest warta sama ulcia25, bo podejrzewam, że bez tego wymarzonego mena w najlepszym przypadku to skończyłaby gdzieś w Charemie, a z tego co widać co do 5 twego przykazania to z gotowania to najlepiej by ci wyszła woda hehehe no chyba żeby się wygotowała i nikt by się nie zdziwił, a co do 7 przykazania to zapomniałaś dla męża o kochance żebyś miała mniej obowiązków. Szkoda słów na resztę komentarzy co do tych przykazań.
P.S.
Proszę nie komentować tego postu, gdyż założycielka jego może szukać rozgłosu i reklamować swoje wdzięki dla zdobycia nielegalnego źródła dochodu. Życzę powodzonka.

A mnie zostawiła tylko instrukcję:

ha ha ha dobre następnym razem dopisze swojemu ,, sprzątnij burdel który po sobie zostawiłeś ''

hehehe ale instrukcja :D zanim bym to wsio zrobił to cały dzień i z głodu bym umarł ; P

Czyż nie są to idealni mężowie?

wiecie co nie wiedziałam,że na tym forum przeważnie chodzą idioci.....mój post jest odpowiedzią na post 12 przykazań idealnej żony....i mój post został założony z humorem a nie po to by jakiś kretyn ,który mnie nie zna mnie obrażał...

szpenio - człenio!!!!

Szpenio, czegoś tu nie rozumiem.
Post założyła Ulcia25, która według profilu ma na imię Urszula, Ty pod nazwą szpenio podszywasz się za Nią (wg profilu masz na imię Stefan), to kto tu z kogo robi idiotę.
Odpowiedź Ulci25 była bardzo zabawna, w ten sam żartobliwy sposób starałem się w tym klimacie podtrzymać post , no ale zawsze trafi się jakiś malkontent , śmiertelnie poważny, któremu przeszkadzają żarty, uważający przez to, że przysporzy mu to powagi i autorytetu. Żona Ci nie dała, czy co? Wyluzuj, śmiech to zdrowie.

Szpenio, dodam jeszcze, że nie jest moim zamiarem nikogo obrażać, w żadnym moim poście tego się nie znajdzie. Ale jeśli ktoś nie zgadza się z moimi tezami, przemyśleniami, poglądami czy jak je dalej zwał, to nie znaczy, że dostał patent na obrażanie mnie. Świadczy to tylko o kulturze tego , kto to pisze. Daleko mi jest wyzywać Ciebie od idiotów, kretynów, baranów itd. A wierz mi, że znam tych słów wiele, ale ich nie używam.
Posty moje staram się tak formułować, aby było zabawniej i aby obniżyć poziom chamstwa jaki istnieje na tym forum. Znacznie przyjemniej wtedy tu się zagląda.
Jest kilku forumowiczów, którzy piszą rzeczowo na konkretne tematy, ale to nie podoba się innym a tym samym są tzw. "forumowymi terrorystami". I tu pokazuje się brak zrozumienia i tolerancji a wkracza zaciekłość i chamstwo.
Myślę, że nie o to chodzi.
Dla rozluźnienia polecam mój kolejny post pt. "Bo to babie dogodzisz"

...i wyluzuj się

takie przykazania to chyba kobietom trzeba zrobic, to facet jest glową rodziny i ma wiekszą wladze, albo jestescie z pod mamy pantofla albo boicie sie wlasnego slowa w domu !
4.
Jeżeli żona chce się bawić, mąż nie powinien jej tego bronić, ale dać jej dużo pieniędzy, żeby się dobrze bawiła.
wy kobiety tylko o pieniadzach , a przy tych zasadach same zapominacie o milosci.

zycie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org