Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep z częściami do motocykli |
Witam Czy w Łomży jest sklep z częściami do motocykli. Chodzi o zakup części do starch polskich motocykli typu: WSK, SHL itp. Pozdrawima MoTek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep z częściami do motocykli |
Jest taki sklep np. na przeciwko dawnego sklepu "gośka" a co Ci potrzeba może znajde coś dla Ciebie bo mam sporo częsci. ;]
|
|
girngo-a do mz masz?
|
|
Witam W tej chwili potrzebuje opny 2 sztuki + dentki oraz cewkę zapłonową na 12V. A tak wogóle w zimie zabieram się za remont Junaka i i będe potrzebował paru brakujących częsci wiec jakbyś cos miał ( gringo ) do tego motocykla to możemy pohandlować :) MoTek PS. Dwukrotnie widziałem w Łomży czerwonego Junaka chyba M10. Czy ktos może zna jego własciciela. Czy jest tu ktoś kogo interesuja motocykle zabytkowe?
|
|
mam częsci do mz 250 a do 150 musiał bym poszukac , a jakie opony Cię interesują?z czesciami do junaka było by cięzej ale napisz co dokładniej potrzebujesz wszystko dał bym rade załatwić najlepiej pisac na adres email : gringocorp@tlen.pl zazwyczaj jestem dopiero wieczorem ale napewno odpisze na drugi dzien. ;]
|
|
Gringo, mam nadzieje, ze nie piszesz o checi sprzedazy moich gratow ktore sa u Ciebie.
|
|
cześci do mz ---> księżyno k/białegostoku wszystko tam dostaniesz
|
|
Jeffrey Congo a sa u mnie twoje czesci do Junaka??? hym... chyba nie :D Pozatym to co stoi to jest Wsk 4 ;]
|
|
To MZ juz nie ma ?????????
|
|
A była? ;]
|