Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
e-konto |
Witam! W którym banku najlepiej założyć konto internetowe (gdzie są najniższe opłaty) i który bank ma najkorzystniejszą lokatę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: e-konto |
Ja mam w BOŚ banku i jestem zadowolony.
|
|
daj mie na sniadanie ;(
|
|
mbank tylko i wyłącznie.
|
|
i co ci z mbanku? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ING Bank Śląski , mają oprócz bankomatu , wpłatomat. Opłat prawie żadnych lub zminimalizowane. Parking pod samymi drzwiami. Mieści się przy Prusa , zaraz przy wjeździe z Zawadzkiej. Płatności internetowe proste , dobrze zwizualizowane. Polecam.
|
|
Polecam inteligo. Mam tam konto. Założenie konta odbywa się przez internet, kurier przywozi wszystko do domu. Nic nie płacisz za założenie konta. Opłaty to 99gr miesięcznie za karte i 4,5zł za prowadzenie konta jeżeli średnia miesięczna kwota na twoim koncie jest niższa jak 99zł. W Łomży są 4 bankomaty, jeden w banku na Niemcewicza kolejny przy Stokrotce, a reszta gdzieś przy centrum.
|
|
ING jest ok konto 0 zł. karta 2 zł. i wszystko na miejscu, chociaż mbank też ok tylko problem z załatwieniem zaświadczenia itp a czasami trzeba
|
|
W ING przelew pieniędzy za granicę tylko 5 PLN.
|
|
inteligo jest spoko mam od roku tylko jest 1 problem inteligo to to samo co PKO BP ale jak chcesz wplacic kase musisz miec numer konta bo inaczej lipa i k....a mac te kolejki
|
|
Jaki pan , taki kram.
|
|
ING E.T.
|
|
ja polecam mBank. na terenie Łomży - 7 bez prowizyjnych bankomatów, konto darmowe, przyjazny interfejs, hasła sms'owe przy zatwierdzaniu transakcji. korzystam już 4 lata i jestem bardzo zadowolony :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |