piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
e-konto

Witam!
W którym banku najlepiej założyć konto internetowe (gdzie są najniższe opłaty) i który bank ma najkorzystniejszą lokatę?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: e-konto

Ja mam w BOŚ banku i jestem zadowolony.

daj mie na sniadanie ;(

mbank tylko i wyłącznie.

i co ci z mbanku?

jedyny prawdziwy jasio :}

ING Bank Śląski , mają oprócz bankomatu , wpłatomat. Opłat prawie żadnych lub zminimalizowane. Parking pod samymi drzwiami. Mieści się przy Prusa , zaraz przy wjeździe z Zawadzkiej. Płatności internetowe proste , dobrze zwizualizowane. Polecam.

Polecam inteligo. Mam tam konto. Założenie konta odbywa się przez internet, kurier przywozi wszystko do domu. Nic nie płacisz za założenie konta. Opłaty to 99gr miesięcznie za karte i 4,5zł za prowadzenie konta jeżeli średnia miesięczna kwota na twoim koncie jest niższa jak 99zł. W Łomży są 4 bankomaty, jeden w banku na Niemcewicza kolejny przy Stokrotce, a reszta gdzieś przy centrum.

ING jest ok konto 0 zł. karta 2 zł. i wszystko na miejscu, chociaż mbank też ok tylko problem z załatwieniem zaświadczenia itp a czasami trzeba

W ING przelew pieniędzy za granicę tylko 5 PLN.

inteligo jest spoko mam od roku tylko jest 1 problem inteligo to to samo co PKO BP ale jak chcesz wplacic kase musisz miec numer konta bo inaczej lipa i k....a mac te kolejki

Jaki pan , taki kram.

ING

E.T.

ja polecam mBank.
na terenie Łomży - 7 bez prowizyjnych bankomatów, konto darmowe, przyjazny interfejs, hasła sms'owe przy zatwierdzaniu transakcji.
korzystam już 4 lata i jestem bardzo zadowolony :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org