piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lomza miasto emrytow rencistow biedoty i wielkiego bezrobocia

Łomża miasto biednych,ponurych ludzi,emerytów,rencistów i bezrobocia....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lomza miasto emrytow rencistow biedoty i wielkiego bezrobocia

nie ma too jak Białystok.........wiekszy wyrbor w zakupach i pracy mnóstwo no i Klub Jagiellonnia mmmm

a klub LKS biedaki nie potrafia wygrac meczu

po czym wnosisz ze bieda itd.? po sobie?

nie po tobie !!!!!!!! to widac gołym okiem to biede i ponuractwo,a poza tym rozejrzyj sie dookola nie urazajac tych ubogich ludzi ale u Was dzieje sie coraz gorzej wystarczy byc przejazdem w tej miescinie

:p

ktostam301 .................... a nie chce mi sie pisac

E.T.

CZujecie ????????

UUUUUUU.......

Strasznie smierdzi śledziem.

jak Ci miasto nie pasuje to sie przeprowac

duży wybór w zakupach?? ktostam sie ostro rajcuje galerią białą i carrefurem hahaha 300tysięczne miasto a tramwajów nie ma i nie będzie:P zarobki takie jak w Łomży a drogi- no cóż jeżdżę autem i musiałem całe zawieszenie robić po tych białostockich autostradach;/;/;/ a jak coś wymyślą- np. Via Baltica przez Białystok ,to aż UE zablokuje upartych baranów ,bo sami nie zrozumieją ,że tak nie wolno. No a jako kierowcy fatalni:( kierunek śledzik włączy na ułamek sekundy-a jak go przepuścisz to nawet nie podziękuje. Nic dziwnego,że się z nich śmieją w całej Polsce ,że BI to Białoruś. I ktostam chyba zapomniał jak to z JAGĄ było parę lat temu- jak ledwo przędła i żeby nie cesja z Wasilkowem to by jej dawno nie było. Pozdro

bigi2004

ktostam301
ma rację! odkąd białystok przejął kontrolę nad łomżą jako miasto wojewódzkie nic tu się nie dzieje. żadnych inwestycji, żadncyh remontów, żadnych nowych miejsc pracy (nie wliczając sklepów). a ludzie chodzą smutni.....

to takie katolickie zadupie tu nigdy nic nie było i nie będzie nawet za komuny młodzierz uciekała na śląsk lub wybrzeże.

młodzierz uciekała

Ogromna szkoda, że i ty nie uciekłeś... Byłoby jednego analfabety mniej...

Wrcając do założyciela tematu:

Jagiellonia Wersal Podlaski Wasilków

Tyle na ten temat hehe.

spadaj frajerze.

co wy opowiadacie ? jak to żadnych remontów ? jaka bieda ? ja co chwilę widzę jakiś zupełnie nowy budynek albo wyremontowany, enentulanie remontowaną drogę ( akurat to jest bardzo rozwleczone w czasie - Szosa Zambowska ), bieda - nie powiem, że nie ma bo jest i zawsze będzie, ale nie widzicie tych drogich samochodów na łomżyńskich rejestr. ?, nie widzicie tych pięknych domów? Zauważyliście, że już właściwie się nie zdarza, żeby ktoś zaczął budować dom i go nie skończył ( tak jak było kiedyś - te pudełkowe nie pokończone domy, prawie na każdej ulicy taki był )Jeszcze parę lat temu nie było w Łomży żadnej wyższej uczelni, a teraz jak kogoś nie stać na studia w innym mieście to sobie coś tu może znaleźć. Naprawdę narzekać jest najłatwiej na świecie, ale po co się dołować, spójrzcie trochę łaskawszym okiem na nasze miasto :) Poza tym nic samo się nie robi ... (no chyba, że jak na tej reklamie - broda sama rośnie ;)

ja proponuję zaorać Białystok... Jedna wiocha mniej :-)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Ostatnio leciałem samolotem nad Białymstokiem. Wiecie, jak on z góry wygląda? Jak talerz z pierogami. Po prawej pierogi ruskie, po lewej leniwe.
A już na poważnie, to w Polsce nie widziałem miasta bardziej nieprzyjaznego, zaniedbanego z bardziej niemiłymi mieszkańcami niż Białystok. Dlatego moje zdanie o tej na siłę tworzonej "metropolii" nie opiera się na uprzedzeniach, ale na własnym doświadczeniu.

A ja myślałam, że Łomża to miasto seksu i biznesu heheh

Ahmed...Białystok z widoku samolotu jak talerz z pierogami???? To raczej Łomża wyglada jak rozdeptane Łajno krowie....Kinga2205 łomża to może miasto seksu jest,ale napewno nie biznesu!!!

a co do klubów sportowych naszych miast to wasz ranking spada zreszto jaka kasa taki mecz :) cóz wiecej chcieć.....slaby doping maja dlatego przegrywaja

Sto razy Łomża lepsza!Na każdym kroku coś remontują,albo budują coś nowego.Często jeżdżę do Białegostoku - to miasto wygląda jakby czas stanął w miejscu : wszystko stare i zaniedbane,jak za komuny..

Cytat użytkownika tego forum "Kiedyś Białystok zniknie... i Świat zmieni się na lepsze" Wiadomo nasze miasto jest mniejsze ale napewno o wieeeele ładniejsze.

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

nie sadze.żeby sie to miasto zmieniło...remonty tak,ale imprez latem brak,pracy brak....plaża miejska jak wypas dla krów...nawet na basen jezdzicie do Zambrowa...w łomży gdzie sie nie obejrzysz to wkoło koscioły i ronda,ale mi zmiana :) a ten "plac czerwony"??? nawet fontanne Wam zlikwidowali...też mi pięknośc...władze w Urzędzie Miasta zmiencie to może cos sie zmieni w wygladzie.....
CIEKAWE JAK PÓJDZIE MECZ JUTRO Z OLSZTYNEM???:)Z TEGO CO SIE ORJETUJE TO SEZON JEST NIE ZBYT PRZYJAZNY DLA ŁKS-u 8 MECZÓW POD RZĄD PRZEGRANYCH!!! NAWET MIASTO NIE UMIE ZADBAC O KLUB SPORTOWY,ZABRALI IM STADION POTEM ODDALI KLUB TONIE W DŁUGACH....

Byłem (niestety) w śledziowie długo (za długo) i powiem tak : Zniszczyc zaorac czarna dziure, wielka wioche zasrana, metropolie dla wieśniaków,wytłuc ,wystrzelic ,zrzucic bombe atomowa jak ja nienawidze tych śledzi pedałów debili śmierdzieli i pseudo polaków.Ludzie czemu nie można kononstoku oddac bialorusi ,czemu ....Boże...
"Jesteś tolerancyjny ,toleruj moja nietolerancję"-cytat z jednego posta tego forum.

w Białym i ludzie się dziwią ilością nowych inwestycji, miasto się podwaja....

a w lomży żenada nic nie było, nic nie ma i nic nie będzie tylko dziadostwo heh

mecz z Olsztynem to oddamy walkowerem heh bo kasy nima na paliwo heh

A śledż to ryba???
- śledż to h.j nie ryba!!!

bubu24 zapisz się do emeryta klubu :)))!!!!!!!!!!! czajnik a Ty w mózgu za duzo masz kamienia kup sobie odkamieniacz to Ci w głowie się rozjasni!!!!

po co reagujecie na taką żałosną prowokację? Niech sobie chłopak poleczy kompleksy chociaż na forum... Widocznie inaczej nie potrafi się dowartościować... I tak większość Polski wie, że Białystok to zwykłe śledzie

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

...nie śledzie a sliediki.

koles jest popaprany;) a Wy sie przejmujecie sledz to i sledziem zostanie...smord tak samo... poza tym sledz jest takim gatunkiem, ktoremu wydaje sie, ze wie lepiej :)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

W Białymstoku napewno jest wiecej ciekawych miejsc i wiecej imprez w Łomży musze przyznac nic ciekawego nie ma przydałaby sie jakies centrum rozrywkowo -handlowe

sam jestes popaprany!!! co do smrodu to w Łomzy wisi łuna smrodu z PPS-ów,aż podbija ,okien czasem otworzyć nie mozna .....a wiekszosc Polski to nie wie gdzie Łomża ,a nie "że Białystok to zwykłe śledzie " bo prócz produkcji piwa nic nie macie...śledzie??? bu ha ha a Wy kapsle :))) skoro tak to po co łomżyniacy jak szerszenie lecą do Białegostoku sie dokształcać?

w bialym smierdzi (wiem bo bylem i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej !!!!) a ja sie nie dziwie sie jak patrze na ich twarze to mysle "od tego jest policja i straz miejska" , "wszystko zlikwidowac" na zawsze i bedzie spokoj !!! trzeba w koncu cos zrobic z tymi sledziami bo sie juz panosza za bardzo ,mysla ze jak wszyscy wiedza gdzie mieszka konon to juz kozaki <lol> sorry bialorusini hhahaha

ktostam301 nie SLEDZIKUJ nam tu !!! tfu!

tfu to w dupe psu!!!!czajnik popatrz na swoja mordke w lustrze i masz juz odpowiedź na , "wszystko zlikwidowac" na zawsze i bedzie spokoj !!! trzeba w koncu cos zrobic ",a wiesz co???operacje plastyczna Tobie!!!!!!a założe sie,że wcinasz śledziki popijając setką wódki!GREEN jak tak sie plujesz to zainfestuj w śliniaczek bo sie ocharkasz!!!!

ktostam301 odzywa się w tobie Kononowicz.

Nie jesteś z Białegostoku tylko zakomplesionym łomżaninem lub masz rodzine w Łomży, czyli pochodzisz z Łomży, gdzyż zwykły białostoczan nie interesuje się sprawami typu gdzie Łomża ma fantanne czy zakłady pracy. Snuje teze, że jesteś zakompleksionym łomzyniakiem oraz zbuntowanym kibicem ŁKS. Pozdro, może Ci jutro przejdzie.

------------------------------------------------------
Pzdr. dla normalnych.

gostek....bingo! gratuluje... o co do kompleksów to nie posiadam owych,ale za to Ty na psycholaoga sie nadajesz:)

Dziwne, ze tylko jedna osoba to zauwazyla :> Bo ja od razu to samo pomyslalem, jak zes tylko zaczal o Lomzy pisac... To tak jakbym ja wiedzial co gdzie kiedy bylo w Bialym...

Ja też to od razu wiedziałam bo rzeczywiście za dużo wiesz o Łomży..Ale nic nie mówiłam bo wychodzę z założenia że W SWOJE GNIAZDO SIĘ NIE S.R.A a ty ktostam301 to zrobiłeś(!!!)..Mało tego,porównujesz ją do Białegostoku..Dlaczego?Nie znasz jakichś "lepszych"miast tylko toczysz wojnę Łomża-Białystok..?Znalazł się obrońca sledzików he he

A to dywersant hehe...

aaa skad na 4lozma tyle sledzi? Cos wam nie pasuje to wypad z tego forum.

ktostam301.. w ogóle Cię nie rozumiem.. po co tu zaglądasz, szukasz kolegów/koleżanek ? no po co się pytam.. jesteś żałosna, nie rozumiem takich ludzi..

To moze ja porownam do innych miasteczek niz Bialystok. Ludzie w Ostrolece i Kolnie sa bogatsi od ludzi z Łomży. Jednak Łomża jako miasto jest duzo ladniejsza... Wniosek: czyzby u nas w miescie robilo sie duzo na pokaz, a przykra prawda byla chowana ? Nie tyczy sie to tylko zarzadcow i wladz, ale i calego spoleczenstwa... ilez osob sie zna, ktorzy jezdzac super samochodami ledwo wyrabiaja z kredytami i niedojadaja...

JEFFREY CONGO piszesz nie na temat.

Białystok to SZAMBO ahhaa.
MAja carrefura,i bialą galerie..u nas też raczej bedzie REAL za koścolem Milosierdzia Bożego,mamy kaufland ,LidL, i na bawełnie(a tamtych rejonach) niedługo mają zostać zaczęte prace nad budową dużego ośrodka(centrum)handlowego,drogi mamy w miare.Rozbudowe nowcyh osiedli i dihermakretów widać golym okiem noi wkrutce 2 baseny będą...

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org