Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lomza miasto emrytow rencistow biedoty i wielkiego bezrobocia |
Łomża miasto biednych,ponurych ludzi,emerytów,rencistów i bezrobocia....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lomza miasto emrytow rencistow biedoty i wielkiego bezrobocia |
nie ma too jak Białystok.........wiekszy wyrbor w zakupach i pracy mnóstwo no i Klub Jagiellonnia mmmm
|
|
a klub LKS biedaki nie potrafia wygrac meczu
|
|
po czym wnosisz ze bieda itd.? po sobie?
|
|
nie po tobie !!!!!!!! to widac gołym okiem to biede i ponuractwo,a poza tym rozejrzyj sie dookola nie urazajac tych ubogich ludzi ale u Was dzieje sie coraz gorzej wystarczy byc przejazdem w tej miescinie
|
|
:p
|
|
ktostam301 .................... a nie chce mi sie pisac E.T.
|
|
CZujecie ???????? UUUUUUU....... Strasznie smierdzi śledziem.
|
|
jak Ci miasto nie pasuje to sie przeprowac
|
|
duży wybór w zakupach?? ktostam sie ostro rajcuje galerią białą i carrefurem hahaha 300tysięczne miasto a tramwajów nie ma i nie będzie:P zarobki takie jak w Łomży a drogi- no cóż jeżdżę autem i musiałem całe zawieszenie robić po tych białostockich autostradach;/;/;/ a jak coś wymyślą- np. Via Baltica przez Białystok ,to aż UE zablokuje upartych baranów ,bo sami nie zrozumieją ,że tak nie wolno. No a jako kierowcy fatalni:( kierunek śledzik włączy na ułamek sekundy-a jak go przepuścisz to nawet nie podziękuje. Nic dziwnego,że się z nich śmieją w całej Polsce ,że BI to Białoruś. I ktostam chyba zapomniał jak to z JAGĄ było parę lat temu- jak ledwo przędła i żeby nie cesja z Wasilkowem to by jej dawno nie było. Pozdro bigi2004
|
|
ktostam301 ma rację! odkąd białystok przejął kontrolę nad łomżą jako miasto wojewódzkie nic tu się nie dzieje. żadnych inwestycji, żadncyh remontów, żadnych nowych miejsc pracy (nie wliczając sklepów). a ludzie chodzą smutni.....
|
|
to takie katolickie zadupie tu nigdy nic nie było i nie będzie nawet za komuny młodzierz uciekała na śląsk lub wybrzeże.
|
|
młodzierz uciekała Ogromna szkoda, że i ty nie uciekłeś... Byłoby jednego analfabety mniej... Wrcając do założyciela tematu: Jagiellonia Wersal Podlaski Wasilków Tyle na ten temat hehe.
|
|
spadaj frajerze.
|
|
co wy opowiadacie ? jak to żadnych remontów ? jaka bieda ? ja co chwilę widzę jakiś zupełnie nowy budynek albo wyremontowany, enentulanie remontowaną drogę ( akurat to jest bardzo rozwleczone w czasie - Szosa Zambowska ), bieda - nie powiem, że nie ma bo jest i zawsze będzie, ale nie widzicie tych drogich samochodów na łomżyńskich rejestr. ?, nie widzicie tych pięknych domów? Zauważyliście, że już właściwie się nie zdarza, żeby ktoś zaczął budować dom i go nie skończył ( tak jak było kiedyś - te pudełkowe nie pokończone domy, prawie na każdej ulicy taki był )Jeszcze parę lat temu nie było w Łomży żadnej wyższej uczelni, a teraz jak kogoś nie stać na studia w innym mieście to sobie coś tu może znaleźć. Naprawdę narzekać jest najłatwiej na świecie, ale po co się dołować, spójrzcie trochę łaskawszym okiem na nasze miasto :) Poza tym nic samo się nie robi ... (no chyba, że jak na tej reklamie - broda sama rośnie ;)
|
|
ja proponuję zaorać Białystok... Jedna wiocha mniej :-) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ostatnio leciałem samolotem nad Białymstokiem. Wiecie, jak on z góry wygląda? Jak talerz z pierogami. Po prawej pierogi ruskie, po lewej leniwe. A już na poważnie, to w Polsce nie widziałem miasta bardziej nieprzyjaznego, zaniedbanego z bardziej niemiłymi mieszkańcami niż Białystok. Dlatego moje zdanie o tej na siłę tworzonej "metropolii" nie opiera się na uprzedzeniach, ale na własnym doświadczeniu.
|
|
A ja myślałam, że Łomża to miasto seksu i biznesu heheh
|
|
Ahmed...Białystok z widoku samolotu jak talerz z pierogami???? To raczej Łomża wyglada jak rozdeptane Łajno krowie....Kinga2205 łomża to może miasto seksu jest,ale napewno nie biznesu!!!
|
|
a co do klubów sportowych naszych miast to wasz ranking spada zreszto jaka kasa taki mecz :) cóz wiecej chcieć.....slaby doping maja dlatego przegrywaja
|
|
Sto razy Łomża lepsza!Na każdym kroku coś remontują,albo budują coś nowego.Często jeżdżę do Białegostoku - to miasto wygląda jakby czas stanął w miejscu : wszystko stare i zaniedbane,jak za komuny..
|
|
Cytat użytkownika tego forum "Kiedyś Białystok zniknie... i Świat zmieni się na lepsze" Wiadomo nasze miasto jest mniejsze ale napewno o wieeeele ładniejsze. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
nie sadze.żeby sie to miasto zmieniło...remonty tak,ale imprez latem brak,pracy brak....plaża miejska jak wypas dla krów...nawet na basen jezdzicie do Zambrowa...w łomży gdzie sie nie obejrzysz to wkoło koscioły i ronda,ale mi zmiana :) a ten "plac czerwony"??? nawet fontanne Wam zlikwidowali...też mi pięknośc...władze w Urzędzie Miasta zmiencie to może cos sie zmieni w wygladzie..... CIEKAWE JAK PÓJDZIE MECZ JUTRO Z OLSZTYNEM???:)Z TEGO CO SIE ORJETUJE TO SEZON JEST NIE ZBYT PRZYJAZNY DLA ŁKS-u 8 MECZÓW POD RZĄD PRZEGRANYCH!!! NAWET MIASTO NIE UMIE ZADBAC O KLUB SPORTOWY,ZABRALI IM STADION POTEM ODDALI KLUB TONIE W DŁUGACH....
|
|
Byłem (niestety) w śledziowie długo (za długo) i powiem tak : Zniszczyc zaorac czarna dziure, wielka wioche zasrana, metropolie dla wieśniaków,wytłuc ,wystrzelic ,zrzucic bombe atomowa jak ja nienawidze tych śledzi pedałów debili śmierdzieli i pseudo polaków.Ludzie czemu nie można kononstoku oddac bialorusi ,czemu ....Boże... "Jesteś tolerancyjny ,toleruj moja nietolerancję"-cytat z jednego posta tego forum.
|
|
w Białym i ludzie się dziwią ilością nowych inwestycji, miasto się podwaja.... a w lomży żenada nic nie było, nic nie ma i nic nie będzie tylko dziadostwo heh mecz z Olsztynem to oddamy walkowerem heh bo kasy nima na paliwo heh
|
|
A śledż to ryba??? - śledż to h.j nie ryba!!!
|
|
bubu24 zapisz się do emeryta klubu :)))!!!!!!!!!!! czajnik a Ty w mózgu za duzo masz kamienia kup sobie odkamieniacz to Ci w głowie się rozjasni!!!!
|
|
po co reagujecie na taką żałosną prowokację? Niech sobie chłopak poleczy kompleksy chociaż na forum... Widocznie inaczej nie potrafi się dowartościować... I tak większość Polski wie, że Białystok to zwykłe śledzie ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
...nie śledzie a sliediki.
|
|
koles jest popaprany;) a Wy sie przejmujecie sledz to i sledziem zostanie...smord tak samo... poza tym sledz jest takim gatunkiem, ktoremu wydaje sie, ze wie lepiej :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
W Białymstoku napewno jest wiecej ciekawych miejsc i wiecej imprez w Łomży musze przyznac nic ciekawego nie ma przydałaby sie jakies centrum rozrywkowo -handlowe
|
|
sam jestes popaprany!!! co do smrodu to w Łomzy wisi łuna smrodu z PPS-ów,aż podbija ,okien czasem otworzyć nie mozna .....a wiekszosc Polski to nie wie gdzie Łomża ,a nie "że Białystok to zwykłe śledzie " bo prócz produkcji piwa nic nie macie...śledzie??? bu ha ha a Wy kapsle :))) skoro tak to po co łomżyniacy jak szerszenie lecą do Białegostoku sie dokształcać?
|
|
w bialym smierdzi (wiem bo bylem i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej !!!!) a ja sie nie dziwie sie jak patrze na ich twarze to mysle "od tego jest policja i straz miejska" , "wszystko zlikwidowac" na zawsze i bedzie spokoj !!! trzeba w koncu cos zrobic z tymi sledziami bo sie juz panosza za bardzo ,mysla ze jak wszyscy wiedza gdzie mieszka konon to juz kozaki <lol> sorry bialorusini hhahaha
|
|
ktostam301 nie SLEDZIKUJ nam tu !!! tfu!
|
|
tfu to w dupe psu!!!!czajnik popatrz na swoja mordke w lustrze i masz juz odpowiedź na , "wszystko zlikwidowac" na zawsze i bedzie spokoj !!! trzeba w koncu cos zrobic ",a wiesz co???operacje plastyczna Tobie!!!!!!a założe sie,że wcinasz śledziki popijając setką wódki!GREEN jak tak sie plujesz to zainfestuj w śliniaczek bo sie ocharkasz!!!!
|
|
ktostam301 odzywa się w tobie Kononowicz. Nie jesteś z Białegostoku tylko zakomplesionym łomżaninem lub masz rodzine w Łomży, czyli pochodzisz z Łomży, gdzyż zwykły białostoczan nie interesuje się sprawami typu gdzie Łomża ma fantanne czy zakłady pracy. Snuje teze, że jesteś zakompleksionym łomzyniakiem oraz zbuntowanym kibicem ŁKS. Pozdro, może Ci jutro przejdzie. ------------------------------------------------------ Pzdr. dla normalnych.
|
|
gostek....bingo! gratuluje... o co do kompleksów to nie posiadam owych,ale za to Ty na psycholaoga sie nadajesz:)
|
|
Dziwne, ze tylko jedna osoba to zauwazyla :> Bo ja od razu to samo pomyslalem, jak zes tylko zaczal o Lomzy pisac... To tak jakbym ja wiedzial co gdzie kiedy bylo w Bialym...
|
|
Ja też to od razu wiedziałam bo rzeczywiście za dużo wiesz o Łomży..Ale nic nie mówiłam bo wychodzę z założenia że W SWOJE GNIAZDO SIĘ NIE S.R.A a ty ktostam301 to zrobiłeś(!!!)..Mało tego,porównujesz ją do Białegostoku..Dlaczego?Nie znasz jakichś "lepszych"miast tylko toczysz wojnę Łomża-Białystok..?Znalazł się obrońca sledzików he he
|
|
A to dywersant hehe...
|
|
aaa skad na 4lozma tyle sledzi? Cos wam nie pasuje to wypad z tego forum.
|
|
ktostam301.. w ogóle Cię nie rozumiem.. po co tu zaglądasz, szukasz kolegów/koleżanek ? no po co się pytam.. jesteś żałosna, nie rozumiem takich ludzi..
|
|
To moze ja porownam do innych miasteczek niz Bialystok. Ludzie w Ostrolece i Kolnie sa bogatsi od ludzi z Łomży. Jednak Łomża jako miasto jest duzo ladniejsza... Wniosek: czyzby u nas w miescie robilo sie duzo na pokaz, a przykra prawda byla chowana ? Nie tyczy sie to tylko zarzadcow i wladz, ale i calego spoleczenstwa... ilez osob sie zna, ktorzy jezdzac super samochodami ledwo wyrabiaja z kredytami i niedojadaja...
|
|
JEFFREY CONGO piszesz nie na temat.
|
|
Białystok to SZAMBO ahhaa. MAja carrefura,i bialą galerie..u nas też raczej bedzie REAL za koścolem Milosierdzia Bożego,mamy kaufland ,LidL, i na bawełnie(a tamtych rejonach) niedługo mają zostać zaczęte prace nad budową dużego ośrodka(centrum)handlowego,drogi mamy w miare.Rozbudowe nowcyh osiedli i dihermakretów widać golym okiem noi wkrutce 2 baseny będą... Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |