Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga dziś fotoradar stoi na ... |
Dziś stoi Fotoradar na Szosie do Meżenina za polmozbytem na 40km/h.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga dziś fotoradar stoi na ... |
I o to właśnie chodzi! Dzięki markm.
|
|
Foto radar stoi.... kanał 19 i wszystko jasne. Dowiesz się nawet o "krokodylach" w Żółtkach i "suszarce" na 70-tym kilometrze;)
|
|
|
JESLI KTOS WIE GDZIE STOI AKTUALNIE FOTORADAR TO NIECH TU PISZE. NIECH BEDZIE TO NASZ KANAŁ!
|
|
z tego co się ostatnio dowiedziałem w komendzie policji w łomżay trwaja ostatnie przygotowania do instalscji kamer o bardzo wysokiej czułości i rozdzielczości na głownych ulicach miasta. W pierwszej kolejności kamery jeszcze do konca wrzesnia tego roku pojawią się na skrzyżówanicach ulic; Legionów Piłsudskiego , Legionów Sikorskiego , legionów Skłodowskiej. Praktycznie swym zasięgiem obejma cała ulice legionów oraz częsc ulicy sikorskiego , piłsudskiego. Zainstalowany system pozwoli na monitorowanie ruchu pieszych i pojazdów a także ujawnianie i dokumentowanie wykroczęn w ruchu drogowym , takich jak jazda ze zbyt duża prędkościa , przjazd przez skrzyżówanie przy czerwonym swietle, wyprzedzanie na przejsciach dla pieszych oraz nie ustąpienie pierszweństwa osobom pieszym. Z tego co wiem nasz policja bardzo się z tego cieszy i fakt uruchomienia tego systemu trzyma w scislej tajemnicy. Pasja
|
|
Milicja Łomżyńska szykuje Łomżyńskie getto, tylko murów jeszcze będzie brak.........
|
|
Myślę , że w związku z tym można będzie zwolnić z pracy z połowę policjantów.
|
|
Tak samo jak kamery na os. Perspektywa. Powodzenia.
|
|
I na koniec... ten fotoradar jest PRZENOŚNY więc pisanie na Forum gdzie aktualnie stoi jest trefnym pomysłem. Tylko i wyłącznie przez CB możesz (nie musisz) się o tym dowiedzieć.
|
|
z tym gettem to sie zgadzam
|
|
:)
|
|
po co wam wogóle wiadomości gdzie jest fotoradar? nie zważajcie na to !jesteście najmądzejsi a wasze nerki i inne organy przydadzą sie!mieszkam blisko Statoil i słysze co się wyprawia ale wszystko trwa do pewnego czasu. Ubezpieczcie sie na wysoką sumę na wszelki wypadek! bagrmosen
|
|
Czemu jesteś taką pesymistką??? Ciesz się zyciem. Chyba, że jesteś starą zdewociałą panną i już nic w życiu nie może Cię spotkać dobrego.
|
|
foto radary eh...? ja anie raz nie widziałem w Łomży żadnego foto radaru a jeżdze sporo z mojim wujkem, tirem po całej polsce i nie widziałem żadnego radaru tylko policje a jak złapio np. za szybkość albo wyprzedzanie na ciągłej to sie pogada i puszczo bez mandaciku eh....Pozdrawiam cało policje w Łomży i to co mnie złapała.i piszcie gdzie te radary stojo dzieki . <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
to rozgladaj sie za slupy :)) Akuku tu straz miejska masz fotke za 300 :)))>
|
|
hehe ja nie musze sie rozgladac tylko mój wujek haha bo nie mój tir albo autko <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Ostatnio Janusz Weiss w swoim programie w Radiu Zet badał > sprawę fotoradarów i mandatów wystawionych na podstawie > zdjęć. Wynikiem rozmowy z rzecznikiem warszawskiej Policji > było ustalenie, że jeżeli twarz kierowcy na zdjęciu jest > niewidoczna, to właściciel samochodu ma obowiązek podać, kto > w tym czasie kierował pojazdem i wskazana osoba jest > zobowiązana zapłacić mandat. P. Weiss zapytał, a co będzie, > jeśli wskazana przez nas osoba to np. Ulrich von Jungingen, > zamieszkały w Niemczech? Na to rzecznik policji odpowiedział, > że w takim przypadku, ponieważ nie można skontaktować się ze > 'sprawcą' sprawa jest umarzana !!! > > W związku z tym na liście dyskusyjnej Mondeo Klub Polska > przeprowadzona została akcja wymiany kontaktów, tak żeby w > razie potrzeby można było posłużyć się 'bezpiecznym > nazwiskiem'. Zgłaszono następujących kandydatów: > > Sven Skurvensen ze Szwecji > Makaku Nasteku - Chiny > Kiłamu Jajacharata Kiwajajami Jakotako - Japonia Manuelito di > Alvarez Makutasposampas - Hiszpania > Ijon Szczypopascu - Rumunia > Iwan Gromkopierdzew - Rosja > Gunter von Tryper - Niemcy > Abdul Visimulacha - Egipt > John Vcrockumafeler - USA > Vasilis Masifilis - Litwa > Jose Yondromahore - Meksyk > Don Pedro Jebiealerano - Hiszpania > Michał Szczadomiski - Polska > Wacław Swędzojajski - Polska > Jan Maria Szczydoniecki - Polska > Eduarda Kałmanawardze i Grigorij Jebieaszkwili z Gruzji > Adrew Fyooteck - USA > Jimmy Jonderbreak - USA > Urwali Mujaja - Chiny. > Aristoteles Nastolecopoulos - Grecja > Thomasa Zweeotvoor - USA > Wsuchuj Wczaj - Chiny > Anne Cycmilata > Kałnaoku Gównowidze - Gruzja > Okomu Jajemwybito - Japonia > Asłan Każdamudaje (Kirgizja) > > Poza tym: > > Polacy: Moczdamski i Wyrwiwłos Kołopicki > Gruzini: Syfamanaladze, Jaksratokwili > Chińczyk: Pcharaka Domuru > > Brakuje jeszcze paru: > z Finlandii : Gunda Rowaniema > z Włoch: Adalberto Srapowoli > z Polski: Sradowazy Szczydoniecki > Niemcy: Helmut von Ruchafest > nawet Krzyżak: Ulryk von Pizdeshturhau Zbych
|
|
Poprostu nie jezdzijcie ponad ograniczeniem predkosci. Wtedy nie bedzie trzeba prowadzic takich list i nie trzeba bedzie sie bac. To wszystko.
|
|
Przykoszarowa przed mechaniakiem jadac od al legionow Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
No co tam ma być na tej przykoszarowej naprzeciw Mechaniaka ??? No własnie jak bedzie sie jedzić z godnie z prawem to nie bedzie mandatów !!!! ale nawet spokojny kierowca kiedyś bedzie ukarany bo ludzie jak wsiado do samochodu to sie robio Djabłami normalnie pogromcami polskich szos ale te drogi sa w takim stanie to nie warto szybko jedzić bo se zepsujesz se nadwozie !!!! KONIEC Z GRZECZNYM FORUM !!!!! KONIEC REKLAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
NO i gdzie te fotoradary ???nie ma tu żadnych informacji ????
|
|
Jak to gdzie? W Łomży;)
|
|
Glansować tablice rejestracyjne przed wyjazdem w miasto. Fotoradary mieć w dupie. Osobiście nie uważam się za pirata, ale 50/h psuje mi grata. Na czwórkę za mało, a na trójce trza żyłować. I kto za to zapłaci? Nikt prócz Ciebie szanowny kierowco.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |