Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wycieczki na wschód |
Nie myślicie że w biurach podróży jest za mało ofert na wschód? Bubero
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wycieczki na wschód |
zwłaszcza na białorus i do rosji tam nas kochają ostatnio i napewno tylko czekaja na nasze wycieczki!!! puknij sie w ten pusty łeb
|
|
Przyznam ci racje tez tak uwazam za malo jest wycieczek . Trudno co kolwiek wybrac szczegolnie do Lwowa . Moze z czasem wschod bardziej zainteresuje nasze biura podrozy .
|
|
najtaniej wziąść auto i samemu pojechać na Ukrainę:) się przymierzam ale nie mogę znaleźć chętnych:( wiza nie potrzebna a utrzymanie tanie jest:) tak kiedyś zrobiłem na Litwę-jeszcze przed wejściem naszym i ich do UE:) było wesoło i dużo taniej niż z biurem podróży ,gdzie cena w na tydzień była porównywalna z ciepłymi krajami:( bigi2004
|
|
Na Litwę można na basen jeździć podobno jest super park wodny! Bubero
|
|
Znajomy był w Rumuni podobno bardzo ładny kraj szybko się rozwijający i chyba krzywdzący jest stereotyp rumunów że to żebracy. Bubero
|
|
no i na Litwie jest wszystko za darmo!!
|
|
Hehehe jak to za darmo? Bubero
|
|
normalnie, za darmo!! tam za nic nie placisz!
|
|
JjJ he dobre. tesz tak slyszalem. i dziwki na ulicah za darmohe jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
He he he to pewnie tam się ludziom dobrze powodzi hehe Bubero
|
|
nie wiem ja nie bylem, ja tylko slyszalem jak kumpla dziadek gadal ze mu kasa nie potrzebna jak jedzie na wycieczke, ze jak ten dziadek tam byl to wszytsko bylo za darmo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |