Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS i jedno pytanie |
Mam jedno pytanie bo mni e to juz zastanawia. Czy ta ***** z Łomżyńskiego ratusza z broda a czasem ogolona zacznie wspierac dumę naszego miasta i tym samym je promowac na arenie ogolnopolskiej???? Co ten klub temu ******* przeszkadza??????? Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS i jedno pytanie |
kamcio napisał(a): > Mam jedno pytanie bo mni e to juz zastanawia. Czy ta ***** z > Łomżyńskiego ratusza z broda a czasem ogolona zacznie wspierac > dumę naszego miasta i tym samym je promowac na arenie > ogolnopolskiej???? Co ten klub temu ******* przeszkadza??????? > Popieram twoje zdanie kamcio
|
|
ja też! w całej rozciągłości! Chyba trzeba sie do niego wybrac kiedys........
|
|
Duma naszego miasta i łks w jednym poście?? No chłopcy skoro Wam tak zależy na tym klubie to może zamiast wieszać psy na wszystkich wkoło wykarzecie się duchem sportowym i skoro nie stać ich na wyjazd to wspomożecie go w jakiś sposób finansowo? Już nie mówie o wykładaniu z własnej kieszeni, bo zapewne to wogóle nie wchodzi w grę, ale nawet pomoc w znalezieniu sponsorów..Czy na samym narzekaniu Wasz lokalny patriotyzm już się kończy?
|
|
Ale jak klub wygrywał to była Duma Miasta no nie? A teraz to chu* tak. Zapamiętajcie w obecnej sytuacji to nie piłkarze bo ich nie można utożsamiaćz wielkim klubem z 82 letnią historią nie są tego godni po prostu. Oczywiście z taką grą. Odpowiedni ludzie cały czas się starają i wyprruwają flaki żeby to jakoś było. BYŁ BĘDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS!!! "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Wspomóc wyjazd ??Piłkarze są w domach , trener w Warszawie , prezes za granicą . Prezydent i rada mają w dupie ŁKS i nas Łomżyniaków . To wszystko idzie ku upadkowi .Do rządzenia trzeba ludzi mądrych ,a nie takich których my mamy . My mamy takich którzy sprowadzą nie tylko ŁKS ,ale i całą Łomżę na dno .
|
|
Jaka jest gwarancja, że po włożeniu w ŁKS pół miliona złotych przez Miasto, klub znajdzie sponsorów i obecna sytuacja za rok się nie powtórzy? Na upadku ŁKS-u zależy przede wszystkim tym byłym działaczom, którzy doprowadzili do długów w ŁKS-ie, gdyż wtedy jest duża szansa, że nikt ich za to nie rozliczy! Tak w ogóle to zbierając pieniądze na wyjazd do Olsztyna powinniśmy również pomyśleć o wynajęciu autokaru piłkarzom, bo się jeszcze okaże, że nie będziemy mieli tam komu kibicować. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Kto wybrał tą radę miasta,prezydenta WY moi drodzy teraz może się zastanowicie kiedy pójdziecie na następne wybory....w co wątpie
|
|
A co robi pseudo zarząd, by pomóc ŁKSowi??? Miasto postanowiło przekazać klubowi 30 tys. zł, a zarząd nawet nie załatwił zaświadczenia o niezaleganiu z opłatami w ZUSie! Według mnie takich ludzi nawet nie powinno się dopuszczać do rządzenia klubem, bo albo są tak niekompetentni że nie potrafią pozyskać pieniędzy albo im na tym nie zależy!!! OHMYGOODNESS
|
|
Mam nadzieję , że wreszcie zostaną ukarani wszyscy Ci "społeczniaki z zarządu" którzy zapewne na lewo brali pieniądze z klubowej klasy, potrzebny jest jakiś wiarygodny kurator, który porozliczał by to wszystko. ŁKS TO MY !! ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |