piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS i jedno pytanie

Mam jedno pytanie bo mni e to juz zastanawia. Czy ta ***** z Łomżyńskiego ratusza z broda a czasem ogolona zacznie wspierac dumę naszego miasta i tym samym je promowac na arenie ogolnopolskiej???? Co ten klub temu ******* przeszkadza???????

Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS i jedno pytanie

kamcio napisał(a):

> Mam jedno pytanie bo mni e to juz zastanawia. Czy ta ***** z
> Łomżyńskiego ratusza z broda a czasem ogolona zacznie wspierac
> dumę naszego miasta i tym samym je promowac na arenie
> ogolnopolskiej???? Co ten klub temu ******* przeszkadza???????
>

Popieram twoje zdanie kamcio

ja też! w całej rozciągłości! Chyba trzeba sie do niego wybrac kiedys........

Duma naszego miasta i łks w jednym poście?? No chłopcy skoro Wam tak zależy na tym klubie to może zamiast wieszać psy na wszystkich wkoło wykarzecie się duchem sportowym i skoro nie stać ich na wyjazd to wspomożecie go w jakiś sposób finansowo? Już nie mówie o wykładaniu z własnej kieszeni, bo zapewne to wogóle nie wchodzi w grę, ale nawet pomoc w znalezieniu sponsorów..Czy na samym narzekaniu Wasz lokalny patriotyzm już się kończy?

Ale jak klub wygrywał to była Duma Miasta no nie? A teraz to chu* tak. Zapamiętajcie w obecnej sytuacji to nie piłkarze bo ich nie można utożsamiaćz wielkim klubem z 82 letnią historią nie są tego godni po prostu. Oczywiście z taką grą. Odpowiedni ludzie cały czas się starają i wyprruwają flaki żeby to jakoś było.

BYŁ BĘDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS!!!

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Wspomóc wyjazd ??Piłkarze są w domach , trener w Warszawie , prezes za granicą . Prezydent i rada mają w dupie ŁKS i nas Łomżyniaków .

To wszystko idzie ku upadkowi .Do rządzenia trzeba ludzi mądrych ,a nie takich których my mamy . My mamy takich którzy sprowadzą nie tylko ŁKS ,ale i całą Łomżę na dno .

Jaka jest gwarancja, że po włożeniu w ŁKS pół miliona złotych przez Miasto, klub znajdzie sponsorów i obecna sytuacja za rok się nie powtórzy?
Na upadku ŁKS-u zależy przede wszystkim tym byłym działaczom, którzy doprowadzili do długów w ŁKS-ie, gdyż wtedy jest duża szansa, że nikt ich za to nie rozliczy!
Tak w ogóle to zbierając pieniądze na wyjazd do Olsztyna powinniśmy również pomyśleć o wynajęciu autokaru piłkarzom, bo się jeszcze okaże, że nie będziemy mieli tam komu kibicować.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Kto wybrał tą radę miasta,prezydenta WY moi drodzy teraz może się zastanowicie kiedy pójdziecie na następne wybory....w co wątpie

A co robi pseudo zarząd, by pomóc ŁKSowi??? Miasto postanowiło przekazać klubowi 30 tys. zł, a zarząd nawet nie załatwił zaświadczenia o niezaleganiu z opłatami w ZUSie! Według mnie takich ludzi nawet nie powinno się dopuszczać do rządzenia klubem, bo albo są tak niekompetentni że nie potrafią pozyskać pieniędzy albo im na tym nie zależy!!!

OHMYGOODNESS

Mam nadzieję , że wreszcie zostaną ukarani wszyscy Ci "społeczniaki z zarządu" którzy zapewne na lewo brali pieniądze z klubowej klasy, potrzebny jest jakiś wiarygodny kurator, który porozliczał by to wszystko.

ŁKS TO MY !!

...Łomżyński Klub Sportowy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org