Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
caffe club |
witam byl ktos w caffe clubie?? jak tam jest??bo strona internetowa nie dziala. z racji na to ze club bedzie w konarzycach to nie nie ma co liczyc na piechote z lomzy, przewaznie gownarzerie. tylko martwi mnie zeby nie zrobil sie taki drugi "krzys" pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: caffe club |
masz rację piechota z Łomży Ci nie pomoże.
|
|
rozum tez mu nie spszyja. dórny finek jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu smietana powiem ci tylko tyle ze po twoicxh dotychczasowychpostach wnioskuje ze masz zadkiegówno zamiast mozgu !! a twoi rodzice chowali cie w sloiku po ogórkach.
|
|
a co ja mam powiedziec po lektuze twoich postuw? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ze jestes Ku rwa zrytym dzieciakiem i wyjatkowo twoje posty dzialaja mi na nerwy !!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@! w k.u.r.w.e z.a.hj.e.b.a.n.y dzieciaku !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ze jestes Ku rwa zrytym dzieciakiem i wyjatkowo twoje posty dzialaja mi na nerwy !!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@! w k.u.r.w.e z.a.j.e.b.a.n.y dzieciaku !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ten "club" nie będzie w Konarzycach tylko jest od dawna, tylko teraz reklamują go w necie, poza tym to nie "club" jak go nazwales tylko motel, gdzie poza pokojami do wynajecia jest też możliwośc gry w bilarda :P
|
|
aha dzieki za info...ale byl tam ktos?? mozna pojsc sobie mecza zobaczyc, popic piwko, pograc w bilard?? bo wiecei pograc w bilard mozna nawet w czesku...ale mi chodzi o jhakie tam stoly sa hh [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Dobra kuchnia ... meczu nie obejrzysz... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
kuchnia to chyba na przeciw?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |