Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OC |
Mam pytanie jakie w Łomży są firmy ubezpieczeniowe i gdzie one sie znajdują?Bo musze samochud ubezpieczyć od OC.Jakie wy mi polecacie.Dzięki z góry...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OC |
693-962-924 Zadzwoń pod ten numer, ja tam ubezpieczam i jest tanio.
|
|
Witam, wszystkie są dobre do czasu, odpukać jakiejś kolizji, wtedy się wszystko wyjaśnia. Ja opłacam w unice za 1.6 płace około 380 zł (zniżka 60%). Słyszałem, że na poczcie jest tanio.
|
|
Wiecie może coś na ten temat?Opłaciłam ubezpieczenie w innej firmie.Nie zgłosiłam tego w poprzedniej.Dopiero po wezwaniu do zapłaty.Okazało się,że muszę zapłacić oba.To jakaś pomyłka!Czy wiecie może coś na ten temat?Czy mogą mnie za to karać?(już przychodzą pisma z tej poprzedniej firmy).Powiedzcie co robić?
|
|
Monika Sz. najlepiej zapłacić bo w kazdej umowie masz wyraźnie napisane ,że umowę trzeba wypowiedzieć najpóźniej ostatniego dnia. a co do poczty to tanio tanio ale ostatnio na auto dostawcze tyle krzyknęli ,że w PZu wyszło mi taniej. ale jak same oc to na pewno będzie taniej bigi2004
|
|
tez latalem ost. po firmach a to Poczta a to Hestia itd. i jednak w PZU bylo najkorzystniej
|
|
Witam Jeśli szukasz dobrego i taniego ubezpieczenia OC zadzwoń pod nr 086 473 54 04 lub 787586942 tam porównają Ci oferty kilku firm PZU, Uniqa, Generali, H4estia, Mtu... wybierzesz sobie najkorzystniejsze Kamis84
|
|
Naktaniej jest w MTU. Ja za silnik 2.0 za OC + NW place 330zł. Posiadam 60% znizej i mam ukonczone 25lat.
|
|
Zurcio to masz podobnie jak ja w VARCIE ZA SILNIK 1,8 . POZDRO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |