Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sztuki Walki |
Witam Mam pytanie czy ktos wie o jakichs sztukach walki w Łomży Intersuje mnie bardziej Aikido czy Ju-Jitsu lub cos podobnego Czy moze ktos pomoc?? Czytalem na forum ale nie wiem jak to jest gdyz pisza ze oby juz tego nie ma ale chce sie upewnic Z gory dzieki Kaminiak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sztuki Walki |
idziesz w weekendowy wieczor legionow przy statoilu i ci zafunduja sztuki walki xD
|
|
Ty kolego z przyszlej formy nie zartuj sobie Ok Kaminiak
|
|
"z przyszlej firmy" Kaminiak
|
|
Zapomniales kolego ze zakladamy bank Bank wiesz czego hehe wczoraj byl naruszony temat z kolezankami hehe Ale nie to jest najwazniejsze teraz na tym forum Kaminiak
|
|
Jeśli chcesz, napisz maila, podam Ci numer do osby, która zajmuje się treningami sztuk walki. Nie jest to ŁKK, tylko prywatne zajęcia, trener nagrywa też filmiki instruktażowe, a w przyszłym roku planuje ogólnołomżyńskie warsztaty (darmowe).
|
|
kam1n1ak@wp.pl dzieki wielkie i prosze o przeslanie tych danych A Ty rowniez tam jestes tzn. chodzisz na te zajecia. I jakie to sa zajecia dokladnie Kaminiak
|
|
własnie tez bym sie zapisłą jak by było mozna
|
|
kurcze czy w tym miescie nic nigdy nie wiadomo Czy po prostu nie chca mowic albo sie wstydza czegos Kaminiak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |