Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jadę do ... Zabiorę się do ... |
Razem taniej, więc proponuję stały post z informacjami osób chcących się gdzieś zabrać lub tych którzy gdzieś jadą i mają ochotę kogoś zabrać. A więc zaczynamy. Sierpien-wrzesien jeżdżę do Białegostoku i Warszawy (np. Okęcie). 22 wrzesien zabrałbym się z kimś do Poznania. 30 pazdziernik chętnie wrócę z Wrocławia do Łomży :-) gg: 737855
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jadę do ... Zabiorę się do ... |
a ja proponuję stale takie posty usuwać
|
|
bARDZO DOBRY POMYSŁ,ŻEBY ZAŁOŻYĆ TAKIE POSTY!
|
|
po co zakładać takie posty? juz jest miejsce na tego typu rzeczy. nazywa się dział ogłoszeń
|
|
Gratuluję pomysłu super sprawa pozdrawiam
|
|
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo GIRL :p buhahah
|
|
Może ktoś w niedzielę wieczorem lub poniedziałek rano jedzie samochodem w kierunku na Ciechanów? proszę pisać na dgtk86@o2.pl Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Ja bym chetnie ten temat podwiesil, ale niestety to chyba nie mozliwe na tym forum. Sorki za OT, ale temat mi sie podoba.
|
|
Niestety chyba jednak pomysl się nie przyjął. Ogólnie kontakty miedzyludzkie (wzajemnosc) w ostatnich latach jakos podupadly...
|
|
Jeffrey Congo Niestety chyba jednak pomysl się nie przyjął. Ogólnie kontakty miedzyludzkie (wzajemnosc) w ostatnich latach jakos podupadly... a wszystko przez to że od czasu do czasu znajdą się osoby, które w trakcie konwersacji wyskakują z takimi tematami jak ten
|
|
a wszystko przez to że od czasu do czasu znajdą się osoby, które w trakcie konwersacji wyskakują z takimi tematami jak ten O czym ty piszesz ? Przeszkadza ci coś ? Idea założenia takiego tematu bardzo dobra.
|
|
O czym ty piszesz ? Przeszkadza ci coś ? tak, przeszkadza. i co zaraz pewnie będziesz chciał się spotkać za dworcem? szukasz kolejnej zaczepki?
|
|
To raczej ty szukasz zaczepki bo przyczepiłeś się bezpodstawnie do gościa, który miał dobre intencje zakładając ten temat...
|
|
bo temat ten to zwykłe ogłoszenie - czy chcesz tego czy też nie. a do ogłoszeń jest inne miejsce
|
|
spoko
|
|
Wiecie co... po kilku postach jednak podziekuję i oddalę sie od tego forum. Pozdrawiam te 10% pozytywnych ludzi, których tu spotkałem.
|
|
Wrocilem, podbijam do gory. To jak ? Zabiore sie z kims do Poznania w poniedzialek ?
|
|
mnialo cie nie byc jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
No ale jestem :-) duzo rzeczy mialo byc.
|
|
Podbijam, rusza ktos gdzies czy wszyscy po domach sie bunkrują ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |