sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WKU

Tak z ciekawości zapytam.Kto z Was dostał kartę powołania do zasadniczej służby wojskowej??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WKU

ja dostałem w 1998 roku a co??

:)

a co masa, juz cie scigaja wojska?

zycie

Chodzi mi tylko o ten rok o przyszły nabór :) Podobno przed uzawodowieniem armia ściąga teraz wszystkich.Nawet 40-letnich panów... Studenci,którzy zawalili studia też są wciągani... Poza tym wojsko dalej boryka się z ogromnymi problemami kadrowymi.Również nasze łomżyńskie WKU

To jak jest ?? rocznik 90'91... biorą przymusowo ? czy jak sie tylko chce do zawodowej ? i czy wysyłają na komisje? bo mi jeszcze nic nie przyszło xD

dzieciaku...kto Ci takich glupot naopowiadal...idziesz normalnie...a jak nie to zandarmi u Ciebie beda...bedziesz w kajdanach szedl i pala po plecach dostaniesz... pojedziesz przymusowo, przymusowo wtedy... komisja jest normalnie..bez komisji Ciebie nie wezma

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org