Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
śliwki |
Witam czy możecie mi poodpowiedzieć gdzie znajdę tanie śliwki na przetwory ? z góry dziękuje ewa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: śliwki |
na rynku ;d
|
|
lol, ale problemy...
|
|
dzwoń pod nr 0862170864 a dostaniesz świeże z drzewa od zaraz bez robaczków 5 km od Łomży polecam.
|
|
dziwne ze cie juz wypuscili ze szpitala psychiatrycznego ewcia, nadal niewiesz gdzie sie kupuje chleb a gdzie sliwki, a niewychodzac zdomu niewiesz nawet po ile. zycie
|
|
najleprze przetwory beda ze sliwek od sasiada, musisz tylko wyczaic moment kiedy wyjedzie na urlop
|
|
Ja trochę z innej beczki: zauważyłem, że każdy temat jaki zostanie założony jest komentowany:"ale problemy", "co Cię to interesuje", "kolejny debilny temat" itd. bla bla bla Jak powstanie jakikolwiek temat to odrazu jest debilny.... nie potrzebny, każdemu się głowę zawraca niepotrzebnymi rzeczami.... Jak za długo ktoś nie pisze to nic się nie dzieje, ale dziura.... ale straszne forum... Najlepiej zamknąć każde łomżyńskie forum i będzie po problemie. Jak komuś temat wydaje się debilny to niech nie wchodzi.... proste.
|
|
KrzyżaK, trafne spostrzerzenie, wogóle na dzień dzisiejszy te forum no jedno dno, albo sie wyzywaja, albo uważaja, że kazdy temat jest bez sensu itd.... poprostu zal. Hmm.. a co do tych śliwek to może w jakichś sadach w Łomży lub w okolicach ktoś sprzedaje, niestety nie wiem pzdr:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |