Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hodowla |
Czy zna ktoś jakąś hodowlę cocker spanieli angielskich w okolicach Łomży lub trochę dalej, ale żeby jazda trwała do ok. godziny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hodowla |
albo hodowle pinczerkow? :D
|
|
W Budach Żelaznych jest hodowla psów rasowych. Trzeba tylko trafić na szczeniaki z upatrzonej rasy.
|
|
Ja widziałam na budynku ok 13km od Łomży napis "Hodowla psów" i podany był numer telefonu... ale co, jak i gdzie- tego nie wiem :) PoZdrawIam
|
|
W budach byłam wczoraj a spanielki dopiero za 1.5 miesioca bedo na razie jest piesek york i pinczerki tak mowila ta co prowadzi to hodowle
|
|
Ej, SamNiewiemCzegoChce jak mówiłam pinczerki są w Budach Żelaznych jak coś to jak jedziesz od Łomży to patrz na prawą stronę w Budach Żelaznych bo bedzie taki nie wielki napis hodowla psów tam jak byłam wczoraj były pinczerki Pozdrawiam
|
|
acha ok dziekuję ;)
|
|
a nie wiesz moze w jakiej cenie?
|
|
Kiedy w koncu ludzie zaczna myslec, ze psa nie mozna wybrac o tak, gdzie blizej od domu.Czy wy rzeczywiscie jestescie tak ograniczeni?Czy to jest prawdziwa hodowla, masz psa na zamowienie, jakiej rasy chcesz, kiedy chcesz???Zastanowcie sie. Gdy wszyscy beda tak nastawieni, nigdy juz nie bedzie "dobrych" psow. To wszystko przez bezmyslnych ludzi rozmanazajacych psy bez zastanowienia z checi zysku. W lomzy i okolicach nie ma pozadnej hodowli. Trzeba sie wybrac troszke dalej,choc troche sie wysilic, niektorzy jezdza po psa nawet za granice, a niektorzy,bezmyslni z reszta ograniczaja swoj czas jazdy do godziny i tylko takie maja kryteria znalezienia psa- ktory bedzie z nimi przez cale zycie...
|
|
dogerka wez Ty kobieto wyluzuj, bo chyba Cie fantazja ponosi :> Niektorzy jezdza po ciuchy do Mediolanu, a inni bezmyslni kupuja na miejscu albo przez internet... Jak ktos ma pierdolca na jakims punkcie to i na drugi koniec swiata po cos pojedzie i 10 razy przeplaci, tylko to nie znaczy, ze to inni sa bezmyslni. Myslisz, ze kazdy potrzebuje psa za pare tys. zl, dla jakichs papierkow? Jeszcze bys sie zdziwila jakiego to psa mozesz dostac za te pieniadze... Sam widzialem, jak "najlepsi" hodowcy w Polsce skupuja szczeniaki po takich wlasnie hodowlach jakie objezdzasz i sprzedaja jako swoje z papierkami :) Wierzysz, ze papierek lub jego brak robi z psa ideal albo odwrotnie? :) Sama prowadzisz hodowle, czy tylko sie dalas wkrecic w te brednie? Bo to taki sam marketing jak w kazdej innej dziedzinie... Tak samo mozna trafic na dobrego psa w "slabej hodowli" jak i na slabego w dobrej. I tak wiekszosc zalezy od jego wychowania, a nie od tego ile medali dostali jego rodzice od sedziow- kolegow wlasciciela, wiec przestan ludzi obrazac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |