Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
British Shool |
Co sądzicie o szkole językowej British Shool -jako uczniowie i lektorzy? Czy nie zostaliście przez nią oszukani? uczeń z Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: British Shool |
Możesz nam przybliżyć sprawę British School? Nie jestem jakoś w temacie... Pozdrawiam
|
|
Np.zalega lektorom z wynagrodzeniem jeszcze za poprzedni rok szkolny, zatrudnia bez umowy,a kogo na umowę to wpisuje tam symboliczną kwotę a resztę obiecuje zapłacić bez umowy.............................
|
|
A teraz poszukuje w Gazecie Wyborczej nowych lektorów..........
|
|
gergely1 : mysle ze sam sobie odpowiedziales na pytanie. Ja bym do takiej szkoly pracowac nie poszedl... bez umowy? ;) tylko ktos bardzo naiwny moze sie na cos takiego zgodzic. Potem nawet nie ma jak takiej szkoly podac do sadu bo nie masz nic na potwierdzenie tego ze szkola, np. zalega Ci z wyplaceniem wynagrodzenia. Smiechu warte... a zapewne lektorzy tam tez byle jacy skoro widac golym okiem ze szkole zalezy jedynie na kasie a nie na poziomie swiadczonych przez siebie uslug. pozdrawiam Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
dixie mowisz ze lektorzy sa byle jacy. Masz jakies kwalifikacje zeby ich oceniac??
|
|
Guskar owszem jesli chodzi o jezyk angielski i jego nauczanie kwalifikacje mam dosc szerokie Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
Guskar poza tym czytaj dokladnie to co pisze jesli chcesz sie do tego ustosunkowywac... ja nie napisalem ze tam lektorzy sa byle jacy tylko ze ZAPEWNE sa tam byle jacy lektorzy... wnioski takie wyciagam z tego co uslyszalem o dzialaniu tej szkoly oraz z obserwacji dzialalnosci innych szkol jezykowych.. sam pracowalem w takiej szkole i wiem jak sie tam zatrudnia pracownikow, kwalifikacje maja drugorzedne znaczenie... wiec moje wnioski o lektorach z BS sa osnute jedynie na przypuszczeniach dlatego nie napisalem ze lektorzy NA PEWNO sa byle jacy bo nie znam ich kwalifikacji ale mam podstawy przypuszczac ze ZAPEWNE nie sa to ludzie merytorycznie gruntownie wyksztalceni.. choc oczywiscie moge sie mylic jak mowilem ja tylko przypuszczam.. Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
dixie czemu sie wypowiadasz w kwestiach w ktorych "zapewne" nie masz racji. Znam osobe ktora pracuje w BS jako lektor i z calym szacunkiem do ciebie (bo wydaje mi sie ze wiem kim jestes) on nie jest "zapewne" tak byle jaki jak ty. "Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze." - zgadzam sie z toba
|
|
Re: British School |
Guskar, teraz pytanie do Ciebie : a Ty masz kwalifikacje zeby oceniac moja "bylejakosc" ? Ja z kolei nie wiem kim jestes dlatego kwalifikacji w Twojej dziedzinie oceniac nie zamierzam. A Tobie sie "wydaje" ze wiesz kim ja jestem (co wcale nie oznacza ze mnie znasz ani tym bardziej moich kwalifikacji odnosnie angielskiego) i to wystarcza Ci zeby podac negatywna opinie na moj temat. Twoja sprawa w sumie, ja swoja wartosc znam i takimi bezpodstawnymi opiniami nie zwyklem sie przejmowac. A wypowiadam sie we wszystkich kwestiach ktore mnie interesuja, bo wlasnie od tego jest forum zeby kazdy kto chce mogl sie wypowiedziec zgodnie z wlasnym sumieniem i pogladami. Moge nie miec racji co do tych lektorow z BS, zgadza sie, ale mam przeswiadczenie ze sa tacy jak napisalem. I wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze? Ze mam prawo miec takie przeswiadczenie a tym bardziej napisac o tym na forum! Ja przynajmniej podalem jakiekolwiek argumenty co do moich pogladow, Tobie nie przyszlo do glowy powiedziec dlaczego jestem taki "bylejaki". I na koniec: "Jesli myslisz ze pozjadales wszystke rozumy i wiesz juz wszystko - pomysl raz jeszcze" - zgadzam sie z Toba - dobrze ze chociaz w jednej rzeczy sie zgadzamy, aczkolwiek ta ironia ktora wyziera z tego "zgadzam sie" byla zupelnie niepotrzebna. Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
ja tam nie mam pojęcia o tej szkole... może nawet pierwszy raz o niej słysze?? a to dlatego że jezyki obze omijam z daleka!!!!!!!!! pozdrawiam!!
|
|
Widzisz dixie piszesz o ironii, ale oceniasz ludzi po tym co ci się wydaje na ich temat, bierzesz za punkt odniesienia siebie oceniajac innych czy to jakas losowa zlosliwosc. Jak chcesz porozmawiać jeszcze na temat swojej bezpodstawnej krytyki lektorów BS pisz do mnie na e-mail.
|
|
Czemu nie mozemy porozmawiac ale ja w odroznieniu od Ciebie nie znam Cie i nie dysponuje Twoim e-mailem.. wiec jesli bylbys tak laskaw... Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
Ja mam terz mało pomoc naukowo (znajoma uczy mnie Angielskiego)i nie musze chodzić do nastepnej szkoły bo w tej publicznej to dużo mnie nie nauczo bo jak pół lekcji se siedzimy i gadamy o takich sprawach co niepowinymi. <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
kliknij na moje imie pojawi ci sie moj e-mail a na forum nie bede z toba gadal bo nudno sie robi... pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |