Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary Rynek do bani!! |
Nie uważacie że tzw.skwerek jest troche zle zaprojektowany??Nie lepiej było by zostawić tą fontanne co była,odremontować ją troche,porobić jakieś fajne alejki??Co o tym myślicie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary Rynek do bani!! |
Podobno są plany zmiany starego rynku mają zebrać kostke i przywrócic dawny wygląd ale czy to tylko plany to się okaże
|
|
A nie lepiej byłoby zrobić coś ciekawego w innych częściach miasta? Np. zrobić coś ze Strzelnicą???
|
|
Robson - na strzelnicy ma byc konkurencja LSM dla SKate Parku Perspektywy, podobno sa juz plany gotowe i chyba o ile mnie pamiec nie myli na wiosne maja zaczac budowe Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
tak na strzeliny ma rozpoczac sie budowa skate parku na wiosne przyszlefgo roku zobaczymy co im z tego wyjdzie plany wygladaja ladnie :D *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
dixie. Pragnę zauważyć, że zjadłem właśnie śniadanie, a nie wszystkie rozumy. Nie rozumiem komu to przeszkadza. Jest w miarę czysto, nowocześnie i na dodatek za NASZE pieniądze. Czy stać nas na nową bezsensowną inwestycję???
|
|
Robson Skejt Parkna strzelnicy bedzie budowany za budrzet spółdzielni, to niech sobie robią co chcą. Rozśmieszyło mnie Twoje stwierdzenie że łomżyński "czerwony plac" tzn. Stary Rynek jest nowoczesny :D A co w nim nowoczesnego? Ta códowna czerwona kostka spod której ujawnają się chwasty? No to cudownie że Ci się podoba - wspaniała wizytówka miasta :) Pozdrawiam
|
|
A MI TAM TO OBOJĘTNI TA ŁOMŻA JAKA JEST TAKA JEST
|
|
WSZYSTKO W TEJ ŁOMŻY BĘDZIE ZA 5 LAT :p
|
|
Ale po co mają ładować pięniądze w następny skate park jak mogą zrobić coś w centrum??Było by to o wiele bardziej praktyczne i przyciągające uwagę niż jakiś skate park 2.Jak ktoś bedzie chciał sobie pojeżdzic na rolkach to sobie pujdzie na ten co jest a jakś wizytówka w Łomży by sie przydała na Starym Rynku bo nie powiedział bym że jest super!!!
|
|
Na starym rynku powini coś zrobić np.fontane i bardziej zalesić to bo tam nie ma gdzie siedzieć .A na Strzelnicy zamiast drugiego badziewskiego skejta,to mogli zrobić nowo strzelnice.ogrodzić porobic punkty strzelcke,wierzyczki i magazyn z biurem ,przecierz niedaleko wojsko to by było dla wojska ,policji ,pełnoletnich i tych niepełnoletnich zeby sie nauczyli strzelac i by mogli nieraz tam szkolenia robić np.policyjne z psami.To jest pomysł a nie jakis pieprz***skejt co napewno nie przyjde bo bedzie sie tylko pijaki gromadzili i inne formy chuligańskie.To niech spółdzielnia pomyśli dla kogo to robi czy dla siebie czy dla nas ??bo ja niechce skejt parku !! <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
szkoda że nie ma emotek <politowanie>
|
|
strzelnica na strzelnicy buhahahahhahahahahahha jeszcze nie mogę sie powstrzymać od gromkiej salwy śmiechu - powstrzymuje mnie tylko to że obudze MrS który mieszka tak niedaleko a szkoda by było tak słodkiego snu sprawiedliwego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |