Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
manchatan |
mam pytanie czy nie wiecie kiedy wreszcie zlikwiduja ten jeden wielki bajzel manchatan ? przeciez tam nie ma jak przejechac ani przejsc ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: manchatan |
Spróbuj obejść ;)
|
|
Wydaje mi się, że nie stanie się to nigdy...:)to jest przecież zarobek dla miasta a wiadomo, że im bardziej uczęszczane miejsce, tym większe zyski handlujących i więcej chętnych do tego interesu... Moim zdaniem, taka fuszerka w środku miasta to rzecz niedopuszczalna, psuje i tak nienajlepszy wygląd Łomży i rzeczywiście zamiast ładnego dworca, jest hmmm...."bajzel". Ostatnio powstało wielkie poruszenie z powodu zagospodarowania "bulwarów nad Narwią", ale czy Pani Architekt Miejski, nie mogłaby upiększyć już istniejących i "zagospodarowanych" terenów Łomży? Ciekawa jestem czy w tej sprawie są w ogóle propozycje jakichkolwiek zmian...oby moje czarnowidztwo się nie spełniło! Czego sobie i innym łomżanom życzę :) Pozdrawiam Pozdrawiam Ellena
|
|
ty baranie nie mozesz samochdem przejechac taki burzuj z ciebie wiesniaku a pomysl o innych przeciez tam sa troche rzeczy tansze niz w sklepie to mi tu nie pier.. jeba... egoisto
|
|
Po co tak ostro. Każdy chce żyć. I nic nie poradzisz na to, że Polska to biedny kraj i każdemu, przepraszam większości nie chce sie pracować i tylko uwielbiamy marzekać. Pozwólmy im pracować i pomnażać nasz majątek narodowy. Jak będziemy już wszyscy bogaci to bedziemy zamawiać zakupy do domu. Tego wszystkim życze.
|
|
to mozna ten rynek przeniesc gdzie indziej ?? juz bylo tyle projektow by to zlikwidowac i nici
|
|
Przecież Manhatan byl kiedyś na Nowogrodzka Str. Komu to przeszkadzało?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |