Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cała kadra spoza Łomży |
na www.elomza. znlazłem artykuł na temat nowej uczelni: http://elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=1680 i pod artykułem jest opinia, "Tradycyjnie. Cała kadra spoza Łomży (jak zwykle) tak jak na innych uczelniach. Po co zatrudniac ludzi z Łomży (a może pan Brzeziński jest Prezydentem Białegostoku nie Łom ży). U nas też są ludzie wykształceni. Nie dawno było głośno o dorabianiu przez wykładowców na innych Uczelniach. Kolejny nie egzekwowany przepis. Więc dalej się zastanawiajmy dlaczego młodzież wyjeżdża z Łomży." z którą się zgadzam, a co Wy sądzicie na ten temat. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cała kadra spoza Łomży |
|
czego spodziewaliscie sie po emerytowanym profesorze PB? Ze zatrudni kadre pochodzaca z Lomzy (jezeli taka jest, bo tego nie wiem?
|
|
Bo czytac to trzewba umiec!!! Podpis cala kadra spoza Lomzy jest tylko opinia, a nie prawdziwa informacja, wiem ze bedzie wykladala kadra z Lomzy, ktora wyklada takza na innych Lomzynskich uczelniech tyle ze prywatnych. Ehh tylko krytykowac co niektorzy potrafia.
|
|
Oj stary , nie wiem o co Ci chodzi:) Zapytalem tylko czy w Lomzy jest taka kadra, nie wiem, bo jestem przybysz jak nick wskazuje. Czytac to trzeba umiec:)
|
|
Nie prawda, że cała kadra jest spoza Łomży. Pan kanclerz (ex menadżer) Henryk Trojanowski to przykład łomżana. Ryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |