Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bilety na Ich Troje |
Kto się orientuje gdzie można kupić bilety na koncert Ich troje? W necie nic o tym nie piszą podając informacje o koncercie. Bezsens bo to jest najwazniejsze dla chcących pójść na koncert!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bilety na Ich Troje |
Hehehe sa za darmo w Radio Bab mozesz wygrac :) A tak serio to pewnie tam gdzie zwykle GamVid, albo zadzwon do radia ktore ma patronat medialny i sie dowiesz:)
|
|
Bilety można kupić w Gamvidzie, jak wyżej napisał Damiano. PS: Nie wstydzisz się pokazać na tym koncercie? ;-) Pozdrawiam
|
|
hmmmm ja to nawet tych biletow nie mam zamiaru szukac za darmo ich niechce :D *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Chłopcy chcą zapewne obejrzeć Mandarynę :)) ja dbając o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne(szczególnie uszy) podziękuję państwu Wiśniewskim!:) pozdrawiam Pozdrawiam Ellena
|
|
Nie przepadam za Ich TRoje, ale rozumiem ich wielbicieli. Trochę wyrozumiałości i tolerancji. W końcu Wiśniewscy nikomu nic złego nie robią.
|
|
słyszałem że koncert odwołali. Ciekawe czemu, może brak zainteresowania biletami? Może radio bab wypowie sie na ten temat - w koncu tak promowali koncert.?
|
|
W Gdansku na pierwszy z" ostatkowych" koncertow bilety były po 1zl.......
|
|
Nie wiadomo, czemu koncert odwołano. Wszyscy, którzy kupili bilety, mogą je zwrócić. ... i dzięki Bogu. Pozdrawiam
|
|
True true, odwolano koncert, a taka atrakcja w miescie by byla, by przywiezli wlasne naglosnienie, scenne i sztuczne ognie, a tak to kupa nie bedzie znow sztucznych ogni w Lomzy :(
|
|
ich troje w Łomzy "wstyd"
|
|
Ludzie co was pogibało. Iść na koncert tego idioty !!!. Ja jak sobie chce oglądać czerwone małpki to ide do zoo a nie na koncert ich troje. Takiego idiote to powinni do miasta nie wpuścić
|
|
Czemu nie ma koncertu? Bo nie znaleźli tylu idiotów by kupic bilety. I całe szczescie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |