Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Już |
To była miłość od pierwszego wejrzenia. Gdy ujrzałem ją wydrukowaną, pachnącą jeszcze farbą, osiem stron zrodzone z marzeń i wizji Marka, Czarka i Jacka wiedziałem że przetrwa... No i już rok... Co prawda opuściłem gościnne progi redakcji po 8 numerze, ale zza oceanu moco jej kibicowałem... Przywiozłem tu do Chicago te pierwsze numery, i gdy dopadnie mnie żałość i tęsknota przeglądam je kartka po kartce... Dziś wieczorem po powrocie z redakcji siądę, naleję sobie pół szkalnki wódki i wypiję za następne lata rodzimego, łomżyńskiego periodyka. A potem naleję sobie znów... i znów... i znów... I może przyśni mi się Łomża... Znowu powędruję uliczkami, które są najpiękniejsze na świecie, połażę po czołgu w Nowogrodzie, zjem pizzę w diandżelo... Nacieszę oczy pięknem łomżyńskich dziewcząt... Rano obudzę się z potężnym kacem... I będzie to kac moralny, bo powinienem być u siebie, ze swoimi... Ale pocieszam się że gdy wrócę będę inny, lepszy... Będe zakochanym w podlasiu cosmopolitą mazurem. Powodzenia BEZCENNA... Więcej stron, więcej reklam... no i przede wszystkim wiernych czytelników... ... życzy, napiszę to z dumą... pierwszy, niestety już historyczny Naczelny... ps. jak pokazuję tutaj resume to niektórzy pytają co to ta bezcenna. Odpowiadam po prostu BEZCENNA.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Już |
Mysle ze Bezcenna na dobre "wkupila sie" w nasz lomzynski klimat, zostala dosc dobrze przyjeta, jest regularnie czytana przez mieszkancow miasta i niech pozostanie tu na dlugo!
|
|
Wszystko OK, tylko za mało drukowanych jest egzemplarzy. Nowe numery schodzą lepiej niż świeże bułeczki :) Ostatnio nie załapałam się na NR "Bezcennej" i gdy już zwątpiłam że ją dostane Pani z monopolowego oddała mi swój egzemplarz. Pozdro dla Pani z monopolowego :)
|
|
Jaja sobie robicie??? Nad czym to piać? Chyba tylko nad tym, że robi to kupka amatorów (co zresztą widać już na półce) i udaje się to jakoś wydrukować. Przecież tam oprócz cytowania tego forum (stąd zapewne Wasze zachwyty), nie czytelnych ogłoszeń drobnych i marnie zrobionych reklam - nic nie ma !! Aczkolwiek podziwiam zapał i życzę wszystkiego dobrego. ADALL
|
|
DaSto: Pozdrawiam Cię serdecznie, wracaj do nas, oby jak najprędzej. ADALL widzę, że postanowiłeś pokazać swoją inteligencję w następnym poście... Jeśli coś Ci się nie podoba, to wy*********. Nikt nie każe Ci czytać Bezcennej. Nie obrażaj też ludzi, którzy ją tworzą, bo wątpie, czy miałbyś na tyle odwagi (inteligencji napewno nie), żeby wystartować z takim projektem. Radzę Ci szczegółowo przeczytać Bezcenną, która jest doskonałym źródłem informacji o życiu kulturalnym w mieście, ważnych wydarzeniach, historii miasta. Reklama musi istnieć - z tego utrzymuje się po części każda gazeta. Z uwagi na to, że Bezcenna jest bezpłatna, reklam musi być trochę więcej. Nie wiem też, co nie pasuje Ci w rubryce z ogłoszeniami - dodawane są bezpłatnie, na bieżąco i są czytelne. Gratulacje dla ludzi tworzących Bezcenną, jest naprawdę "Bezcenna". Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |