sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ścieżki rowerowe w Łomży?

Znacie jakieś ścieżki rowerowe w maszym mieście? Ja znam tylko tą marną pseudotrasę wokół "skateparku", ale trudno to ścieżką nazwać...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ścieżki rowerowe w Łomży?

eee z tego co się orientuję to raczej nie, no chyba że można pod to podpiąć groblę jednaczewską... i "drogę na ostrołękę"...

pozdrawiam...

pozdrawiam
M

zreszta, po co nam sciezki w takim miescie ?

Przydadzą się "ścieżki rowerowe", mając na uwadze powiększającą liczbę rowerzystów. Na łomżyńskich drogach królują kierowcy, którzy lekceważą rowerzystów. Nawet instruktorzy "nauki jazdy" nie traktują rowerzystów jako równorzędnych użytkowników drogi. Osobiście jeżdżę na rowerze i miałem nie miłe zdarzenie właśnie z samochodem "LOK-u" z instruktorem w środku, który próbował czegoś nauczyć kursanta tylko mu nie wyszło. Rowerzysta przy zdrowych zmysłach daruje sobie wycieczkę po łomżyńskich drogach pełnych niedouczonych kierowców. Pozostaje przeciskanie się miedzy przechodniami na chodniku lub przesiadka na cztery koła i dołączenie do śmietanki towarzyskiej zbierającej się przy ”McDonald”
Pozdrawiam miłośników FastFood. ;)

Ja śmigam i na 4 i na 2 kółkach tyle ze na dwóch raczej na ulice nie wyjeżdzam. Chyba ze chce spojzeć śmierci w oczy;) i polecam droge na Śiemień jest mało uczęszczana i widoki ładne

:0

Scieżek to tak oficjalnie mało mamy ale mozna posmigać sobie na Bonie ( polecam zjazdy ) , w Jednaczewie ( robiąc traskę Łomża - Jednaczewo - Kupiski ). Po skate parku radził bym nie jezdzić ( zadużo dresów sie tam kręci ).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org