Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wakacje powoli dobiegają końca... |
I jak nastroje? Odpoczęliście? Chce się wracać do szkoły/pracy? - heheh głupie pytanie co? ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wakacje powoli dobiegają końca... |
hey!! wakacje spedzilam super... szkoda tylko ze tak szybko mijaja, ale coz tak bywa... :(( a co do powrotu do szkoly to: lepsze nudy niz do budy... pozdrawiam!!! Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
te wakacje wyjotkowo szybko minely,pogoda co prawda w lipcu nie zaspecjalna ale sierpien nas czasem riozpieszcza.....za krotko wiadomo:-))ale bywa i tak pozdrawiam wszystkich odpoczywajaocych jeszcze:)))))
|
|
:)
|
|
:) hehe lipa i tyle
|
|
wielka lipa ... mogły by być o 1 miesiac dłuższe ..
|
|
ja mam jeszcze miecha :P w pazdzireniku do szkoly aa od kwietnia mnie nie ma :D *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Do Virginia: heheheh ten Twój dopisek do wypowiedzi jest ciekawy nie powiem hehe pozdrawiam
|
|
Jeszcze z rok wakacji by się przydał... KLARA: jeśli nie masz nic (mądrego) do powiedzenia, to nie postuj. Pozdrawiam
|
|
A ja sie tam ciesze ze w koncu koniec wakacji, tzn ja mam jeszcze wrzesien wolny :). -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac a to Ty student... eh
|
|
Czym się różni wrzesień od slipków? Niczym, i tu koniec lata, i tam koniec lata... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |