Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pielgrzymka-wybiera się ktoś? |
Jak w temacie. Czy wybiera się ktoś?Jeśli tak to w jakiej grupie? :) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pielgrzymka-wybiera się ktoś? |
no ja sie wybieram na pielgrzymkę po barach a w towarzystwie na pewno miłym
|
|
spoko
|
|
ja odwiedze monopole i jakies bary w najblizszym czasie :)
|
|
Taaa na Grand Prix Węgier to tak :)
|
|
ja sie wybiram :) grupa 15 brazowa:)
|
|
zuzanna ziuta kmicic rabinowska i jeszcze paru oszolomow- jak da rade to nie wracajcie - z bogiem
|
|
Myślę doctorr, że jesteś za mały proch by twoje życzenia miały moc sprawczą, PAN BÓG owszem swoją wszechmocą nawet o tobie marny pyle zadecyduje - czy ci sie to podoba czy nie ...prochem jesteś i w proch się obrucisz... . Nawet ci nie życzę, aby ten cytat ciebie nie dotyczył, bo mam za małą moc sprawczą .
|
|
Może o Tobie zadecyduje ale od kiedy ten Twój Bóg decyduje o kimś mimo braku chęci człowieka. Tak to jest z tymi pseudo wierzącymi co myślą że jak oni wierzą to już ta wiara czy się chce czy nie chce obejmie wszystkich................ coś tu pachnie jakimś nadurzyciem
|
|
Bemol ... prochem jesteś i w proch się obrucisz... nawet jako dyslektyk będziesz musiał to przejść, PAN BÓG weźmie pod uwagę Twój mankament, bo byki stawiasz , a może to tylko zwykłe nieuctwo, wtedy będzie gorzej.
|
|
Zawsze mnie zadziwia pewność "koscielnych", że wiedzą co Bóg chce i co zrobi. To się nazywa z katolicka PYCHA, a powszechnie- GłUPOTA (którą nadając Bóg karze szczególnie niektórych). Zbych
|
|
Jejaa ludzie czy wy nie możecie pisać na temat...
|
|
Zbych, a mnie zawsze zadziwia pewność n i e''kościelnych'', że wiedzą co Bóg chce i co zrobi , bo twierdzisz, że karze szczególnie niektórych nadając PYCHĘ , a powszechnie GŁUPOTĘ. P.s. Powszechnie wiadomo, że pycha to zupełnie co innego niż głupota. Jednakże pycha i głupota to negatywne cechy człowieka.
|
|
Zbych, a mnie zawsze zadziwia pewność n i e''kościelnych'', że wiedzą co Bóg chce i co zrobi , bo twierdzisz, że karze szczególnie niektórych nadając PYCHĘ , a powszechnie GŁUPOTĘ. P.s. Powszechnie wiadomo, że pycha to zupełnie co innego niż głupota. Jednakże pycha i głupota to negatywne cechy człowieka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |