sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
blyskawica

jeden pan na lomzynskiej telewizorni prosi sie o zdjecie go z anteny..mianowicie: tfierdzac ze w 30 do 35min mozna dojechac z lomzy nad jezioro rajgrodzkie namawia mlode oglondajonce to gemby do samobujczej proby przebycia ok 80km w pul godziny..prosze pana albo nigdy nie byl pan nad jeziorem rajgrodzkim albo namietnie zalezy panu na zmniejszeniu populacji lomzynskich nastolatkuf-oby tak dalej!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: blyskawica

Mam do Ciebie małą prośbę "Lablaja", popracuj nad Swoją poprawną polszczyzną, co do reszty to w zupełności z Tobą się zgadzam.

Jesli to ten pan o ktorym mysle co ma nazwisko na "P" to musze powiedziec ze nie od parady ma te nazwisko skoro w takim czasie przebywa taki dystans

co do polszczyzny- wiesz mi- ograniczalam sie jak moglam,zeby przekaz byl w miare zrozumialy :)..

A jak głupek jakiś dałem się nabrać na hasło "droga naprawiona " i jechałem prawie 2 godziny hahaha!!W czas 30 min nie wierzyłem bo jak.Jedzcie przez Jedwabne!!!.

ziuk(lomzanin)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org