Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
blyskawica |
jeden pan na lomzynskiej telewizorni prosi sie o zdjecie go z anteny..mianowicie: tfierdzac ze w 30 do 35min mozna dojechac z lomzy nad jezioro rajgrodzkie namawia mlode oglondajonce to gemby do samobujczej proby przebycia ok 80km w pul godziny..prosze pana albo nigdy nie byl pan nad jeziorem rajgrodzkim albo namietnie zalezy panu na zmniejszeniu populacji lomzynskich nastolatkuf-oby tak dalej!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: blyskawica |
Mam do Ciebie małą prośbę "Lablaja", popracuj nad Swoją poprawną polszczyzną, co do reszty to w zupełności z Tobą się zgadzam.
|
|
Jesli to ten pan o ktorym mysle co ma nazwisko na "P" to musze powiedziec ze nie od parady ma te nazwisko skoro w takim czasie przebywa taki dystans
|
|
co do polszczyzny- wiesz mi- ograniczalam sie jak moglam,zeby przekaz byl w miare zrozumialy :)..
|
|
A jak głupek jakiś dałem się nabrać na hasło "droga naprawiona " i jechałem prawie 2 godziny hahaha!!W czas 30 min nie wierzyłem bo jak.Jedzcie przez Jedwabne!!!. ziuk(lomzanin)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |