Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do "administratora" |
Gratuluję szybkiej reakcji... Tylko w czym temat: "Gdzie kupić materac dmuchany w Łomży??? Anu$ka " był lepszy od mojego? Może ja naprawdę chciałem kupić rurkę łukowatą skrętna 1,5mmx20? :) Może naprawdę oczekiwałem poważnych odpowiedzi? Czyżby jakaś wrodzona intuicja? Ciekawy jestem metod weryfikacyjnych... Szkoda nawet się rozpisywać heh. Ludzie, spójrzcie na siebie z boku i trochę samokrytycyzmu. 4lomza jest złą wizytówka naszego miasta, a szczególnie to forum. Wystawiacie się na pośmiewisko tematami o marketach, błaznujecie się wiecznym narzekaniem, gdzie najgorsza obsługa, gdzie najgorsza pizza, pod przykrywką oczywiście przestrzegania innych... ale najbardziej źle o was świadczy wasza wulgarność, mściwość do wszystkiego i wszystkich spoza granic Łomży i brak minimalnej wiedzy o zasadach poprawnej pisowni... ale co się dziwić, jeszcze nie tak dawno połowa Łomży była zaorana polami w miejscach gdzie teraz stoją bloki, a śmiejecie się z ludzi z rejestracjami BLM itp. Hipokryci z was i tyle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do "administratora" |
Z tymi wulgaryzmami to się zgadzam ale co do reszty jestem przeciwnego zdania. To jest forum ogolne i każdy ma prawo podyskutować na temat jaki chce. Jeżeli ktoś chce porozmawiać o złej obsłudze to czemu nie, kogoś innego interesuje kosmetyczka, fotograf czy sklep meblowy. To w twojej opini jakie temety powinny być poruszane na forum. Podaj przykłady... Ja osobiście lubię te forum. Zgadzam się że administrator powinien usuwać te posty gdzie są obelgi, wyzwiska czy jakieś bluzki ale co do tematu to każdy pisze o czym chce. Sądząc po ilościach konkretnych odpowiedzi większości też to nie przeszkadza. Pozdrawiam
|
|
Wolność słowa... publiczne forum? Dobre sobie. Wystarczy spojrzeć na temat http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=47655&t=47655, żeby stwierdzić, że z niektórymi z was jest coś nie tak... Publiczny to może być sracz, ale i tam obowiązuje jakaś kultura osobista i należny zachować czystość. U nas niestety publiczny, wciąż kojarzy się z BAŁAGANEM I ŚMIETNIKIEM.
|
|
Zgadzam się z autorem postu w 100%.za dużo na forum jest wulgaryzmu i braku kultury.
|
|
Podpisuje sie pod autorem postu obydwoma rękami. Pozdrawiam.
|
|
Markac, wiesz, jest kilkaset innych forum, jak ci sie te nie podoba znajdź se inne...
|
|
Może i jest kilkaset, ale jest jedna Łomża i jeden obciach.
|
|
Jak ci sie nie podoba, nie musisz tu wchodzić. Jest tyle białostockich forum i podejrzewam że tam są podobne tematy. Tam też można ponarzekać...
|
|
A co to, tylko wybrani mogą narzekać na tym forum? Też ponarzekam, mam takie samo prawo jak inni. Może bardziej się wysil i napisz co można by było poprawić, a nie zamiatać problem pod dywan i wyganiać na inne fora. Chyba masz swoje zdanie? No chyba, że Tobie pasuje ten chlew :)
|
|
markac zgadzam sie z Toba i mysle ze wiele innych osob tez, tylko wiesz kto zawsze krzyczy glosniej... ciezko chyba znalezc inne forum, nawet o dresach, gdzie moderacja dzialalaby tak jak tu a denny spam byl tak powszechny. Ludzie chca czasami podyskutowac a nie kolejny ras sluchac tych samych ludzi ktorzy maja zbyt duzo wolnego czasu i swoje 'madrosci' wyglaszaja czesto w sposob wulgarny. Najlepsza rozrywka jest pogadac i kogos najlepiej obrazic, np. ostatnio czlowiek pyta sie o glosniki samochodowe a odpowiedzi merytorycznych jest 20%. Na szczesie istnieja ine fora wiec markac zostaw te forum w spokoju bo nie ma co.
|
|
haha, a ja Wam pokażę sposób jak zobaczyć co admin robi. Jeżeli chcecie zobaczyć że Wasz post został usunięty wystarczy zrobić 2 rzeczy: a w zasadzie jedną z nich. Pierwszą jest napisanie czegokolwiek złego na temat speed. czy to zła obsługa czy też napisanie że ostatnio kupiliście komputer u nich i okazał się to bubel. Drugim sposobem jest napisanie czegoś o stronie http://www.llug.pl ponieważ jakiś czas temu ludzie od nich znaleźli luki w zabezpieczeniach na portalu 4lomza, dzięki którym można było pobawić się kontem admina. Tak na upartego to powiem że nadal są, ale że płacić za to nie chcą to nie mam zamiaru im mówić gdzie. a osoby które ich poinformują że mają gdzieś coś nie tak - są straszone prokuraturą - na szczęście są to zarzuty bezpodstawne. Przykładem jest portal(czasopismo) Hackin9 który zajmuje się opisami takowych luk. A teraz osoby które przeczytały (zdążyły) ten post zapraszam za kilka godzin i zobaczycie jak zniknie :D
|
|
a wiecie chłopaczki ze speeda co to jest wolność słowa? naruszanie tego jest karalne ;) tak gwoli przypomnienia: Media lokalne - wolność słowa
|
|
Nie usuną, bo by się zdradzili :P
|
|
żebyś się nie zdziwił. to już nie 1 raz będzie :P Najśmieszniejsze jest to, że jak byś do nich przyszedł i powiedział, że chcesz żeby usunęli czyjś post bo Cię obraża, bądź też chciał wnieść sprawę w sądzie to powiedzą, że oni tego zrobić nie mogą bo forum nie jest moderowane(chyba że masz gruby portfel i jesteś szychą w mieście) :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |