Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONTAKTY |
co sadzicie o tym niby tygodniku podlaskim chyba jest to juz upadajaca gazeta i w dodatku kosztuje 3 zł a w niej nic nie ma iiii jeszcze ten papier toaletowy :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONTAKTY |
Te Jastrzab a czytałes choć jeden numer?czy tylko znasz z opowieści? ziuk(lomzanin)
|
|
moi starzy kupuja ten tygodnik regularnie i na prawde to szkoda kasy ja to czytam przez gora 40 min zaden rarytas teksty marne. Poprawa stanu rzeczy mile widziana nie nalezy przedstawiac tylko jednego pkt widzenia jak to mammiejsce czasami w kontaktach.pozdro
|
|
Ja też uważam, że "Kontakty" to jakaś marna prowokacja. W każdym numerze jest artykuł o tym jak ktoś się powiesił, ktoś utonął, ktoś kogoś siekierą w głowę, 12-latka urodziła czworaczki itd. Wyczuwam też ogólne niezadowolenie "Kontaktów" z czasów i miejsca, w którym przyszło im żyć. Jak dorastająca 13-latka..... A do tego ta kronika policyjna.... w Krowiej wólce nieznani sprawcy ukradli 10 jaj, 2 kury nioski a trzeciej wyrwali pióro spod lewej pachy na szkodę Władysława T....... przecież to jest STRASZNE!!!!!
|
|
Po przeczytaniu na www.lomza.info artykulu z Kontaktow o Zenku Piechocinskim to zrozumialem skad sie wzial ten temat na tym forum. Zenku jestesmy z Toba, przeciez jestes podrecznikowym przykladem jak nalezy wykorzystac pelnione funkcje i uklady polityczno-biznesowo-towarzyskiego dla wlasnych prywatnych celow. Z tego powodu powinienes byc pod ochrona - jako zabytek. Fracik
|
|
http://www.lomza.info/Article27192.html Ha , ha , ha! Na poczcie nikt nie chciał być zastępcą dyrektora , tylko łaskawie pani Piechocińska się zgodziła. Przed jej przyjściem nie było tam etatu zastępcy i obecnie też nie ma. Jakie to wszystko obłudne.
|
|
heh wogole nie bede komentowa do czego nadaje sie ta gazeta bo jeszcze trafie do kroniki :D albo tego dzialu o zlamanych sercach :D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Faktycznie kontakty to porażka ludzie to kupują raczej sentymentu niż ze względu na informacje w tym pismie zawarte. Tematy w Kontaktach to sam muł. Momentami artykuły są aż upierdliwe na przykład ten o Edytce Górniak i biednym reporterzynie który dał się pobić i teraz buczy. Śmiech. W pismie tym doskonale za to jest rozwinięty dział rozrywkowy : Kronika policyjna, koncik matrymonialny oraz zdrady i porady. Panie Tocki gratuluje poziomu gazety.
|
|
opisują tam same historyjki z życia łomżynian i okolicznych mieszkańców, jak dla mnie nie ciekawe. już współczesna jest bardziej "świeża z wiadomościami" i bardziej ciekawsze i przydatniejsze zamieszcza. w kontaktach to fajne są tylko ogłoszenia............................
|
|
Jak na osoby nieczytające ten najgorszy (ale i najlepszy bo bez konkurencji) regionalny tygodnik to niezle sie orientujecie w zawartosci. Z tak niskim poziomem jakos trwa juz co najmniej kilkanascie lat... __________________________________ ... & vice versa!
|
|
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |