Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Empik... |
Oj jak by się przydał w Łomży.... Czy szanowne władze miasta mogą w jakiś sposób próbować ściagnąć go do nas i zlokalizować np. w okoliach Starego Rynku? Myślę że w naszym mieście znalazłoby się wielu klientów chętnych do odwiedzenia jedynego sklepu gdzie w jednym miejscu można odnaleźć większość książek, filmów, multimediów itp. Bo aktualnie chcąc odnaleźć jakiś konkretny tytuł trzeba się po mieście osto nabiegać, co nie znaczy, że uda się go gdziekolwiek kupić. Pozostają tylko sklepy internetowe, które w przypadku zakupów na niższą kwotę naliczają sobie wysoką cenę za przesyłke... Ojojoj.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Empik... |
Nie ulega wątpliwości, że Empik w naszym mieście cieszyłby się dużym powodzeniem, ale co tu zrobić... Jakiś czas temu słyszałem że Empik nie jest zainteresowany inwestowaniem w Łomży, co wydaje się dziwne, gdyż swoje salony ma w innych miastach o podobnej wielkości (Chełm, Racibórz) a nawet o połowę mniejszych (Czeladź). Może zacznijmy zbierać podpisy i taką listę wyślijmy do centrali firmy? :)
|
|
Gdyby to im się opłacało to już by u nas byli. Pomarzyć sobie zawsze można.
|
|
niestety to jest tylko Łomża bez Empikow a szkoda :( ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Bez żadnych wątpliwości EmPik by się przydał. Już nie raz ganiałam po mieście za jakąś gazetą i nie udało mi się jej znaleźć... gdyby był EmPik napewno byłabym jego stałym bywalcem :)
|
|
Ja również :)
|
|
:)
|