Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dostałem mandat!!!! |
Czy ktoś wiem gdzie straznicy miejscy stawiają na noc swojego krązownika szos którym woża fotoradar i czy ktoś go pilnuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dostałem mandat!!!! |
Ehehehehehehe, moje wyrazy. Dla zaspokojenia ciekawości, to w jakim wymiarze ?
|
|
:D ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
DOSTAŁEM 100 ZŁ I ZDJĘCIE MOJEGO PIĘKNEGO KRĄŻOWNIKA SZOS DARMOZJADY SCHOWAŁY SIE KOŁO BLASZAKA NA PIŁSUDZKIEGO
|
|
łączę się z Tobą w bólu... :)) pozdrawiam c3po pozdrawiam M
|
|
hm ja dostalem 450pln i 8 punktow, ale niestety sami na to pracujemy
|
|
nie łamcie sie jest sposób byłem dzis u nich po dłógiej kłotni zeszli do 70 zł :)
|
|
Zacznijcie wreszcie jeździć normalnie. Wcale mi was nie żal. Ja pieszy chcę normalnie przejść przez ulicę!
|
|
Policja jest wredna i to bardzo przypierdalaja sie za byle co poprostu H.W.D.P ( J.K ) Bedzie dobrze
|
|
raczej H W D SM :)
|
|
nie HWDPujcie tak, bo naprawde spora ilość kierowców, cytując pana NPL "przypie**ala" tymi swoimi 4 kółkami bez namysłu. Żalicie się, ze każą płacić, a czemu każą?? Bo sami tego chcecie, po cholere?? Ja jeżdże tyle lat i jak narazie nie zapłaciłem nawet złotówki... Moim zdaniem nie ma co marudzić ze policja się czepia, taka jest ich rola. pozdrawiam c3po bo jeździć to trzeba umić!! pozdrawiam M
|
|
odezwał sie NIEDZIELNY KIEROWCA jak wyprowadzasz malucha raz w tygodniu by do kościoła dojechac to sie nie dziw ze mandatów nie dostajesz a ja mam dosyc jezdzenia 40km/h za elkami po za tym do policji sie nie czepnołem tylko do strazników miejskich którzy zamiast pilnowac by czyjś kundel nie nawalił na trawnik zabawiają sie w policjantów
|
|
Abcd zachowuje się jak dziecko, które uderzyło się w palec i skarży się na ból. Możesz mieć pretensję tylko do samego siebie.
|
|
troche zrozumienia. jedz te 40 km/h i wychamuj jak ci wyskoczy ktoś jak jesteś 10 metrów przed pasami
|
|
tia NIEDZIELNY KIEROWCA... jakoś nie bardzo mi to pasuje, w tym roku mam już przejechane kilka kilometrów ... i nie w niedziele a w sobote. Poza tym jakoś odechciewa mi się wsiadac za kierownicę jak czytam Twoje wypowiedzi. Wynika z nich ze jesteś absolutnie niereformowalny i masz delikatnie ograniczone poglądy. A co do straży miejskiej, nie skarżyłbyś się gdybyś zarobił mandat od policji?? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Z wyrazami współczucia c3po pozdrawiam M
|
|
Powiem tak za kims kto wczesniej sie wypowiadal : jezdzic to trza umic i wiedziec kiedy mozna zapierdalac a kiedy trza przepisowo 50km/h. Jak malolacie jeden z drugim chcecie sie wyzyc za kolkiem to jedzcie za miasto tam fotoradarow nie uswiadczycie raczej a i ilosc pieszych ktorych wasza jazda moze denerwowac duzo mniej. I niech mnie jeden z drugim zaraz nie pisze ze jestem niedzielny, sobotni czy jakikolwiek inny kierowca, bo jezdze pare ladnych lat(codziennie), raz zaplacilem mandat za pasy niezapiete w miescie i to tyle. Za kierownica trzeba myslec a nie klapki na oczy i gnac byle szybciej. A i tak pewnie zaden z was nie jechal nigdy tak szybko samochodem jak ja :P (280km/h na A2 w AA4) :PPPP Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
dixie??? przeczytaj co napisales/as i pomysl czasem!!!!!! a te 280 w tym AA4, to wiesz o kant dupy
|
|
:)
|
|
ja : musisz byc bardziej komunikatywny bo ja nie wiem co ma oznaczac : "a te 280 w tym AA4, to wiesz o kant dupy". Wyrazaj sie jasniej prosze. Poza tym nie bede czytac tego co napisalem bo zawsze podczas pisania czegokolwiek mysle o tym co pisze. Mozesz wiec miec absolutna pewnosc ze zgadzam sie z pogladami przytoczonymi w moim poscie i nie musze ich po 3 razy czytac zeby je zrozumiec lub przemyslec. Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
Zdzichu !!!, jak sobie chcesz przejść normalnie przez ulicę to przeprowadz się do Jedwabnego ( lub na jakieś inne zadupie ). Innym ludziom w porównaniu do Ciebie zawszesie gdzieś śpieszy ,więc troche zrozumienia proszę .....
|
|
DIXIE to co piszezsz z tym a4 to nie prawda , moim zdaniem masz bujna fantazje i tyle
|
|
ABCD- to naprawdę musiała byc "" dłóga kłótnia" bo gdybyś napisał długa to by była za krótka .Pozdrowienia od Doroszewskiego
|
|
:)
|
|
ja : no coz nie jestem w stanie Ci udowodnic ze to prawda... ja jednak swoje wiem i w sumie nie zalezy mi na tym zebys mi wierzyl lub nie... napisalem tylko to co mysle na temat tego watku a pisze zawsze prawde... gdybym chcial zrobic na Tobie wrazenie to bym napisal ze jechalem 350km/h McLarenem F1 ale to juz bylaby nieprawda... A z Audi A4 2.8 quatrro wlasnie tyle udalo nam sie na autostradzie do Poznania wycisnac... i tyle na ten temat.. czy mi wierzysz czy nie wrazenia z jazdy mam ja a nie Ty :P Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
Ludzie jestescie conajmniej dziwni. W ten sposób nigdy nie bedzie dobrze. Jeżdzę troszkę jakieś 50 000km rocznie po Polsce Płn. Wsch. i aż mnie czasami przerażenie ogarnia. Trzeba zawsze znaleść złoty środek. 1. Pieszy ma iść przez przejście normalnie, a nie kombinować. Nie może sobie wejść pod nadjeżdzający pojazd. i jak chce zyć to musi o tym pamiętać. 2. Kierowca ma jechać z prędkością bezpieczną. Dla jednego może być to 280 km/h, a dla drugiego 25 km/h jest już zawrotną prędkością. TRZEBA MYŚLEĆ.
|
|
Robson - w calej rozciaglosci sie zgadzam. To ze raz jechalem z szybkoscia 280km/h nie oznacza wcale ze na co dzien tak jezdze, po prostu wtedy mialem ku temu doskonale warunki (100km autostrady, doskonala pogoda i bardzo maly ruch) - wtedy mozna poszalec. Na co dzien po miescie jezdze 60km na godzine a poza miastem 100-120. Po prostu trzeba MYSLEC za kierownica. Malolaty ktorzy w wieku 17 lat dostaja od rodzicow na sobote samochod a potem urzadzaja sobie wyscigi po Al. Legionow albo Pilsudskiego to idioci, ktorzy nie mysla ze moga sobie, lub co gorsza komus zrobic krzywde. Mam jednego znajomego w wieku 19 lat obecnie. Okolo 1,.5 roku temu zrobil prawko i jezdzil oczywiscie jak to malolat jak wariat. Miesiac temu mial wypadek, ma szczescie ze zyje, ale jest niewidomy na jedno oko a drugie stracilo ostrosc widzenia. I nie ma zadnych szans ze bedzie kiedys lepiej. Mlody chlopak a juz kaleka na cale zycie! A wiec malolaty gnajcie dalej w tatusiowych furkach, jedyne co mozecie w nich dogonic to smierc lub kalectwo, miejmy tylko nadzieje ze jak cos to wasze a nie kogos niewinnego kto bedzie sobie spokojnie na przyklad przechodzil przez jezdnie lub szedl chodnikiem. Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
A może dałoby się zorganizować jakąś imprę gdzie właśnie małolaty mogłyby się wyżyć. Oczywiście legalną imprę. Tylko gdzie? Może wtedy po takim wydziczeniu chociaż część z nich jeździłaby spokojniej.
|
|
w Łomży nie ma nic takiego najbliżej dzie by sie dało to w Ostrowi Maz. chodzi mi tu o lotnisko DIXIE jeszcze pewnie AUDI było srebrne a kierowca na co dzien mieszka w Wawie, jechaliscie 260 ale ze ma kola 17' to se obliczyliscie ze wyszlo 280??
|
|
ja : dokladnie tak, procz tego za ma kola 19 a nie 17 Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
to powiem ci cos na wiekszych kolach licznik mi np zawyza, jest cos takiego jak wyscigi na 1/4 mili i wiesz u mnie seria jest na 15 ja mam 16 i po przejechaniu tych 400m licznik pokazuje mi 150km/h a te fajne profesjonalne urzadzenia do pomairu pokazuja od 133 do 136 km/h wiec uwierz ze nie jechaliscie 280, a po drugie ja slyszalem o 260km/h wiec cos tu nie gra
|
|
dixie zycze powodzenia w jezdzeniu po polskich drogach na felgach 19'. jezdzij az rozwalisz zawieszenie, pogniesz felgi i w ogole leb ci odskoczy, a tak w ogole to ty chyba w bagazniku wiozles te felgi bo watpie ze to a4 wejda 19 calowki :] Wejdzcie tu http://www.audi.piwko.pl/a4-dt.htm tu pisze ile leci kazde A4... Najwiecej... 240 km/h Wiec ja nei wiem jakim cudem ty jechales 280... Moze cos Ci sie przywidzialo.. Nastepnym razem zaloz okulary... Albo napraw licznik... ktory i tak jest wyskalowany do 260... Boze co za LOL!!!!!
|
|
ja : calkiem mozliwe ze zawyza, w sumie nie znam sie na tym az tak bardzo.. pokazywalo 280 i tyle... a tak w ogole to jestem juz za stary zeby sie spierac o to czy bylo 260 czy 280 bo tego typu spor raczej mnie nie interesuje... watek z mojej strony uwazam za zamkniety. Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.
|
|
A ja mam wyrób samochodopodobny o nazwie Tico i dostałam tylko raz mandat za przekroczenie prędkości. Ale mi się należało. Ryta
|
|
Gratuluję mandatu. Napewno dostałes go bez powodu...jak każdy zresztą, eh biedni Ci kierowcy, znęcają się nad nimi... P.S. Spróbuj jechać jeszcze szybciej, to może Ci darują... Żenada _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Ja ostatnio jadąc moim Cinquecento (również samochodopodobny) - dostałem mandat za zieloną strzałkę na światłach, pan policjant bardzo spokojnie poinformował mnie o moim wykroczeniu, a ja spokojnie uznałem, że zgadzam się z tym - moja wina, powinienem był zatrzymać się w miejscu gdzie należało. Obyło się bez niepotrzebnych rozmów a i pan policjant ukarał mnie stosownie do całokształtu sytuacji. Pozdrawiam.
|
|
tak ... dywagacje na temat miejsca gdzie małolaty mogliby się wyszaleć nie do niczego nie doprowadzą... bo jak to bywa daj takiemu palec, a złapie całą rękę, zmierzam do tego ze: "skoro raz na torze jechałem ileś tam km/h to czemu ma mi się nie udać na Legionów czy Piłsudskiego, poza tym kumplom szczena opadnie." Nie widze najmniejszego sensu organizowania takich imprez. a spierając się o 20 km/h i udowadniając jeden drugiemu ze to niemożliwe stajecie się poprostu śmieszni, jechał czy nie jechał to jego sprawa, preczytałem przyjąłem do wiadomości i zweryfikowałem z rzeczywistością. A po jakiego groma jeszcze zaśmiecać forum takimi bzdetami?? zastanówcie się czasem zanim naciśniecie przycisk"Wyślij" pozdrawiam c3po pozdrawiam M
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |