sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mandaryna przed Wiśniewskim :)

2004/08/28 Łomża - występ przed koncertem Ich Troje
taki text jest zamieszczony na stronie Marty Wiśniewskiej http://mandaryna.com/

Kobita robi wielką kariere, dzięki temu że wiedziała komu wskakiwać do łóżka. Przespała się z Michałem Wiśniewskim i wyszło z tego dziecko. Michał ze względu na swoją przeszłość (wychowywał się w Domu Dziecka) nie chciał by jego dziecko wychowywało się bez ojca i z litości to tej kobiety ożenił się z nią. Dzięki zasobnej kieszeni męża, Marta żerując na nim robi "kariere". Wykonuje ona swoje utwory w języku angielskim, którego najwyraźniej nie zna. Jej śpiew to jeden wielki bełkotliwy bełkot :)
Utwór promujący płytę "Mandaryna.com" - "Here I Go Again" nie należy do najgorszych, jednak sposób jej wykonania.... totalna porażka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mandaryna przed Wiśniewskim :)

Przynajmniej coś robi (lub stara się robić). Lepsze to niż dojenie męża z kasy.
A jej muzyka to chyba przeznaczona jest tylko dla osób do lat 15. Poczekamy zobaczymy czy się jej uda nagrać coś ambitniejszego i co z tego wyjdzie.

No i dobrze ze wsakuje do lozka , chociasz stara sie cos robic tepiej spiewać lub tanczyc , nie dlugo jak ise sostara naprawde to wszyscy bede sluchc jej piosenek i ogladac eledyki . I niech dzieczyna dalej robi kariere i zcze jej poodzenia

przynajmniej wiedziała komu wskoczyc do łóżka i za co sie zeszmaciła a nie tak jak nie które za Big maca i frytki ;) a śpiewanie bez komentarza

Ludzie ale jakie ma to znaczenie z kim i gdzie ona sypia (uprawia seks)! To jest tylko i wyłącznie jej sprawa.
Jedno jest pewne śpiewać to ta pani nie potrafi, wzorowanie się na zachodnich gwiazdkach popu może pomóc w zrobieniu "kariery" na zachodzie ale z takim głosem to wątpie w to. Jak to powiedział przedstawiciel pewnej firmy fonograficznej - pokaż mi jakiegokolwiek człowieka z ulicy a ja w miesiąc zrobie z niego gwiazdę muzyki. No i co mówić o takiej Wiśniewskiej :) ma możliwości - ale nie głosowe.

:)

najlepiej żeby tu nie przyjedzali bo bedzie zle z nimi !

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

Bartez to jest jedyna tu prawidlowa odpowiedz przynajmiej moj imiennik wie co pisze :D pozdro

Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz
Jak nie wiesz to lepiej śpisz
Zamknij mordę, albo w język się gryź
To potem milczenie okaże się złotem
Mój cały skład ma dwa ważne loga
Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga

Zbojkotujemy koncert? Jacyś chętni?

Pozdrawiam

aaaaaaaahahaha przed chwila uslyszalem Here I go again....... Takiego belkotu na Polskiej scenie muzycznej to juz dawno nie bylo.... przykro mi ale ta pani niema za grosz talentu.... kto zaprosil ta pomarancze czy tam mandaryne do lomzy????? az mi wstyd ze jestem lomzyniakiem za taki wyczyn !!!!!!!!!

POTRAFI TYLKO DO ŁUŻKA WSKOCZYĆ !!

tylko ta "pomarancza" , 'mandaryna' sprzedaje za granica swoje plyty i ma sie calkiem dobrze. Nie broncie jej robic tego czego chce, wez zaspiewaj jeden z drugim wypromuj siebie a zobaczysz ze to nie jest wcale taki latwy chleb...

heh gosciu malonowy jak bys mial meza z kasa jak ona to tez bys spiewa i sprzedawal plyty za granica jaka bys tylko chcial iii moglbys wyc na koncertach jak stado krow na pastwisku pozdrawaiam :D

Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz
Jak nie wiesz to lepiej śpisz
Zamknij mordę, albo w język się gryź
To potem milczenie okaże się złotem
Mój cały skład ma dwa ważne loga
Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga

Co kur*a Was boli? Ludzie zamiast krytykować innych spójrzcie najpierw na siebie...Nie róbcie z Polaków ograniczonych darmozjadów. H*j Ci do tego jeden z drugim z kim ona spała? Będziesz jej biografię pisał? Taki jesteś k*rwa mądry? Idź najpierw do szkoły i naucz się ojczystego języka, bo patrzeć nie mogę jak niektórzy go tutaj kaleczą. Tacy wszyscy k*rwa mądrzy...to gdzieś był jak w szkole pisać uczyli?
Bez komentarza...

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Skoro Ty byłeś taki pilny, to powinieneś chyba wiedzieć, że "H*j" pisze się przez "ch".

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Matyjasz wiesz, akurat tego to w szkołach nie uczą...no ale skąd Ty miałeś o tym wiedzieć...? Wkurw*a mnie poprostu takie zachowanie. Jak ktoś ma więcej ode mnie, to go trzeba zmieszać z błotem i na niego napluć. To takie typowo polskie zachowanie.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Nie wiedziałem, że tym poście chodzi o to kto i gdzie z kim spał ale o poziomie i talencie muzycznym Pani Mandaryny :) dla mnie to jest plastik - fantastik, taka wydmuszka (chodzi mi o muzykę) co tylko ładnie wygląda :)

Jak to ktoś ładnie ujął w innej dyskusji: "kiedy ktoś nie ma racji to podnosi głos i używa wulgaryzmu żeby go usłyszono."
I cokolwiek byś nie mówił, to i tak zrobiłeś błąd ortograficzny w poście w którym krzyczysz na ludzi, że kaleczą polski język...

Fakt, że to nie mój interes, czy ona go tam kocha, czy mu tylko do łóżka wskoczyła i nic mnie to szczerze mówiąć nie obchodzi. Tak czy siak ta cała Mandaryna to taka Barbie, której słuchają różowe panienki z podstawówki, a co do talentu państwa W. to się nawet nie wypowiem...

Muszę Ci przyznać rację, że "jak ktoś ma więcej ode mnie, to go trzeba zmieszać z błotem i na niego napluć", ale w tym przypadku stan jej konta nie ma najmniejszego znaczenia. Kazik jest bogatszy ode mnie a i tak go lubię :-)

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org