niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fotograf

Szukam fotografa, który robi dobre zdjęcia. Chcę zrobić jakieś fajne zdjęcia mojej córeczce. Taką małą sesję zdjęciową. Może ktoś z was zna takiego. Foto - gaps odpada.
Z gór dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fotograf

Hmm... a dlaczego odpada? Moim skromnym zdaniem, w Łomzy nie ma lepszego zakładu oraz fotografów. Odrazu chce uprzedzić co niektórych i zaznaczam, że nie jestem powiązany w żaden sposób z tą firma:) to tylko moje zdanie:) wiele razy korzystałem z ich usług i zawsze byłem zadowolony:))

pzdr:)

moim zdaniem też najlepsi fotografowie są właśnie w fotogaps,są profesjonalni i znają się na obróbce zdjęc...i też nie jestem związana z tą firmą

ja polecam pana Krzysztofa Serafińskiego:) http://www.serafinski.com/

Ja też lubie ten zakład ale może są jeszcze inni fotografowie którzy robią dobre zdjęcia, są tańsi i mniej zajęci. Nie mam nic przeciwko Foto - Gaps

A ja polecam fotografów z FOTO-PARTNERA!!! Dzisiaj z mężem mieliśmy sesję, widać że Panowie naprawdę znają się na fotografowaniu. Zrobili nam SUPER sesję nie tylko w Drozdowie ale i na Fortach i nad rzeka Narwią. Już z doświadczeń z poprzednich lat wiemy, że zdjęcia wychodzą naprawdę extra :). Wszystko jest w rozsądnej cenie nie zdzierają tak jak gabs, a zdjęcia wogóle nie odbiegają jakością!!!!!!!!

Hmm.. dzisiaj zrobili Wam sesje i już dostaliście gotowe zdjęcia??:) hehe:) a to ciekawe:) nie chce być niemiły, ale coś mi tu zapachniało bujdą, bo nie jest możliwe zrobienie zdjęc, obróbka graficzna, wybranie i wywołanie w ciągu jednego dnia:) Czyz nie mam racji?:)

pzdr:)

Tylko nie FOTO-PARTNER pstrykać potrafią , ale obsługa i klimat jak w Gestapo!

Ja polecam Foto Gaps na Starym Rynku,moim zdaniem najlepsi

http://www.bogunow.com/
bogusław nowacki i tez zdecydowanie sie zna na obrobce zdjec. jego zdjecia na stronce mowia same za siebie. robil mi zdjecia na slubie i na slubie znajomych. pele profesjonalizm, zdjecia bdb jakosci i fajne ujecia

www.adambabiel.pl

Tani lans.
Jedz do Białegostoku i wypnij się na nich wszystkich.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ja też polecam Gabs Foto ,dobry sprzet duze doswiadczenie . nie są tani ale efekt murowany

stary32

FOTO-PARTNER, też coś.
Tandeciarze.

Krzysztof Serafiński raz jeszcze... Gorąco polecam bo człowiek naprawde zna sie na tym co robi. A i cenowo jest "po ludzku"

..::M.D::..

Zanim staniesz przed fotografem dobrze wiedzieć chcesz zdjęcia czy fotografie?
Technika czy to Partner Czy Gabs jest podobna. Ale to tylko technika. To co ważne to wyobraźnia i oko fotografującego. Dobrze wiedzieć na jakie zdjęcia się decydujemy, a la ślubne? a może coś ciekawszego?
Warto zastanowić się nad p. Chaberkiem, Folgą z Łomży, a w Białym doskonałe zdjęcia robi (wielokrotnie nagrodzany) Grzegorz Dąbrowski z Gazety Wyborczej, ale czy on to robi usługowo nie wiem.

Tak czy inaczej warto najpierw zastanowić się jakie chcę fotografie a później szukać wykonawców.

J też mogę polecić http://www.bogunow.com/

Gabs - drogo

FOTO-PARTNER - mi nie pasuje ich wykonanie

Partner odpada, standardowo robią, wszystko tak samo, zero inwencji od siebie. tłuką te same schematy od lat, ich era dobiegła końca.

http://www.bogunow.com polecam. Robił nam zdjęcia w trakcie ślubu, wesela i plener. jesteśmy bardzo zadowoleni, nasi goście mówili też, że zdjęcia śliczne.
Co ważne jest "niewidoczny" w trakcie imprezy, a wychwytuje najważniejsze momenty.

Żaden inny fotograf tylko Pan KRZYSZTOF SERAFIŃSKI!!!!!! _polecam z czystym sumieniem.

bogusław nowacki zdecydowanie polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org