Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studio fryzur "Perfect" |
Czy wiecie może coś na temat studia fryzur perfect na ul.3 maja 9? Chciałabym rozjasnic włosy ale nie wiem czy tam dobrze robią bo jak na razie to z wcześniejszych fryzjerów nie jestem zadowolona. Albo jakiś inny salon gdzie dobrze farbują na jasny blond i w miarę przyzwoite ceny. Dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studio fryzur "Perfect" |
idz do kauflanda tam zrobią ci dobrze :)
|
|
tak w kauflandzie farbowanko zaczyna sie od 120 zł idz jak cie stac....
|
|
Dzięki. Za pierwszym razem zapłaciłam 220 a za drugim 180 zł. to taka cena nie robi mi różnicy z tym ze z tamtych fryzjerów nie jestem zadowolona bo zrobili mi plamy
|
|
Polecam salon na Al. Piłsudskiego, jak się nie mylę to się ten zakład "Styl" zwie :) Tam uratowali moje włoski, które po rozjaśnianiu w innym salonie były zółto-rude :/
|
|
Proponuje salon "EDENA", obsługa jest bez zarzutów, a to co najbardziej Cie interesuje, czyli farbowanie - to ja osobiscie jestem bardzo zadowolona, od lat korzystam z usług tego salonu, Powiem wiecej...kiedys tam było tak że nie było terminu dla mnie(to wyjątek) ale ja pilnie potrzebowałam zmiany/Odświeżenia i skorzystałam z innego salonu, czego do dziś bardzo żałuję, teraz powoli kolor włosów wraca do poprzedniego wyglądu. Bo przecież nic nie dzieje się z dnia na dzień:) Salon mieści się na Glogera 27
|
|
jak w kauflandzie farba jest do 140 i jakie plamy na pewno nie tu
|
|
W kauflandzie nie robiłam jeszce chodziło mi o dwa inne salony ogólnie uznanych w łomży jeden z nich to elfryz tam właśnie zrobili mi plamy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |