niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Studio fryzur "Perfect"

Czy wiecie może coś na temat studia fryzur perfect na ul.3 maja 9? Chciałabym rozjasnic włosy ale nie wiem czy tam dobrze robią bo jak na razie to z wcześniejszych fryzjerów nie jestem zadowolona. Albo jakiś inny salon gdzie dobrze farbują na jasny blond i w miarę przyzwoite ceny.
Dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Studio fryzur "Perfect"

idz do kauflanda tam zrobią ci dobrze :)

tak w kauflandzie farbowanko zaczyna sie od 120 zł idz jak cie stac....

Dzięki. Za pierwszym razem zapłaciłam 220 a za drugim 180 zł. to taka cena nie robi mi różnicy z tym ze z tamtych fryzjerów nie jestem zadowolona bo zrobili mi plamy

Polecam salon na Al. Piłsudskiego, jak się nie mylę to się ten zakład "Styl" zwie :) Tam uratowali moje włoski, które po rozjaśnianiu w innym salonie były zółto-rude :/

Proponuje salon "EDENA", obsługa jest bez zarzutów, a to co najbardziej Cie interesuje, czyli farbowanie - to ja osobiscie jestem bardzo zadowolona, od lat korzystam z usług tego salonu, Powiem wiecej...kiedys tam było tak że nie było terminu dla mnie(to wyjątek) ale ja pilnie potrzebowałam zmiany/Odświeżenia i skorzystałam z innego salonu, czego do dziś bardzo żałuję, teraz powoli kolor włosów wraca do poprzedniego wyglądu. Bo przecież nic nie dzieje się z dnia na dzień:)
Salon mieści się na Glogera 27

jak w kauflandzie farba jest do 140 i jakie plamy na pewno nie tu

W kauflandzie nie robiłam jeszce chodziło mi o dwa inne salony ogólnie uznanych w łomży jeden z nich to elfryz tam właśnie zrobili mi plamy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org