niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zamki samochodowe

ma ktoś namiar na osobę lub zakład zajmującą się naprawą zamków zamochodowych, kiedyś był podobny temat i kilka osób polecało pewien zakład ale nie mogę nic znaleźć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zamki samochodowe

marianowo w blokach kolo szkoly. podjedź tam zapytaj o pana co się tym zajmuje. gwarantuję,że nie zedrze skóry i nie spierniczy już zepsutego zamka. ja z Jego usług byłem zadowolony

bigi2004

potwierdzam koles naprawia wszystkie zamki stacyjki itp. a co najwazniejsze kluczyk pozostaje ten sam niejednokrotnie korzystalem z uslug ale z roku na rok coraz bardziej sie ceni wkoncu ma monopol na te uslugi hehe

A mnie w zeszłym roku nie potrafił naprawić zamka. Za to udało się to przypadkowej osobie. Próba otwarcia polegała na tym, że wyjął pudełko jakiś kluczyków i w momencie kiedy żaden nie pasował zaproponował jego rozwiercenie. Inna osoba go otworzyła za pomocą klucza właśnie od tego zamka.

dzięki za odpowiedzi

pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org