Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncert Ich Troje w Łomży |
Czy słyszeliście już "dobrą wiadomość" o koncercie Ich Troje w naszym mieście 28 sierpnia jeśli nie to odsyłam na stronę http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=12474
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncert Ich Troje w Łomży |
No to sobie pośpiewamy prawda :)))
|
|
o szajse... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Mam sie smiac czy plakac?
|
|
**** !!!! Tylko "ich" jeszcze brakuje :/ Zawsze jest "coś", ktoś do "sprzątnięcia" :D
|
|
To nie jest dobra wiadomsc raczej tragiczna.
|
|
Już raz byli w Jeziorku.Totalna klapa!!!! ziuk(lomzanin)
|
|
Nic tylko iść się napić....... :-)
|
|
Gdzie te dawne dobre czasy kiedy w Łomży odbywała się Jesień Jazzowa na koncerty przyjeżdżał Dezerter,Róże Europy czy Proleteryat.
|
|
Wszyscy tak narzekają ale i tak zapewne wybiorą się na koncert
|
|
buahahahahaha... Dzięki Bogu że nie na skate parku to będzie, to może nie dojdzie do mnie ta "muzyka"... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
nie wazne jak W zaczyna wazne jak konczy.......... "Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"
|
|
Tylko Michasia Wiśniewskiego mi brakowało w Łomży... Dno, kompletne dno muzyczne. Pozdrawiam
|
|
Ja proponuje zbojkotowanie koncertu.
|
|
A po ile bilety na ten cyrk i na głównego cudaka ??
|
|
W sumie po co bilety wystarczy stanąć na górce na zjeździe i wszystko można pięknie ogladać sprawdzone na Budce Suflera, apropo tego że i tak wszyscy się wybiorą pewnie tak bo skoro nic innego się nie dzieje.
|
|
Dokładnie. Wszyscy pójdą na to badziewie z powodu braku alternatywy... Pozdrawiam
|
|
Ja napewno nie. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Znajdą się tacy co pójdą potańczyć, ale ci co nie pójdą to z przyczyn niewiedzy, a może niepałają do Michasia uczuciem- i nie bardzo mają ochotę oglądać jego czerwone włoski?! (może już inne nie wiem) ErNi
|
|
Ejj.. ja mam fajne wspomnienia z Ich Troje "Powiedz" wiec tylko i WYLACZNIE DLA TEJ PIOSENKI ich poslucham :)) ======================= Lomza Cool
|
|
Można nie słuchać tej muzyki i przejść nad tym do porządku dziennego. Nie ma co tak reagować. Nie słucham nie idę, ci co słuchają idą. Udało się Michałowi , nie ważne jak śpiewa i tak go rozpoznają , znają i .. wielbią albo nienawidzą. Przedstawienie musi trwać.
|
|
o BOŻE !! To jeszcze oni śpiewają ?? Cyba jest to koncert dla głuchoniemych w Domu Społecznym yny
|
|
Fajnie że wogule ktoś do tej Łomży chce przyjeżdżać na koncerty. Ich troje to zespół bardzo znany i to chyba dobrze, że zachaczy o Łomżę.......
|
|
wisniewski to podobne zjawisko jak disko polo nikt nie slucha - ale wszyscy znaja jego piosenki na pamiec i przychodza tlumami na koncerty. Mi tam on nie przeszkadza, kazdemu wolno robic co chce,a spiewac kazdy moze...
|
|
Poznalem kolesia w Gdansku ktory pacuje w studiu tatuazy. I opowiedzial mi bardzo fajna historie :P Otoz to: Pan Wisniewski przyszedl do niego by odwalic sobie dziare. Wybral dosc spora. A jak wiadomo, jest to pracochlonne, a materialy sa dosc drogie. A najciekawsze jest to ze po skonczeniu robienia dziary, Pan Wisniewski podniosl dupe i zamiast zaplacic, powiedzial: jeszcze bedziesz z tego dumny :] Ja dziekuje zapierdzielac igielka jakiemus palantowi z czerwonymi wlosami ktoremu jedzie cala polska i to za darmo.
|
|
A ja tam sie najebie i pojde sie pośmiać. HEHE
|
|
A wiecie co .. wszystcy traktujecie to jakby niewiadomo co... Ich 3 ma muzyke jak kazda inna, innym sie podoba a innym nie... ja tam jestem tolerancyjny! ======================= Lomza Cool
|
|
Osobiście to ten facet mnie drażni, szczególnie jego programy, nie pamiętam tytułów. Muzyka w miarę ale już mi się znudziła. Osobiście wolałbym żeby przyjechał np. Darude albo Paul Van Dyk ale na to chyba trzeba będzie długooooooooooooo poczekać. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja chętnie posłuchałbym w Łomży East Clubbers... Pozdrawiam
|
|
no tak, nie pozostaje nic innego jak zaopatrzyć się w stringi i stanik i pchać się pod scenę... a później niech odwiozą mnie do Tworek... to mówiłem ja: c3po pozdrawiam M
|
|
c3po a ja znam r2d2 :P ======================= Lomza Cool
|
|
mieli jush nie wracac po koncercie w jeziorku w te okolice...20 zlotych...wole lody!!ale z honorem dla tych co lubio Ich Troje,jakby Justyna byla to inaczej bym na ten koncert i caly zespol patrzyla...a noz wyskoczy afera jak z pania Górniak hehe pozdrawiam fanow Ich 3.
|
|
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |